2.

1.1K 61 3
                                    

A/N:

LIDIŠKY, PROSÍM, BYLY BYCHOM RÁDY, KDYBYSTE SI K TOMU PUSTILY TYTO PÍSNIČKY:

JUSTIN BIEBER - LOLLY FT. JUICY J & MAEJOR ALI

LADY GAGA FT. R. KELLY - DO WHAT U WANT

KATY PERRY FT. JUICY J - DARK HOARSE

DAVID GUETTA FT. LUDACRIS & TAIO CRUZ - LITTLE BAD GIRL

JE TO LEPŠÍ PRO PŘEDSTAVU. :3 DĚKUJEME. ˇ3ˇ

------------------------------------------------------------------

„Budeš dělat to, co ti řekneme, platí?“ zachraptí mu do ouška kudrnáč se světle-modrou košilí a pomalu si ji sundává. Louis přikyvuje, je zvyklý být ten dominantní, ale nechává se ovládat. Podvoluje se a sakra se mu to líbí. Sleduje jednoho z dvojčat rozepínat svou košili a cítí silnou potřebu se alespoň pohladit přes tenkou látku, maličko uvolnit ono ‚napětí‘. Podpatky ho dělají vyšším a on toho využívá ve svůj prospěch. Jemně uchopuje Harryho čelisti do drobných dlaní a zaklání jeho hlavu mírně dozadu. Směruje letmé polibky od ostré linie kudrnáčkovy brady až po jeho klíční kosti, které taktéž trčí z jeho hrudi jako nože. Nechává za sebou rudé stopy po drahé rtěnce a na oplátku slyší tlumené a zdá se velmi spokojené bručení vycházející z obstarávaného krčku. Pro sebe se usmívá a to už cítí druhé natěšené dvojče nalepené na jeho zádech. Edward mu chtivě okusuje ohbí krku a nechává zajíčka pocítit horký dech a jeho hebké kůži.

„Ukaž, co s tebou dělá trocha hudby,“ šeptá mu Edward do ouška a mezi zoubky jemně stiskává jeho ušní lalůček. Louis polyká a přebírá od něj bleďounce modrou košili. Harry už zavírá lesklé CD-čko do rádia a zvyšuje hlasitost na přiměřenou nynější situaci. Oba bratři se znova svalují na sedačku a s chtíčem, kterým přímo překypují, visí očima na jejich Velikonoční nadílce. Louis si trochu stydlivě stoupá špičkami k sobě a s úsměvem si skousává spodní ret. Hudba se rozeznívá obývacím pokojem a naplňuje všechny čtyři stěny. Kdyby jen tušili, co se z něj vyklube, jaké zvíře se z něj stane. Nechává je ve sladkém stavu nevědomosti a oděn ve voňavé košili se ochotně pouští do jemu tolik známé činnosti.

Velikonoční králíček s tolika nevinnosti na povrchu ale uvnitř je to bestie, zvíře, které lapá po své kořisti. Nevinně se usmívá, dvojčata se dívají na jeho záda, mírně vykukující prdelku a dokonale tvarovaná stehna s lýtky. Začíná se svíjet do rytmu hudby, nechává se poddávat rytmu ale všecičko provádí až v mučednickém tempu; skoro jako by byl striptér. Pokrucuje boky, až krutě pomalinku si sundává z ramen voňavou košili od jednoho z dvojčat, která mu sjíždí po potetovaných pažích, předloktích až dolů po zápěstích, po konečcích prstů a nakonec na zem.

Modroočko si jeho dlaněmi přejíždí po bocích, kroutí jimi, jakoby je chtěl hodně dlouho trápit; a to taky má v plánu. Sjíždí jimi níže, přes lem jeho červené minisukénky, podél stran stehen a níže na lýtka. Při tom všem osahávání se i předkloňuje pomaličku dolů, tím dává bratrům dokonalý pohled na jeho prdelku. Dokonale propnuté nohy, vystrčená prdelka, svůdná hudba a jejich kořist se musí poddávat jejich úkolům; ale Louis po tom vždy tajně toužil. Toužil, aby si ho jeden z dvojčat přivedl domů, kde by to následně skončilo podobně tomuto ději. Rukama si jenom letmo pohladí jeho dokonale tvarované pozadí, které by chtěl každý nejradši umačkat či rovnou zničit; nehledě na to, jestli jste kluk či holka, každý mu závidí jeho pozadí…

Sharing is caringWhere stories live. Discover now