Özel bölüm 1

5.3K 192 42
                                    

Öncelikle merhabalar okurkuşlar.. Uzun bir aranın sonunda tekrar birlikteyiz... Özel bölümlerim olacak birkaç tane ve çok güzel olacaklarına inanıyorum şimdi biriyle karşınızdayım..

QuatreVallees  isimli arkadaşımın yazdığı çok güzel bir kitap var okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.. İsmi FORMULA 1 2017 SEZON ÖNCESİ TESTLER.

Bahçe de bir battaniyenin üzerine oturmuş Ela ile bebeklerle oynuyorduk. Savaş ise Poyraz ile birlikte futbol oynuyordu. Poyraz.. Gözümün önünde büyümüştü. Altı yaşını daha iki gün önce doldurmuştu ve bu yaz son yazıydı artık okula başlayacaktı. Daha önce anaokuluna gidiyordu fakat ilk okula benzemiyordu ki. Ela ise beş yaşındaydı kocaman kız olmuştu o da. Daha dün gibi hatırlıyorum kucağıma aldığım günü. Şimdi size bizim çocuklardan bahsedeyim biraz. Berke ve Rabia'nın da bir çocuğu oldu ve daha bir yaşında. Kızları oldu ve ismini Hira koydular. İlk çocuklarını kaybettikleri için ikinci çocuklarının üzerine titriyordular. Beril ve Can'ın ise düğünlerini iki ay önce yapmıştık. Güzel ve görkemli bir düğün olmuştu. Emre -Savaş'ın kardeşi- ve Merve ise nişanlandıktan bir sene sonra ayrılmışlardı. Sebebini bizde bilmiyorduk. Emre uzun zamandır tek takılıyordu fakat biz bu akşam Beril'in kuzeni Buse ile tanıştıracaktık onu. Artık evlenmeliydi. 25 yaşına gelmişti. Evet bu akşam büyük bir toplantı olacaktı. Yaz olduğu için dışarıya masa hazırlayacaktım. Artık yemekleri yapmaya koyulmanın zamanı gelmişti.

-Kızım ben yemek hazırlamaya gidiyorum sen oyununa devam et olur mu?

-Ama sen olmadan olmaz ki. Komşum kim olacak benim bebeğimi komşusuz mu bırakıyorsun.

Konuşmasını o kadar çok seviyordum ki. Bebeklere has bir tatlılıkla konuşuyordu ve s harfini söyleyemiyordu.

-Savaş.

Savaş Poyraz la gülüşmelerine bir son verip bana döndü.

-Söyle hatunum.

-Gel azıcık Ela ile oyna ben yemekleri hazırlamaya gidiyorum.

-İyide güzelim ben ne anlarım bebeklerden ya.

-Yahu gel işte zor bit şey değil.

Sallana sallana gelip benim yerime oturdu Poyraz ise gelip hemen benim bacaklarıma yapıştı.

-Annecim ben de azıcık bilgisayarda oynayabilir miyim?

-Tamam ama yarım saati geçmesin.

Kafasını hızla salladı ve büyük coşkuyla eve koştu.

-Evet prenses ne yapıyoruz şimdi?

Ela babasıyla oynayacağı için o kadar heyecanlıydı ki hemen elindeki bebeği babasına verdi.

-Bak baba bu sensin.

-Ela ayıp oluyor ama ben kız mıyım?

-Ama annee.

-Savaş oyununu bölme kızın.

-Tamam tamam.

-------

Bir saatin ardında çoğu yemek hazırdı bir pasta kalmıştı onu da yapıp bitirecektim. Saate baktığımda Ela'nın uyku vaktinin geldiğini anladım bahçeye çıkıp Savaş'a uyutmasını söyleyecektim fakat Savaş'ta o sırada kucağında uyuyan Ela ile mutfağa girmişti.

-Ben uyuyan prensesi yatırıp geleceğim.

O Ela'yı yatırmaya gittiğinde bende fırındaki yemekleri çıkarıp üzerlerini örttüm. Pilavında altını kapattığımda Savaş içeriye girmişti.

BAKICIOn viuen les histories. Descobreix ara