En uventet vending

216 6 3
                                    

~~~Jessica's pov~~~

Vi hadde akkurat kommet hjem fra sykehuset og satt i sofaen og bladde gjennom tv kanaler da et gammelt opptak fra en av konsertene hans kom opp.

-Wow! That's a long time ago... Sa han og smilte da han så på opptaket. Jeg hørte introen til "Lose yourself" starte og en annen mann kom løpende inne på scenen smilende. Han løp bort til Marshall og begge to smilte til hverandre. Det slo meg først lenge etterpå hvem denne personen var, det var Proof... Jeg så fort bort på Marshall, en tåre rant fra øyekroken hans, men han smilte. Han merket at jeg så på ham og snudde hodet for å møte blikket mitt.

-You okay? Spurte jeg og tørket bort tårene hans med hånden min. Han nikket og så tilbake på tv-en.

-Loved that guy... Still do... Marshall stirret trist på skjermen, jeg ville få ham i bedre humør, så jeg skiftet kanal. Vi endte opp med en romantisk komedie, vi bestemte oss for å se den. Jeg la merke til at de kalte hverandre kallenavn...

-Marshall? What if we were like them and called each other stupid things? Sa jeg og lo. Han lo med og svarte.

-If we had akward nicknames, you mean? Han lo. -Like what?? Spurte han. Jeg så på ham og lo.

-Give me some examples on nicknames I can have? Spurte han med ett smil om munnen, jeg tenkte.

-Marshi, maybe? Marsh...MARSHMELLOW!! Jeg lo. -Marshmellow! I love you my little Marshmellow... Lo jeg og kysset han på nesen.

-Marshmellow? Wow, it will be hard to beat that... Lo han.

-What about me? Give me some nicknames! Han tenkte.

-JJ...Jessi...Je...Jel..JELLYBEAN! Haha! Yes! Jellybean! Begge to lo av de absurde kallenavnene.

-What a couple... Marshmellow and Jellybean!

-Well, it's a sweet mixture though... Sa han flørtende og lente seg mot meg. Leppene våre møttes og han tok av meg klærne forsiktig. Jeg tok av ham skjorten forsiktig for å ikke ødelegge ryggen hans mer... Vi holdt på ganske lenge og da vi var ferdige sovnet begge to på sofaen.

~~~Marhall's pov~~~

Jeg våknet neste morgen og la merke til at Jessica ikke lå med meg. Hvor var hun? Jeg satte meg opp, men glemte skadene i ryggen og fikk ganske vondt og lagde ett stønn.

-Jessica? You here, baby? Jeg hørte en dør åpne seg og skritt kom nærmere og nærmere.

-Jessica? Spurte jeg igjen, litt høyere denne gangen.

-Oh, Marshall! Your morningvoice is as hot as it have always been... Sa en velkjent stemme og den blonde skikkelsen kom gående mot meg. Hun smilte det overlegene smilet hennes og lo en ekkel latter da Jessica kom inn i rommet. Hun stirret spørrende på den blonde damen. Hun så på meg spørrende.

-Jessica, this is Kim, my ex-wife... Sa jeg bittert. -Kim, this is Jessica. Kim så bare surt på henne og så raskt bort på meg igjen.

-So, one night stand again Marshall? Hun stirret hatefullt på Jessica og vurderte henne raskt med blikket før hun så tilbake på meg igjen.

-What the hell do you want, and how did you get in?? Spurte jeg irritert og møtte det kalde blikket hennes. Hun tok hendene i lommen og tok opp en nøkkelring med husnøkkelen på. Det var et bilde av meg og henne fra da vi hadde, ugh, giftet oss...

-I just stopped by to give you these... Hun så på Jessica igjen. -Whore! Sa hun og Jessica så surt på henne. Jessica gikk bort til meg og satte seg ved siden av meg. Jeg smilte og tok armen min rundt henne. Jeg stirret opp på Kim.

-She is no whore. Actually... Sa jeg triumferende og tok hånden til Jessica opp mot henne så Kim så ringen på fingeren hennes. Hun måpte.

-She is my fiancé... Sa jeg og kysset Jessica mykt på leppene. Jeg avbrøt kysset og snudde meg mot Kim igjen.

-Get the fuck out of our house, bitch! Before I throw you out myself! Kim så surt på meg, men snudde seg og gikk sint ut av rommet og ut utgangsdøren. Jessica satt helt urørlig ved siden av meg.

-Well, that was Kim... Hun snudde seg og tok hånden min i sin og så meg rett inn i øynene.

-Marshall, I woke up for 2 hours ago because I felt sick... I started to think and took a test before I decided to tell you. Hun tok opp en...graviditetstest fra lomma og viste den til meg. Jeg så ned på den lille skjermen og fikk et sjokk. Jeg så opp på henne igjen.

-I'm...pregnant, Marshall...

SUPERMAN [Eminem fanfiction] #1Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora