Nacht 4

136 17 21
                                    

P.O.V. ?

Ik lig diep te slapen totdat ik opeens iets hoor knetteren. Ik open mijn ogen en kijk om,

Bosbrand.

Ik kijk naar degene naast mij en schudt haar wakker. "Brand!" roep ik. Slaperig opent ze haar ogen en snel springt ze onhandig overeind. Ook ik sta snel op en begin te rennen, de rook wordt steeds dikker en ik hou mijn shirt een beetje voor mijn mond en neus zodat ik er niet in stik.

Voor mijn gevoel rennen we al uren en mijn benen beginnen te steken. Uitgeput laat ik mezelf op de grond zakken maar sta gelijk weer schreeuwend op.

Naast mij, ligt een opengescheurd, half opgegeten lijk.

Er is nauwelijks meer wat van over, maar ik kan nog net zien dat het Femke was. Ik slik en voel hoe droog mijn keel is, ik moet echt wat drinken maar het meer is ver weg en het is al bijna weer dag.

Ik loop wat uit de buurt van het lijk een eindje verderop liggen wat kettingen: de puntenketting, de woestijnketting, de leugendetector en de dromenvanger... Allemaal kapot.

Ik voel me misselijk worden en ga bovenaan de berg staan, in de verte kan ik het meer zien. Er wordt iemand onderwater geduwt. Ik kan niet goed zien door wie precies, maar evenlater ligt Cayleigh-Ann dood aan de oever. Haar glimmende elvenstofketting is kapot, gebroken.

Ik kijk op mijn horloge... Het enige wat ik van thuis mee mocht nemen en zie dat het al 8 uur 's ochtends is. Maar het is nog steeds aardig donker...

~~~
Dit keer zijn CayleighAnnKoorevaar
En Femke222 dood, vermoord.

Door een bepaalde ketting is het nu nog een keer nacht!

Dus geef door welke actie je doet:

1. Meer
2. Ketting
3. Niks

LET OP

Door de bosbrand is het meer uitgedroogd en dus nog kleiner!

Er kunnen maar 4 mensen heen...

Maar aangezien alle hongersnood staat het aantal punten dat je er voor krijgt dit keer op 2!

Hunger In Donut Earth Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz