Tanışma ve not

1.9K 52 1
                                    

İnsan kaderiyle sıklıkla seçmekten kaçındığı yolda karşılaşır.

                                                                                 La Fontaine

Selam,ben mess yani melissa betty liars yılmaz.Annem rus mafyasında çalışmış bir ajandır babamsa büyük bir şirketin yöneticisidir.Biz 4 kardeşiz.Ben,ikizim mia,bizden 7 yaş küçük ikiz kardeşlerimiz max ve martin.

Bugün tüm o 14 yaşından beri aldığım dövüş eğitimleri,ajanlıkları bırakıp One directiona miayla beraber korumalık yapmaya geldim.Açıkçası benim pek umrumda değil ama simon babamın yakın arkadaşı bide o zavallı 5 çocuk kazandıkları ün yüzünden düzgün arkadaşlık kuramıyolarmış mış mış mış.Bizde ilk uçakla asıl yurdumuz olan türkiyeden ingiltereye geldik.

Ne büyük sevinç(!)

Neyse size kendi özelliklerimden bahsediyim.Ben kumral düzgün vücut hatları olan hiçbirşeyi önemsemeyen kibirli biriyimdir.Ama ikizim için malesef aynı şeyleri söyleyemiycem.Kendisi duygusal,kibar ve uysaldır.

Şimdi neden ilk önce erkelerin bana baktığını anlayabiliyorum.

Evet, eve geldiğimiz anda bana,bize yani ben,mia,max ve martine kapıyı kumral uzun boylu bi çocuk açtı.

"Selam" "Ah hoşgeldin,ben Liam" "Melissa ama mess de" "tamamdır içeri geçin" kibar olmaya çalışarak içeri girdim,kısa bi tanışma faslı geçtikten sonra odama giderken aklıma bu grubun 5 kişi olduğu geldi.Koşturaraktan aşağı indim.

"Hey,siz 5 kişi de-" lanet kapı çaldı ve esmer orta boylarda kaslı bi çocuk geldi adı hafızamda dur,dur hah zac yok yok zayn evet evet zayn

Bi iç çatışmadan sonra beni süzen bi ela gözle karşılaştım.Owww çocuk cidden seksiydi

Elimi şıklatıp ve parmağımla onu göstererek "zayndi dimi" "evet sende-" "mess" " oww güzel lakap"

Vaay bide zeki ha tuttum bunu.

Akşam bir sürü ilgimi çekmeyen sohbet kız arkadaşlar felan ama nedense şu perrieyi hiç gözüm tutmadı.İkide bi telefonuyla mesajlaşıyo felan tamam abi kız arkadaşı felandır dedim ama mutfakda sevgilim felan hani...

Taş çocuğa acıyıp yukarıya yatmaya gittim.

03.25

Off lanet bu saatte kim ayaktaydı yine sessizce odaları dolandım herkes odasında uyuyodu.

Ee kimdiki bu şimdi.Hızlıca elektroşok cihazını -size dövüş dersi aldığımı söylemiştim- alıp siyah kıyafetlerimi giydim bunları bana ve miaya babam almıştı karanlıkta kim ne olduğun belli olmaz diye neyse yavaşça merdivenlerden indim masanın üzerinde bi not vardı ve bunu her kim yaptıysa beni uyandıran ve salonun ışıklarını açıp kapısız köyden gelen salağın ta kendisi yazmıştı.Notu okumaya çalıştım.Çünkü yazı çok karışıktı ve türkçeydi.

Aman tanrım bi türk hırsız hemde ingilterede iyide niye not bıraksınki bu hırsızların zili çalması gibi bişiydi.

"Beni özledinmi bebeğim.İnan bana ben seni çok özledim hatta sırf sana ait olduğum için hiçbir kıza dokunmadım ama yara acıyor bebeğim hadi üflede geçsin.

- J"

Ben evlenmediğime göre burda ben ve miadan başka kız yaşamadığına gö- yok artık bu imkansız hatta imkansız ötesi.Hemen kağıdı üfledim.Ve bir yazı daha..

"Mess,bebeğim,oyun başlasın."

Tanrım bu jackti. Bu piç beni liseden beri tanıyodu ve eğitim aldığımı öğrendiği gün babam bitir emrini verdi bu salakta bunu öğrenip beni biyere kıstırdı.Sonra ben kurtulmak amaçlı aletini dişleyip orda dişlerimin izini bırakıp kaçmıştım.Hemen vine'ı aradım.Vine bizim internet kurdumuzdur.Her bi boku bilir.

"Vine beni buldu."

"Kim sakın bana o deme"

"Maalesef o"

"Lanet,lanet,lanet"

"Babama hemen haber ver"

"Tamam"

Telefonu kapatıp arkamı döndüm ki biri yani bir çift ela çığlık atıcaktı ki ben onu susturdum.

"Mess beni çok korkuttun.Bişimi oldu."

"Yok yok sadece....."

Kızlar kusura bakmayın y.b. Biraz geç geldi.Votelarınızı ve yorumlarınızı beliyorum.:)))))) :*****

Dövüşçüler kralıWhere stories live. Discover now