Adsız Bölüm 1

63.8K 1.5K 77
                                    

En kötüsü ne biliyor musunuz hiç beklemediğin anda gelen ani ölüm. Hayatın, okulun, aşkın herşeyin yarım kalır daha doğrusu devam edemezsin. İşte bende 1 hafta önce böyle bir olay yaşadım ve şuan elimde avucumda 1 tl bile yok.

----------Bir Hafta Önce-------------

-Tamam anne geliyoruuum.

Geleceğimde bu Allah'ın belası bavulu bir türlü kapatamıyorum. Annemi ve babamı daha fazla kızdırmamalıyım ama kapanmıyor ne yapabilirim yani ? Son çare üzerine zıplamak. dolabın yanına kadar geri geri gittiim vee ''Ya Allah Bismillaah'' diyerek bavulun üzerine atladım.

-Berfu kızım ne yapıyorsun sen ?

-Halay çekiyorum gelsene?

diye mırıldandım.

-Ne biçim konuşuyorsun kız sen öyle kalk şu bavulun üstünden de bir de ben deneyeyim.

Bavulun üzerinden kalkarken bir de söyleniyordum. Ben 10 metre uzaktan atlamışım onun üzerine bir de 10 saattir uğ-

-Kapattım kızım hadi al bavulunu inelim aşağıya.

Gözlerim iri iri olmuş bir biçimde onu izliyorken diğer yandan da şu annelerde olan olağan üstü gücü düşünüyordum hayır anlamıyorum bizim bulamadığımız ve bizim yapamadığımız herşeyi nasıl yapıyorlar? Neyse bu konuyu daha sonra detaylarıyla araştıracağım artık gitmeliyim yoksa beni burada bırakıp giderler tatile. Bakmayın öyle tatil falan diyorum aslında fakir bir aileyiz yani en azından geçinebiliyoruz tatile de sırf büyük annemlerin yazlığı var diye gidebiliyoruz. İşte böyle büyük bir heycanla arabaya binip kulaklıklarımı taktım. yolda sakin bir şekilde ilerliyorduk taki karşıdan son sürat gelen bir arabayı görene kadar babam her ne kadar bizi kurtarma amacıyla direksiyonu kırmışsada araba uçurumdan aşağıya yuvarlandı neyse ki ben son anda akıl edip kendi tarafımdaki kapıyı açtım ve kendimi arabadan dışarıya attım. sol bacağım kırıldı geri kalan vücudumda ise sıyrıklar vardı yani ben ucuz atlattım. Kazayı görenler hemen ambulansı aramışlar abim Baran oracıkta can veriyorken annem ve babam 2 gün komada yattılar. o 2 gün boyunca hiç bir şey yememiş içmemiş sadece camın başında annemlerin uyanmasını bekliyordum ama uyanmadılar. 1 haftada anca toparladım kendimi param bitti. Büyük annem ve büyük babam beni istemedi ve daha önce hiç çalışmamış olan ben kendime en uygun mesleği seçtim. Ne mi tabikide çocuklar yani BAKICI.

BAKICIWhere stories live. Discover now