Capitolul 13 Vraja in borcan

9.4K 13 1
                                    

O vraja in borcan  este o sticlă în care o vrajă magică a fost aruncată sub formă de obiecte fizice utilizate pentru a se asigura că vraja are  rezultatul dorit.

Găsită în blesteme și blestem, nu este doar pentru magie ciudată "vraja de miere de borcan", de exemplu, este obișnuit în magia dragostei. Vraja de borcan este în general versatilă și poate fi proiectată la comandă pentru o varietate de necesități.

Iată cum să proiectați și să aruncați o vrajă de/in borcan.

Intenție

Primul și cel mai logic pas într-o vrajă de borcan este să-ți definiți intenția. Intenția voastră este ceea ce vraja voastra doreste Sa indeplineasca. Ca de obicei cu magie, intenția ta ar trebui să fie:
Obiective specifice (nu doresc, nu se generalizează, nu există vrăji multifuncționale pentru 12 lucruri diferite)
Realist (chestii fantastice despre Dungeons sau Harry Potter Nu !)

Etic (nu voi spune ce este sau nu este etic, dar cu siguranță trebuie să țineți cont de etica dvs., bazată pe spiritualitatea voastră și să vă gândiți la consecințele acțiunilor dvs.)

Odată ce intenția voastră este determinată, atunci veți începe să vă proiectați vraja in borcan. Și anume, ce fel de lucruri trebuie să puneți în atingerea obiectivului

Containerul

Vraja dvs. de borcan Practic, orice tip de container poate fi folosit pentru o vraja. Trebuie să recunosc , totuși, nu sunt complet confortabila folosind containere din plastic, dar opiniile variază în funcție de eficacitatea acestuia. Prefer sticla, dar oamenii folosesc lut și alte materiale. Atâta timp cât nu are crăpături și nici un capac sau o plută bine montat, tu decizi . Încurcați în jurul casei sau magazinele de spionaj. Luați în considerare utilizarea: borcane de mason, borcane de mâncare pentru bebeluși, borcane de maioneză sau murături, sticle vechi și sticle de ulei.

Elemente personalizate

O fotografie, un fir de par, unghii, sânge sau alt element personal. Puteți folosi și un nume scris pe hârtie. Aceasta ar trebui să fie cel al persoanei pe care o vrajiti, așa că dacă îți arunci vrăjitoria, folosești propria imagine, element sau nume. Dacă vrăjiți un prieten sau altcineva (cum ar fi o vrajă pentru a face un batais să te lase in pace ), i-ai folosi fotografia, numele sau elementul.

Intenție scrisă sau rugaciunea: Există o mulțime de putere pusă în cuvinte, așa că mi se pare util să vă scrieti intenția asupra ceea Ce vreti și să o strecurati într-un borcan. Dacă căutați ajutorul unei dumnezeiri în vraja , puteți să le scrieți o notă care să le cereti ajutorul.

Lichidele:
În general, flaconul conține lichid și lichidul pe care îl alegeți depinde de intenția dvs.

-Urina este folosită pentru a proteja borcane si pentru a rupe un blestem, dar poate fi de asemenea folosită pentru vrăji manipulative asupra altora.

-Oțetul este folosit pentru a blestema sau răni pe alții sau pentru a "strica" ​​ceva.

Notă privind siguranța: borcanele de oțet pot exploda - nu o umpleți la vârf și păstrați borcanul învelit în țesătură sau prosoape (dacă nu o îngropați).

- apa de zahăr sau un fel de nectar se utilizează atunci când dorești să forțezi pe cineva sau ceva Sa te iubeasca  - dacă căutați să vă faceți prieteni, să fiți mai convingătoare, să vă liniștiți sentimentele rănite etc., ați dori să "îndulciți" Dispoziția lor.

-Amoniacul este folosit pentru "curățare", atunci când doriți să eliminați negativitatea sau entitățile răuvoitoare sau atunci când doriți să începeți cu o "ardezie curată".

Vrăji Descântece Și FarmeceWhere stories live. Discover now