4.

1.1K 51 1
                                    

Nahmatává na vibrátoru onen knoflík slasti a znova jej mačká. Bzučivý zvuk okamžitě vyskakuje o několik frekvencí výš a Louis nahlas sténá do jejich polibku, který po chvíli sám prohlubuje.

Edward je chtivě, snad až závistivě sleduje a kouše se do jazyka. Přerývaně dýchá a vnímá třetí ze série zvuků; Harryho a Louisovy proplétající se jazyky a mlaskající rty. Ani jeden ze zvuků není příliš hlasitý. Zato občasná toužebná zasténání jsou.

Louis už jenom touží po té dokonalé vlně slasti, ke které se s každou vibrací blíží. Harryho levá ruka pokračuje ve vysouvání a zasouvání sexuální hračky s vibrací do Louisova těla, zatímco ho na krku obdarovává mokrými polibky. Zajíček už jenom zaklání hlavu, němé stény opouštějí jeho ústa. Pořád je slastnému vrcholu blíže, cítí, jak ruka na jeho pokladu pomalu zrychluje.

Druhého bratra, který sedí na sedačce a uspokojuje jak sebe tak i zajíčka, ruka pořád zrychluje, jenže než se dostane svému vrcholu, přestane; ruku stáhne a jako odpověď slyší nesouhlasné kňučení skoro až fňukání. Kudrnáč se škodolibě usměje a nahne se k jeho oušku. „Rád bys, viď? Rád by sis vystříkal ten svůj jogurt na břicho, co? Hm, bude to muset počkat,“ zavrčí mu do ouška, Louis jenom táhle zasténá nad pocitem, kdy Harry stiskne poslední knoflík oné hračky, která se zvyšuje na největší frekvenci vibrací.

Jejich zajíček sténá hlasitě, zatíná nehty do pohovky a prohýbá se jako luk; ale jako luk plný slasti. Po několika vysunutích a zasunutích, Harry vytáhne hračku, která všechny tři moc vzrušuje, nutí je se už uvolnit. Edward si pomyslí, že Louisův trest je dostatečný, avšak má zadaný krutější trest; nesmí se udělat dříve, než jeden z bratrů dovolí. To Louise vzrušovalo ještě více.

Obecně býval vždycky Harry spíše ten trpělivý a submisivní, zato Edward byl vždy ten divoký, ctižádostivý živel. Nesuď knihu podle obalu, říká se. A ne nadarmo – oba bratři projevují jejich ‚druhé tváře‘ právě a jedině v posteli.

Harry pevněji uchopuje fialový vibrátor, aby mu nevyklouzl z dlaně. Jeho špičkou přejíždí od králíčkova podbřišku přes jeho bříško, hruď a krk až k nadýchaným rtům. „Otevři pořádně,“ šeptá do jeho druhého ouška a schválně prudce vydechuje nosem, což nezpůsobí nic jiného než další husí kůži a tichoučké povzdychnutí.

Louis poslechne a otvírá poslušně ústa, jak mu bylo přikázáno. Následně je mu sexuální hračka tvrdě zaražena až kamsi hluboko do chřtánu. Jakožto velmi trénovaný a zkušený profesionál ale nemá potíže s dávicím reflexem a jen přidušeně zasténá. Přivírá oči, hladí se po svém pokladu a představuje si místo hračky chloubu jednoho z dvojčat.

Harry mu necitlivým způsobem dává ochutnat chutě jeho těla a Louis by lhal, kdyby řekl, že si to neužívá. „Tak co, jak chutná tvoje prdel?“ vrčí mu do ucha Edward mezitím, co zastavuje zajíčkovu ručku v pohybech v oblasti jeho pokladu. Nechce, aby se přivedl k vrcholu v nechtěnou dobu.

Ani nečeká jakoukoli odpověď a dostává nápad. Zvedá se a nechává Harryho dělat, co potřebuje. Prohledává pokoj ve snaze najít tu jednu věc, která jejich hrátky ještě zpestří. Hledá všude, na stole, za sedačkou, po podlaze,…

Harry vidí, že Louis už nemůže dýchat a z očí mu stéká pár slz. Odkládá hračku pryč a znova spojuje jejich rty. Oba dva prohrabují prsty vlasy toho druhého a občas vzdychají do polibku, když se jeden dotkne tuhle nebo támhle.

Edward konečně nalézá to, po čem pátral – Harryho látkovou čelenku do vlasů. Vrací se na pohovku a netrpělivě je odtrhává od sebe. Bez jakéhokoli varování chytá Louisovu hlavu do rukou a podkládá pod ni rozloženou čelenku. Mrští králíčkovou hlavou zpět dolů a napevno mu zavazuje čelenku okolo očí. „Vidíš něco, kurvičko?“ sykne.

Sharing is caringDonde viven las historias. Descúbrelo ahora