Klub??

36 3 4
                                    

Seděla jsem na zemi. Otevírali se dveře v nich stál Tom, sklopila jsem hlavu na klín. Objal mě já si dala hlavu na jeho rameno a zůstala v něm. Vzal mě do náruče a odnesl mě na postel chtěl mě pustit a odejít já ho ale nepustila,svalila ho na postel,aby ležel vedle mě. Leželi jsme vedle sebe a dostávala jsem pusy,přitom jsem i já mu je vracela. Najednou mi začal zvonit telefon Tom se zvedl z postele a podal mi ho. Byl to Daniel (Od Toma otec)
B:“Ano prosím?“
D:“Ahoj Belli nevíš kde je Tom nemohu se mu dovolat“
Koukala jsem se na Toma a on to pochopil vytahoval z kapsy telefon a ukazoval mi,že ho má vybitý.
B:“Ano vím je v pořádku zrovna je vedle mě chcete ho ?“
D:“Mohla by jsi prosím“
Dala jsem Tomovi telefon a šla do koupelny se trošku upravit,protože chci někam Toma vytáhnout sice je už skoro večer,ale to je jedno. Rozčesala jsem si vlasy nanesla řasenku,vyčistila zuby, Došla jsem zpátky do pokoje a Tom ležel smutně na posteli. Lehla jsem si k němu a zeptala se ho“You,Okay honey?“Nevim,ale pro mě je to takové divné se ho ptát česky jsi v pohodě? Raději se ho ptám anglicky.(Jedna z mála vět bude v jiném jazyku jinak to budu mít přeložené. Ok?) Objal mě a držel mě  něm.“You,Okay honey?“znovu tu stejnou otázku. Podíval se na mě a políbil mě byl strašně moc smutný.“Můžu tu zůstat do Vánoc budu mít vzdálené vyučování táta mi to zařídil“ odpověděl mi,usmál se. Nejvíce se mi rozzářily oči.“Omlouvám se ti za tu facku nechtěl jsem ti jí dát“ se sklopenou hlavou se mi omluvil. Políbila jsem ho. Vstala jsem z postele a Toma z ní vytáhla.“ Oblékej se jdeme slavit“ S radostí mi to přikazuji já si beru svoje  rudé šaty bez ramínek. Trochu se nalíčila a rozčesala vlasy, vzala jsem si černé lodičky a černou kabelku a vyrazila s Tomem. Narazily jsme nějaký noční klub vešli jsme tam. Objednali jsme si každý nějaký slabší alkohol přece nám ještě nebylo 18. Tancovali jsme na nějaké písničky, některé byli divoké a některé zase pomalé na ploužák. Tom odešel na záchod a já seděla v křesle a popíjela vodku. Najednou si ke mně někdo přisedl. ( N- neznámý kluk )
N:“Ahoj kočko co ty tu tak sama“
B:“Ahoj a ty jsi kdo ? A co tě to zajímá“
N:“Omluv te mě milá dámo jmenuji se Nikolas a ty?
B:“Jmenuji se Bella“
N:“A copak ty tu tak sama ?“
B:“Čekám tu na někoho“
Najednou mě někdo objal ze zadu a políbil mě poznám ho vždycky byl to Tom takže jsem v libaní pokračovala. Přiletěla Tomovi rána od Nikolase.“Co děláš!!!“ vykřikla jsem na něho. Tom se do něho pustil. Stoupla jsem si mezi ně.“Nech ho lásko je to debil pot jdeme ošetřím ti to.“ chytla jsem ho za ruku a vedla ven. Když jsme odcházeli jsme ukázala jsem na toho debila prostředníček. Povídali jsme si spolu než jsme došli domů,naše cesta byla hned do kuchyně. Ošetřila jsem Tomovy ránu na tváři. Vešli jsme do pokoje svalili se na postel a usnuli. Bylo kolem 3 hodiny ráno.
Takže tady je další díl sice kratsi.Tak co myslíte jak to bude dále ?

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Apr 18, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Diar of normal girlKde žijí příběhy. Začni objevovat