Objetí,Facka ??

31 3 3
                                    

Obejmula jsem se slzami na tváři Toma a zůstala v něm. Tom dal svoje ruky na moje záda.“Lásko copak se stalo?“šeptal mi do ucha smutným hlasem,potom mi dával malé pusy do vlasu. Bylo to příjemné. Hladil mě po zádech tohle mě u mě zabírá na uklidněné někdy,až moc jako třeba dnes. Pomalu jsem usla.
Pohled Toma😘
Usla mi v náručí. Položil jsem ji na postel lehl si k ni a přemýšlel. Kdo je sakra  Alex? Co se stalo dneska ráno? Je mi Bella nevěrná. Lže mi ? Ano sice já ji taky lhal,ale proto abych ji mohl překvapit. Vzal jsem si od Belly telefon našel v telefonu toho Alexe a začal mu volat.Sice moc neumím česky s Bellou mluvím hlavně francouzsky. Ouu zvedl to.(Něco bude mluvit anglicky,ale Alex to pochopi takže bude taky mluvit anglicky a nějak se domluví. Ok?)
A:“Ano princezno co potřebuješ?“
T:“Bella nic,ale ja ano“
A.“A ty jsi kdo a proč máš její telefon?“
T:“Já jsem jeji přítel“
T:“Co jsi ji udělal dneska ráno ?“
A:“Se ji zeptej co ona udělala“
Co se tam dělo. Bella,že by mě podvedla?To ne ona by to neudělala.
T:“Jak ona? Co jsi ji udělal ty?
A:“Já nic já jenom spolupracoval“
Zavěsil jsem,protože jsem neměl náladu na ty jeho lži. Lehl jsem si k Belle a pomalu usinal.
Po dlouhé době spaní
Pohled Belly
Vzbudila jsem se na posteli vedle Toma. Musím mu to nějak vysvětlit. Koukla jsem se na hodiny bylo půl 5.“To už je tolik“ udivila jsem se. Lehla jsem si na Toma a on nic tak jsem ho začala lechtat. Rychle se vzbudil a ze šoku mi chtěl dal facku ruka mu ujela tak rychle, že nešla zastavit a dal mi ju byla to rána. Padala jsem z postele kdyby mě Tom nechytil tak jsem na zemi,ale no tak bych spadla. On mi dal facku. Vztala jsem z postele a utíkala do koupelny kde jsem si sedla na dlažbu,držela si líčko kde jsem dostala facku. Rozbrečela jsem se slzy mi tekly po tváři.
Juchu po  dlouhé době nový díl sice krátký.Omlouvam se nějak jsem nestihla psát.Jak jste si užili Apríl??

Diar of normal girlOnde histórias criam vida. Descubra agora