Kysset.

1.8K 13 0

Personer:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Personer:

Emily: Emily er 16, hun bor alene med hendes mor og far. Hun har brunt hår og brune øjne. Hun er tynd men på en pæn måde.

Melia: Melia er 16, hun bor med sin mor og sin storebror. Hun har lyst hår og grønne øjne. Hun er slank og har flotte former.

Charlie: Charlie er 15, han bor med hans far og hans lillesøster. Han har blå øjne og sort hår. Han er høj og slank.

Jonas: Jonas er 16, han bor med hans mor. Han har grønne øjne og lyst hår. Han er har en normal krop og han er ikke så høj.


Jeg er på vej hjem fra skole. Der er startet en ny pige på skolen for 2 uger siden, hun virker ret sød. 

Jeg skal til fest hos Charlie i aften efter jeg har spist. 

Huset er tom, jeg går ind i køkkenet og tager noget af lasagnen fra igår. Jeg tager det med ind på mit værelse og begynder at spise det. Jeg tænder tv'et og spiser videre. Min mobil ringer.

C=Charlie E= Emily

C: "Hey Em, kan du ikke komme og hjælpe? Skal have hjælp til at slæbe alkohol hjem"

E: (Med mad i munden) "Jo, skal bare lige æde først og gøre mig klar så kommer jeg"

C: "Du så charmende, men super" Han griner.

E: "Jeg ved det godt, men vi ses"

C: "Ja ses"

Han ligger på og jeg spiser videre. Jeg slukker tv'et og tænder min bærbar og sætter min play-liste fra spotify på. Jeg lægger mit opvask ud i køkkenet og går ind på mit værelse igen. Jeg ligger make up og tager noget andet tøj på.

Charlie og jeg har lige været i netto og hentet alkohol. Nu sidder vi og venter på at folk begynder at komme. Jeg sidder med en øl i hånden og Charlie er ved at lave drinks ude i køkkenet.

Der er fyldt hus, folk danser og fylder sig med alkohol. Jeg sidder i sofaen og er ved at drikke en øl. Melia den nye pige kommer hen til mig og sætter sig tæt op af mig. "Hvad så?" Siger hun og drikker noget af sin tempt. Jeg tager min sidste tår af øllen og sætter den på stuebordet. "Jeg har lyst til at danse" Siger jeg. Hun stiller sin tempt på bordet og hiver mig op og stå. Vi går ud på danse gulvet og begynder at danse.

 Vi danser i cirka 20 minutter også trækker Melia mig ud i gangen. Vi griner og er begge lidt beruset. Hun griner og kysser mig hårdt. Det kilder i maven, jeg har aldrig kysset en pige før. Vi kysser videre indtil folk begynder at råbe og pifte. Vi trækker os fra hinanden. Melia er helt rød i hoved, hun smiler. Hun er så smuk.

 Hun er så smuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A kiss that changed meRead this story for FREE!