17

4K 308 13
                                    

Când se trezi Tej dori să il îmbrățișeze pe Malakai, insa nu il mai simți alaturi, ceea ce îi cree o stare cumplită de disconfort.

Resusi sa se ridice din pat și se îndrepta spre șifonier. Își schimbă hainele, apoi plecă spre hol. Imediat nările i-au fost acaparate de un miros extrem de plăcut. Așa că fără a mai aștepta intra in bucătărie. Văzu spatele unui bărbat și crezu că e White. Numai el putea sa ii gătească la prima ora a dimineții. Își înconjura brațele în jurul trunchiului lui și zâmbi.

- Nu ai idee cat de iubesc in aceasta dimineața.

Bărbatul se întoarse, iar gura ei aproape atinse pământul. Nu era White ci Malakai. Ceea ce o făcu să dorească să își retragă mâinile, insa acel fu momentul in care el nu o lasă. Își înconjura brațele în jurul taliei ei, apoi o ridica de la sol. Fata scoase un țipăt ascuțit apoi își încolăci picioarele în jurul bustului sau. El o lipi de perete apoi îi zâmbi seducător.

- Daca știam că mă iubești atât de mult dimineața, atunci in fiecare dimineață as fi fost alaturi de tine.

Cu aceste cuvinte îi plasa un sărut pe vârful nasului. Ceea ce o făcu pe Tej sa chicotească, apoi își lăsă capul în jos.

- Iar rostești.

El afirmă, in timp ce fata începu să dea negativ din cap. Nu accepta acel lucru. Așa că dori sa se dea jos în brațele lui, ceea ce era imposibil.

- Știi, am crezut că e White sau Caleb, nu tu.

El îi dădu drumul, apoi se întoarse spre aragaz. Puse omleta în cele două farfurii apoi începu să mănânce în liniste. Nici măcar nu o privea, ceea ce îi crea un disconfort grozav. Îl rani, iar ea stia acel lucru. Mai ales ca se rani singura crezând că el o lăsa. Asa ca se ridică de pe locul ei si se apropie de el. Isi înconjura mâinile în jurul gatului lui si i se aseza in poala.

- Esti supărat?

El doar întoarse capul si o îndepărta. Isi continua micul dejun fara ai spune ceva.

- Îmi pare rău.

Cu aceste cuvinte ea pleca din bucătărie si pleca spre camera. Poate nu era vinovată, însă astfel se simtea. Se lăsa pe pat si lăsa câteva lacrimi să îi curgă. Nimic nu avea să meargă. Ea nu era de nasul lui. Ea îl rănea, pe când el doar încerca să o facă fericita. Se ridică din pat privind pe geam. Nici măcar nu auzi cum cineva intră în camera. Malakai se apropie si o cuprinse pe la spate. Isi lăsa capul pe umărul ei si îi plasa un sărut pe gat. Tej tresări si se întoarse spre el. Dori să spună ceva, însă Malakai o opri.

- Iubito, sunt un prost, iar tu nu ai gresit cu nimic. Asa ca nu trebuia să iti ceri scuze sau sa te simti vinovată de ceva, da?

- Am crezut că ai plecat. Am crezut că m-ai lăsat singura.

- Sunt aici, bine?

Ea dădu din cap aprobator, apoi se întoarse spre fereastra. Îi plăcea imaginea din fata sa, însă mai tare îi plăcea cum se simt bratele lui în jurul taliei sale. Zâmbi la acest gând si se lipi mai tare de el.

Brusc o tuse fortata îi făcu să tresară. Imediat Tej se departa de el si îl privi furioasă pe White.

- Deci, porumbeilor, v-am dat la dispozitie timp, iar acum Tej e timpul sa pleci la munca, fiindcă Xenia te caută deja de o oră aproape.

Ea doar dădu inocent din umeri si alunga cei doi bărbati din camera. Trebuia să se schimbe. Apoi iesi si ea. Îi văzu pe cei doi cum vorbesc apoi se apropie de White. Îi sărută obrazul si îi făcu cu mana. Aproape uitand ca si Malakai pleca în aceeasi directie.

- Pleci undeva, printesa?

Ea doar se întoarse spre el si îi zâmbi fericita. Îl luă în brate si îi sărută obrazul, iar Caleb îi zambi deasemnea.

- Deci?

- Trebuie să merg la copii, mă asteapta.

El dădu aprobator din cap si urca in masina lui Malakai. El o astepta nervos.

- Ai terminat sau mai ai de sărutat pe cineva?

Atunci începu să râdă. Era gelos. Asa ca se apropie de el si îi plasa un sărut pe obraz ceea ce nu îl îndulci deloc. Isi apropie buzele de ale lui, apoi i le sărută. Imediat bărbatul îi răspunse la sărut, ea intelegand ca e iertată.

- Kai, cred că trebuie să mergem.

Ajunsi, Tej nici nu îl mai astepta pe Malakai. Intră fericita in casa si o salută pe Xenia si Sammy care erau gata să plece undeva. La vederea ei Edith o lua în brate, iar Adele doar strâmba nefericită din nas. Încă nu îi plăcea ideea că ea îi va deveni nora.

- Tej!

Tipetele celor doi au facut-o să se lase în genunchi si sa isi deschidă bratele pentru a imbratisa cei doi îngeri. Ambii erau extrem de fericiti să o vadă. Ceilanti neobservand cum Malakai intră. Asa ca cei doi copii au luat-o de mâini si au condus-o spre etaj, unde aveau să isi petreacă vremea.
Malakai urca si el la etaj, apoi intră în camera celor mici. Îi salută, apoi dori să li se alăture, ceea ce fu imposibil. Copii au decis să îl alunge.

- Nu e corect!

- Ba da! Din cauza ta Tej petrece mai putin timp cu noi. Asa ca iesi. Azi va sta doar aici, fara tine.

El ridică mâinile în semn de predare si iesi din camera nu înainte de a-si mai sărută odată iubita, care se aseza pe pat începând să le citească celor doi povesti.

TejuNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ