9

5.1K 378 9
                                    

Când își reveni din transa in care fu prinsa, Tej il împinse pe bărbat. Își scutură capul, pe când el o privi un pic nedumerit.

- Malakai, ai o logodnica.

Barbatul ii mai lua încă odată mâna în a lui și îi mângâie încet incheietura. Apoi vorbi cu un glas posomorat:

- Să-ți aplici alifia zilnic.

Cu aceste cuvinte ieși din cameră, pe când Tej rămase socata si incerca sa isi regleze respiratia. Acel gest deși neinsemnat, îi făcu inima sa bata mai tare, iar pielea i de făcu de găină. Nu credea că el e in stare de așa ceva.

Când își reveni ieși din camera și îi găsi pe toți gata să plece. Sammy îsi luă la revedere de la ea, iar copii i-au plasat cate un sărut pe obraz.

- Mâine te asteptam.

Ea doar le zâmbi și le făcu cu mana. Dori sa îi ia la revedere și de la Malakai, însă privirea lui rece o făcu să inghita în sec, așa că se mulțumi doar cu o privire. Apoi îi imbratisa pe White și Caleb.

- Apropo, când vă veți întoarce?

- Ne pare rău, prințesă, însă deseara vei fi singura. Trebuie să stăm în tura de noapte.

Fata se intrista, iar White îi făcu semn lui Sammy care vorbi:

- Dacă vrei, Tej, putem sta la tine in aceasta seara? Adică ca sa nu fii singura. Ce spui?

- Ar fi minunat.

Sammy îi zâmbi și se întoarse spre Malakai care aștepta ca cineva sa ii explice situația, iar fata de parcă simți începu să îi explice.

- Pai, fratioare, am decis să rămânem aici deseara, iar cu Xenia am vorbit. Așa că pa.

El o privi cu o sprânceană ridicata. Nu avea de gând să o lase singura cu copii într-o casă străină.

- Rămân și eu.

Toți il priveau șocați, mai ales White care îi știa atitudinea față de Teju. Așa că dori sa il refuze, însă fata îl opri.

- Bine, așa rămâne. Va voi arata camerele, iar pe voi doi va aștept mâine dimineață.

Le mai plasa ambilor barbati cate un sărut pe obraz și îi conduse până la ușă. Îi văzu cum pleca și se întoarse spre oaspeții care o asteptau.

- Tej, eu și Kara unde vom dormi?

Fata le făcu semn să o urmeze, ceea ce au și făcut. Le arata o camera simpla, cu un pat mare in mijloc, un dulap și o mică măsuta. Copii au rămas să analizeze camera, iar Tej îi arată lui Sammy camera sa. Adică camera lui White, însă cat acesta nu era, hotărî că ar fi bine sa i-o dea ei.

- Îmi pare rău de dezordine, insă înțelegi și tu, camera unui baiat.

Zâmbetul care îl afișa Sammy îi dădu de înțeles că nu avea nimic cu acea mica dezordine și îl lua pe Malakai pentru ai prezenta și lui camera. De data aceasta nu îi mai spuse nimic și îl lasă singur.

Pleca la copii, care deja nu mai aveau răbdare și doreau să faca orice. Așa că fata îi luă de mână și ieși cu ei din camera.

- Sammy, vii cu noi în parc?
Deoarece aceste mici comori nu se mai pot opri și au nevoie de mișcare.

- Desigur, însă Malakai?

- Fiți sigure că nu îmi las sora și nepoții singuri intr-un parc străin sau cu o persoana străină.

La auzul comentariului Tej simți o durere in piept. Era considerata doar o simpla străină în viața lor. Așa că își lăsă capul în jos și nu mai spuse nimic. Pe când el nici măcar nu înțelese impactul pe care l-au avut acele cuvinte.

Ajungând în parc, copii au fost mai mult decât fericiți când au văzut că au o grămadă de lucruri interesante de făcut. Ceea ce nu ar fi putut face acasă. Pe când Tej inca era abătută in urma celor auzite. Știa că nu reprezintă nimic pentru el, însă în acel moment ajunse sa conștientizeze acel fapt cu adevărat. Așa că următoarele ore fu foarte abătută. Ceea ce au observat cu totii, iar atunci când Sammy dori sa abordeze subiectului, fata doar îl ocoli.

Seara Tej culca copii, care au rugat-o să rămână cu ei pentru un timp. Așa că se culcă alaturi de ei, iar la scurt timp adormi. Se trezi însă din cauza unor țipete, așa că pleca spre sursa lor care se dovedi a fi Malakai. Acesta purta o discuție extrem de aprinsă cu cineva la telefon, iar la un moment dat termina, și auzi cum se sparge un obiect din camera. Acel fapt o făcu să intre ca o furtuna.

- La naiba! Ești în casa mea. Nu ai nici un drept să strici ceva.

Bărbatul începu să râdă, pe când fata doar îl privi neantelegandu-i reacția.

- Casa ta? Casa ta acum e in posesia naiba știe cui, iar asta e doar casa unor prieteni care la un moment dat se vor sătura din a te întreține și vei fi alungată. Aici ești doar un oaspete care mai devreme sau mai târziu va pleca.

Acele cuvinte au facut-o să plângă, așa că ieși fugind din camera. Cel mai tare o durea faptul că el avea dreptate. La un moment dat și cei doi o vor lăsa baltă, iar ea va rămâne pe drumuri. Se lasa pe pat plângând, pe când Malakai începu să se certe singur pentru cuvintele nesăbuite pe care i le spuse.

Ieși rapid din camera și intră la ea. O găsi plângând în surdină și se așeză lângă ea pe pat. Fata se îndepărtă, însă el o opri. Ii ridica chipul și îi șterse lacrimile.

- Uite, îmi pare rău, însă acel telefon mi-a dat toată dispoziția peste cap.

Fata dori sa se îndepărteze, însă el o trase mai aproape și o luă într-o îmbrățișare. Teju începu să plângă mai tare, pe când el doar o lasă sa se descarce.

La un moment dat nu mai auzi nimic. Iar cand privi, observă că fata doarme. Așa că o lasă pe pat și se puse și el lângă ea. Mai ales că nu mai dorea să plece. Se făcu comod, apoi simti cum două brațe îl cuprind mai strâns, iar el zâmbi. Îi mângâie chipul și îi plasa un sărut pe frunte.

- Noapte buna, Tej.

TejuWhere stories live. Discover now