~19~ Μικρή ΜΟΥ!!😡😡😒😍

1.9K 222 49
                                    

Go and comment on the last one quyzzz😢😢. I asked you something😒.ANSWER😐.

ΠΑΙΔΙΆ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΌΣΟΙ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΔΙΑΒΆΖΕΤΑΙ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΌΤΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΗΝΉ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΉΤΗΣΕ Η ioulietadau ΕΠΕΙΔΉ ΣΧΟΛΊΑΣΕ ΠΡΏΤΗ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΑΥΤΌ.❤❤❤

Aaaand....Let's go😉😉.

Previously on HOW TO BECOME A #BITCH😉😉❤:

-Πωπω ρε παιδιά αποκαλύψεις που εγιναν😱😱.

-Μήπως υπάρχει περίπτωση η Nαταλι να ειν....ουπς😅Αυτό είναι σε άλλο κεφαλαιοοο😱😱.

-Ο !!Αχιλλουκος!! μας δίνει υποσχέσεις...για να δούμε όμως...μπορεί να τις κρατήσει?😏

And...what going on quyzzzz😉??

Φαιδρας Pov😅😎😎

Δευτέρα πρωί...σχολείο πάλι μετά από ένα εξαντλητικο Σ/Κ...ένα μήνα τώρα έχουμε κάνει του κόσμου τις κοπανες με τον Αχιλλέα και πρέπει να βγάλω την ύλη που έχασα....άσε που και οι καθηγητές θα αρχίσουν τα τηλέφωνα στους γονείς αν συνεχίσουμε έτσι.
Και αυτές τις μέρες δεν έχω μιλήσει σχεδον καθόλου και με την Γιώτα...Θα με σκύλοβρισει και θα έχει και δίκιο... Οποτε...άϊ πάμε να δω και την Γιωτου μου παλι...πφφφ😧😧.

......

............
....

.....

Φ- "Ανεβα😎😉".

Α- "Θα πρέπει να αστειευεσαι😱. Που σκατα την βρήκες αυτή?"

Φ- "Έλα ρε συ Αχιλλέα😉😉. Μου τη δάνεισε ο Οδυσσέας."

Α- "ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΈΑΣ ??!😱"

Πωπω κοιτάξτε πως κανει😂. Ούτε ζηλιαρης γκομενος να ήταν😂😂. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΗΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ😒😒.

Ξέχασα όμως να σας πω. Τις τελευταίες μέρες στο σχολείο άρχισα να κάνω παρέα με ένα αγόρι τον Οδυσσέα. Είναι πολύ καλός και γλυκός μαζί μου και μπορώ να πω οτι έχουμε δεθει αρκετα. Έχει πλάκα και περνάμε καλά. Έτσι έχουμε φτιάξει όλοι μαζί μια παρέα. Κάτι σαν crew..😎😜 Εγώ,η Γιώτα,ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας και η αδερφή του η Ξενια μαζι με την κολλητη της την Κατια . Αν και νομίζω πως ο Αχιλλέας δεν πολυσυμπαθει τον Οδυσσεα. Και η αλήθεια ειναι δεν ξέρω γιατί...και να σας πω και κάτι άλλο??Η Κατια μεγάλο ΤΣΟΥΛΑΚΙ. Καμία σχέση με την Ξενια. Απορω πως ταιριαξανε. Κοπελιά....τα πόδια δεν τα έχουμε μόνο για να είναι ανοιχτά.🙈🙉 ΦΙΛΙΚΉ ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΗ.😒😝Αλλά τι να κάνω κι εγώ...είναι αναγκαστικά μέλος της παρέας μας.

HOW TO BECOME A #BITCH👠🔫[Book1] #CBT #BWS17 #GBAAwards2017Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα