Kapitola.1. Smrt na každém rohu.

229 25 9
                                    

Dante:

Seděl jsem u stolu ve své skromné chatce a upíjel lahodné červené víno přímo z lahve. Dnes v noci bude večírek uprostřed města. Moc se na to těším. Olízl jsem si rty při představě jak si někoho zatáhnu do ústraní a tam dotyčného důkladně vysaju. Miluju krev ale nepiju jí pořád.
Nechci se stát závislím. Lidi by mě Ihned odhalili a zabili.

Sian:

Jako každý rok bude slavnost na to aby lidi nezapomněli jak jedná princezna zradila království...Nebo jak že to bylo.
Snad se mi tak zase podaří vykrást abych se mohl najíst, dlouho jsem nejedl.

Dante :

Vypil jsem celou láhev vína a užíval si ten pocit uvolnění. Nemám do večera co dělat... A venku je strašně ostré světlo. Tam nejdu dokud slunce nezačne zapadat.

Sian:

Na mě staré bundě je potřišňena krev...Ne něčí, ale ta moje...Sem tam si ke mě někdo přijde a pro srandu si mě dokope až do krve...
A dnešek nebyl výjimkou.

Dante:

Nakonec jsem se rozhodl dát si šlofíka před tou velkou zábavou. Tak jsem vstal ze židle a odešel do vedlejší místnosti kde jsem se svalil do peřin. Ještě jsem v úsměvu odhalil své špičáky při představě jaké to bude. Pak už jsem ale zavřel oči a ponořil se do bezesného spánku.

Sian:

Ležel jsem bezmocné na zemi, když si dohráli i s úšklebkami odešli a šli si po svich.
Zatím co já si potřeboval odpočinout, což se mi povedlo...A probudil jsem...Se cca ve čtvrtině slavnosti...Nejlepší doma jít a něco ukrást.

Dante:

Když jsem se vzbudil, akorát zapadalo slunce. Vstal jsem, slavnostně se oblékl a přes pravé, rudé oko si dal pásku. Nevím proč, ale pravé oko mám rudě zbarvené už od doby kdy jsem poprvé ochutnal krev. Dělalo mi to ve společnosti trochu neplechu ale už jsem se naučil to skrývat. Vyrazil jsem na oslavu a tam se začal bavit jako každý jiný. Kolem mě se motala skoro každá dívka která mě spatřila a já si to nechal líbit. Jedna z nich by mohla být dokonalá pro mé potřeby.

Sian:

Povedlo se mi vkradnout na oslavu, schoval jsem se pod jedním stolem, a pokaždé když tam nikdo nebyl nebo se nikdo je nedíval, vzal jsem si něco ze stolu a zase se schoval...Hlavně aby mě neviděli...Minuli rok se mi to nepovedlo a dostal jsem Padesát ran bičem přes záda, ještě teď mám jizvy.

Dante:

Čas plynul a všichni už byli celkem opilý. Veselí pokračovalo a lidé se víc a víc uvolňovali. Někteří si to už dokonce spolu začali rozdávat. Nejčastěji na rozích uliček. Jsem rád že na mě alkohol nepůsobí tolik a za vždy rychle překonám jeho účinky když to i já přeženu. Jedna z těch dívek už měla upito celkem dost a nyní mě s roztouženým pohledem přitiskla k blízkému stolu. Heh, chudinka, ani neví co jí čeká.

Sian:

Teď když jsou všichni na mol, ani se nemusím schovávat, stejně si mě nikdo nevšimne...
Procházel jsem kolem jednoho stolu. Bylo tam pití a měl jsem celkem žízeň...Vzal jsem si tedy jednu sklenič-
,,Fuj!...Alkohol!"
To už mají snad jenom chlast!?
Bleh!...
Vzal jsem si nějaké jídlo do zásob a sel zpátky do svojí uličky kde bydlím...Ano...Bydlím, nemám rodinu a proto jsem ukončil na ulici...Lehl jsem si na pár starých dek, okusoval sušenky a díval se na noční oblohu.
A...Pro moji smůlu jsem přišel nějaký muž, i se sakra oporou ženou a ja se na to musím dívat.

Dante:

Usmál jsem se a odtáhl si jí do jedné z uliček. Prosila mě abych s ní měl sex... Tak jsem z ní serval oblečení, rozepnul si kalhoty a vytáhl svou chloubu. Téměř okamžitě jsem do ní zasunul a začal tvrdě přirážet. Mhhh~ vypadá ale opravdu chutně.

Sian:

,,Eh...jako fakt?"
Zamumla jsem si pod nosem a musel se dívat na ten hnus...Fuj!
Dal jsem si na hlavu kapucí která je velká takže mi to díky bohu zakrylo pohled na ty dva.
Pomalu jsem si lehl a okusoval poslední sušenky.

Dante:

Pokračoval jsem dokud jsem se do ní neudělal. Oba jsme slastí zasténali a ona mě pohladila po tváři. "Budu nosit tvé dítě.." vydechla spokojeně. Já se ​jen uchechtl a chytil jí pod krkem. "Promiň, ale ty šaty bylo to poslední co jsi mohla nosit." Vycenil jsem své zuby, opět v úsměvu, a zakousl se jí hluboko do hrdla. Ani nestačila zakřičet. Pak jsem jí ale se zhnusením odhodil hlouběji do uličky a vyplivl její krev. "Odporný!!" Ta čubka musela hodně kouřit a jedla jen ta nejtučnější jídla. Jak mohla být teda tak hubená?! Jak jsem tak pro sebe běsnil, všiml jsem si, že až na tu mrchu, která už je stejně mrtvá, tady nejsem sám.

Sian:

,,d-dopr-!!!"
Odhodil přímo na mě její mrtvolu, kterou jsem že sebe hned sundal...Fuj!...Tohle je fakt hnus!!!
Když jsem si uvědomil že ta žena ma krku dvě díry po zubech...Uvědomil jsem si že ten muž je upír!...Kuwa!
Yep...Dnes chcipnu!
Podíval jsem se vystrašený pohledem na muže co se na mě taky díval...Ale spíš takovým hladovým pohledem.

(Jak si myslíte že Sian zkončí?
Dopadne to s ním dobře? Nebooo~
Špatně?
Rozhodně mi rekňete jestli mám pokračovat nebo ne.)

Za hranicí normalu [DOKONČENO]Where stories live. Discover now