18/2-17

3 0 0
                                    

Jag vaknar av att alarmets tjutande ljud 06:15 och måste gå bort till mitt sminkbord för att stänga av det. Med slöastes går jag mot badrummet och skruvar på duschen. Jag gnuggar in schampot och sedan balsamet. Jag duschar ganska snabbt för att hinna med i min morgonrutin. Med lite piggare steg rör jag mig tillbaka mot mitt rum och sätter mig vid den stora, upplysta spegeln. Jag sätter på topplistan och sedan börjar jag med sminkningen som kommer ta mig 50 minuter. För en gångs skull har jag faktiskt en ganska bra sminkdag.

Jag går bort mot min stora vita garderob, med glasdörrar och bestämmer mig för en svart, tight magtröja och ett par vita, tighta jeans med hål på knäna. Jag borstar ut mitt bruna hår, sprutar några sprut med min parfym. Sedan lägger jag ner hörlurar och laddare i väskan. Jag skippar frukosten, då jag inte är en frukost människa och går in mot badrummet för att borsta tänderna innan min "käre" storebror ska ta duschen. Jag kollar på klockan"07:53", sen till bussen som vanligt. Jag småspringer ner mot hallen och sätter snabbt på mig de vita skorna och jackan som ligger kvar där jag lämnade den igår. Med snabba steg går jag mot bussen och får så klart springa för att hinna med. Väl framme på bussen proppar jag in hörlurarna och startar min lista med allt från Shawn Mendes till hov1 till Eminem osv.

Jag går av bussen och möts av den kyliga vinden och ser samtidigt den stora tegelbyggnaden framför mig. Jag suckar och börjar gå. Jag går förbi den stora skolgården, direkt i korridoren går jag upp för de många trappsteg som ska ta mig till matten. Utanför klassrummet träffar jag Melina,  Julia, Sofie, Max och Anton, mina närmsta vänner. Vi går in och sätter oss, längst bak som vanligt. Klockan hinner bli 09:15 innan läraren kommer, då vi egentligen börjar 09.00. Hon drar någon lång förklaring om att hennes barns dagisfröken inte kunde sluta prata när hon skulle lämna de i morse.
Denna mattelektion, likt alla andra är lika intressant som vilken färg jag har på strumporna.

När det äntligen ringer ut för dagen skyndar jag mig för att hinna till 13.54 bussen, då jag ska träffa Emil 14.15 utanför Ica som ligger tvärsöver gatan från hans hus. Jag går av bussen och ställer mig utanför, det tar inte en lång stund utan att jag börjar hacka tänder drar jackan så nära som det går. Strax ser jag Emil närma sig, han är svår att missa då han nästan är 190 cm.

Väl inne på Ica bestämmer vi oss för att han som fyllt 15 (han fyller 16 i mars och jag 15 i juni) ska köpa redbull och powerking, sedan en 2 liters Coca-Cola. Vi går mot godiset och plockar 1,5 kg lösgodis. Mest surt, men även en del annat även om surt är bådas favorit. Vi köper även 1 vanlig Marabou innan vi beger oss mot kassan, summan av det vi köpte blev 258 kr.

Vi går sedan ut i det äckligt kalla vädret och sätter oss i busskuren, där vi inte behöver vänta länge innan vi skymtar bussen en bit bort. Vi sätter oss någonstans i mitten och han sätter på musik i hörlurarna som vi under denna bussresa delar på.

När vi kommit in i hans och hans familjs lägenhet sätter jag mig i soffan och han sätter sig bredvid. Samtidigt som vi kollar ner i varsin mobil känner jag hur han börjar pilla i mitt hår, vilket ger mig rysningar. Vi börjar småprata om det mesta och jag vågar berätta nästan allt för honom. Han lyssnar verkligen och säger jag någon spm han förstår att det ät jobbigt för mig så kramar han om mig lite extra.

Nät klockan börjar närma sig 19 bestämmer vi oss för att gå till pizzerian på andra sidan gatan och beställa pizza. Han beställer en kebab, med starksås och grönsaker på, medan jag beställer en kebabtallrik med mild sås. Vi sitter och väntar på pizzorna i knappt 10 minuter innan de är klara och vi beger oss upp mot lägenheten igen. Vi sätter oss åter igen i soffan och jag börjar ångra mitt val av byxor då det inte är det bästa för en kväll framför tv:n...

När vi ätit upp ställer vi kartongerna i köket och byter ut de mot godiset och energidryckerna, då vi drack upp colan till pizzorna.
- Jag ska bara byta till mjukisbyxor, jag kommer snart, säger Emil och lämnar vardagsrummet och går in på hans rum. Efter bara någon minut kommer han tillbaka och säger
-Har du med dig mjukisbyxor och sånt?
-Bara mjukishorts och linne att sova i, svarar jag.
-Men byt om till de så får du låna en hoodie av mig, säger han och 5 minuter senare sitter jag i mjukishorts och en alldeles för stor hoodie, då Emil är ca 1.88 m och jag 1.65 m. Emil sätter på nån skräckfilm, då han vet att jag är lätt skrämt och det tar inte långtid innan Emil och jag skedar, samt att jag har godis skålen i min famn.
Efter den kollar vi på en rad med filmer och myser.

Nät klockan närmar sig 04.45 bestämmer vi oss för att sova. Vi lägger oss i hans 140 säng, jag lägger mitt huvud mot hans bröstkorg och hans fingrar trasslar in sig i mitt hår. Efter det tar det inte många minuter innan han somnar och strax därefter faller jag in i djupsömn, medveten om att detta är en av de bästa kvällarna i mitt liv

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

För mycket känslor Where stories live. Discover now