KARDEŞ

125 1 0
                                    

-CİNSEL İÇERİKLİ BÖLÜM-

Nasıl yapardı lan!Nasıl kızlarına dokunurdu!Babamızdı lan o bizim!Evdeyken babamın Mercedes'i tehdit ettiğini onunlada kalmayıp ona vurduğunu ve Mia'yı merdivenlerden yuvarladığını öğrenmiştim. Koduğumun piçi. Ne kadar güzel(!) bir aileydik! Tüm bunlar beni savundukları için olmuştu.Bende senden bunun intikamını almazsam!Hızla arabayı babamın evine sürdüm.Babam bu sıralar İngilteredeydi ve evi bizim eve 1 saatlik bir mesafeydi.Tabi 200'le gidersek 5 dakikaydı. Arabadan silahımı alıp eve doğru hızlı adımlar attım.Kapıyı kırarcasına çalıyordum. Hizmetli kız -tabiri caizse mini etekli sürtük-somurtarak baktı.O an ki sinirimle kızı saçından tutup duvara fırlattım. Babam yukardan gömleğini ilikleyerek geliyordu. Arkasından da bir hizmetçi sürtük daha. Kız benden bir kaç yaş büyüğe benziyordu.Utanarak mutfağa gitti.Babamın yüzüne derin derin baktım.O ise fazlasıyla sert görünüyordu.
-Bunu nasıl yaparsın lan!
Sesim fazla kısık çıkmıştı ama gözlerim bile dolmamıştı.Kenarda duran vazoyu alıp sağ tarafıma,merdivenlerin olduğu yere fırlattım.Tek bir mimiği bile oynamamıştı.
-CEVAP VER!
Boyundan tutup duvara yapıştırdım.Deli kuvveti geldi mi tam geliyordu.
-Beni o insanlara rezil etmeye utanmadın mı!
Kafasını duvara vurdum.
-Hadi onu da geçtim kardeşlerime lan!
Kafasını tekrar vurdum.
-Onlara nasıl dokunursun!
Elimi boynundan kurtardı.Karşı çıkmadım.Tepkisini merak ediyordum.
-Neler olduğunu fazlasıyla biliyorum!Yarışı,Emir'i, hepsini biliyorum.Kardeşlerine gelince onlar bana karşı çıkmamayı daha öğrenemediler herhalde!
Sonlara doğru işaret parmağını bana sallayıp gözlerini irileştirmişti.Korkunç bile olamıyordu. Belimden silahı çektim.Eline ateş ettim.
-Ne oldu canın mı yandı BABA!
-Sen iyi değilsin!
Bir tane de bacağına ateş ettim.
-Ben gayet iyiyim.Beni bu hale getiren sizsiniz!
Sesimi çıkaracak halim yoktu.
-Beni bu hale getiren SENSİN baba!
-Mess sen iyi değilsin!
-Senin kardeşlerime dokunduğunu öğrendiğimde aynı böyle canım yandı!
Nefes alamıyordum.Babam beni koltuğa yönlendirdi.İç çekerek nefes almaya çalışıyordum. Kapının zili çalıyordu.Babam açacak durumda değildi.Koltuğa bile zor sürüklemişti.Kapı kırılınca tanıdık parfüm kokusu geldi.Bu oydu.Bu Alex'ti.Alex beni bebekliğimden beri bilirdi.Çok yakın arkadaşımdı ama bazı kişiler sevgilim olduğunu bile düşünüyordu.Halimi görünce koşarak geldiler.
-Geçti güzelim geçti.Bak ben burdayım.
Endişeyle bana bakarken gözlerim sola kaydı.Zayn. Bir dakika Zayn Alex'i nasıl bulmuştu.Zayn beni kucağına alıp arabaya götürdü.
-Zayn torpidoyu aç
Arkadan Alex imdadıma yetişmişti.Zayn hızla torpidoyu açtı.
-Şimdi orada astım ilacı olacak.Onu bana ver.
Zayn kolayca ilacı bulup Alex'e verdi.Alex zar zor minik boruyu ağzıma sokup yukarıdan bastırdı.Gelen hava bir süre sonra beni kendime getirmişti.Nefesim normale dönerken eve geldiğimizi fark ettim.Tam arabadan ineceğim sırada gözlerim karardı.
----------

Uyandığımda yan tarafımdaki koltukta Mercedes oturuyordu.Hareketlendiğimi görünce hemen uyandı.
-Mess,bitanem
-Alex nerede?
-Bekle çağırıyorum.
Koşma sesleri yaklaşırken kapım açıldı.
-Güzellik
-Alex
Diyip boynuna atladım.İki damla gözyaşım düşerken o saçlarımı okşuyordu ve her cümlesinden sonra bir öpücük konduruyordu ama her defasındada hıçkırıyordum.
-Hey,hey,hey sakin ol.Ben burdayım,yanındayım. Geçti bak.
Ayaklarını yere vurarak gelen kişinin Zayn olduğuna emindim.
-Ben ona neyin iyi geleceğini biliyorum.
Alex bir bana bir de Zayn'e bakıp çıktı.Oha ama. İşbirliği yapmışlardı.Zayn beni kolumdan sürükleyerek banyoya götürdü. Lavaboyu suyla doldurdu.Arkama geçip saçlarımı topladı.Tabi o sırada bu malın kafamı soğuk suya sokacağını nereden bilebilirdim?! Ama kesinlikle sesimi çıkarmadım. Bunu en az 5-6 kez tekrarladı. Sonra da yüzümü havluyla kuruladı ve klozet kapağını kapatıp beni üzerine oturttu. Kendisi de karşımda diz çöküp yüz hizama denk geldi. Ben kafamı eğmişken kafamı kaldırıp yüzüne bakmamı sağladı.
-Bana istersen kız,bağır,vur ama bana cevap ver; Mess o herifle yattın mı?
Bunu sakince sormasına şaşırdım.Merakla bakıyordu.O an ona verilecek çok güzel laflarım vardı ama gözlerim dolduğu için kafamı olumsuz anlamda sallamakla yetindim. Elleriyle göz yaşlarımı silip yanağıma kocaman bir öpücük bıraktı.
-Bak ben varım,ben varken sana kimse zarar veremez.
Güya biz onları korumaya gelmiştik ama tam tersiydi durum. Biliyordum,hiç kimse ben bile babama karşı kendimi koruyamazdım.
-Geçecek hepsi geçecek.
Geçmeyecekti. Sarıldım. Saçlarımı öptü. O kadar güvenli geliyordu ki kolları.
-Hadi gel uyuyalım.Dinleniriz hem.Seni bu halde görmek istemiyorum.
Geri çekilmeyince beni kucağına çekip havaya kaldırdı.Kafamı omzuna koyunca bile gözlerim istemsiz kapanmıştı.Yatağa yavaşca bırakıp yanıma uzandı.Ona dönüp tek kolumu boynuna doladım ve kendime çektim.Siyah v yaka kazağının açık bıraktığı omzuna öpücük kondurdum ve kafamı göğsüne yasladım.O da bana sarılmıştı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 10, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dövüşçüler kralıWhere stories live. Discover now