Hospitalet

554 5 0
                                    

Jeg vågner, jeg er i et hvidt rum med bippende maskiner. Jeg genkender det med det samme. Jeg er på hospitalet. Jeg har en syg hovedpine og min krop føles slap. Jeg får øje på hende, hun sidder og læser i en bog. Hendes ansigt ser så perfekt ud, hver lille detalje ved hende er perfekt. Hun kigger op fra bogen og ser jeg er vågen. Hun skynder sig hen på stolen ved siden af sengen jeg ligger i. "Hej smukke" siger hun og tager min hånd forsigtigt. "Jeg er ked af min far flippede ud på os, jeg er bare glad for at der ikke skete dig noget" Melia smiler og læner sig ind mod mig, hun kysser mig forsigtigt. "Du er vidunderlig Emily, jeg er glad for at jeg har mødt dig" Jeg smiler og trækker hendes hoved ned til mig og kysser hende. Hendes læber er så bløde. Hvad skulle jeg dog gøre uden hende.

Hun trækker sig væk. "Din far er blevet meldt til politiet. Jeg har snakket med din mor og forklaret hvad der skete, og hun virkede ikke sur på os, hun gav mig et kram" Jeg smiler "Godt, intet kan ødelægge mine følelser for dig, du er alt jeg ønsker" Hun smiler igen og rødmer lidt. "Du er så sød" siger hun og kysser min hånd blidt. "Hvad er klokken?" spørg jeg. Hun kigger på sin mobil "den er 2 om natten, tror du der er plads til mig i sengen?" spørg hun. Jeg smiler og nikker. Jeg rykker mig lidt så der er plads til hende. Hun lægger sig ned ved siden af mig. Hendes øjne er fokuseret på mine. "Min Emily" siger hun og kysser mig. Jeg kysser tilbage og holder hende tæt ind til mig. Hendes varme hånd ligger på min hofte, det giver mig kuldegysninger men på en god måde. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A kiss that changed meWhere stories live. Discover now