Kapitel 10

1.2K 21 1
                                    

Från början tänkte jag bara gå ut och gå, ta lite luft och lyssna på musik dom omväxling till att vara på internatet, sliten emellan att plugga och vara med vänner.

Jag tänkte gå min vanliga runda runt internatet, men mina fötter började bara gå någon annan stans, och nu stod jag där.

Byggnaden hade inte ändrats sen jag sist såg den, och jag tittade in i fönstret där jag hade beräknat att Harry bodde.

Det var inte så att det var ett under att jag var där. Jag visste vägen och jag visste att jag kände ett sug efter att se dom där gröna ögonen.

Jag bet mig i läppen medan jag drog upp min mobil för att snabbt skriva ut ett meddelande.

Till: Harry
Utanför.

Det kändes verkligen inte som jag. Att ha självförtroendet och modet att bara gå hit, trots att han hade frågat mig så kändes det spontant.
Det känns inte som något som den smått blyga, tafatta Arielle skulle kunna göra.

Jag tryckte på knappen till den femte våningen man skulle trycka för att bli insläppt.

Jag blev nästan lite rädd över hur snabbt dörren öppnades. Det var en bekräftelse att Harry faktiskt var där uppe, hade läst mitt sms och visste att det var jag.

Dörren stängdes efter mig kort efter att jag hade börjat gått upp för trappan. Jag hade vart här så många gånger arr jag verkligen började känna mig bekant med stentrapporna och dörrarna till lägenheterna man passerade.

Väl utanför hans lägenhet knackade jag lätt på dörren, steg tillbaka och använde min hand för att skjuta tillbaka mitt hår som låg inför mitt ansikte.

Dörren öppnades bara efter några sekunder och jag kände en hand på min midja dom drog mig lätt inåt.

Harry stängde dörren bara för att pressa upp mig emot den. "Har inte kunnat sluta tänka på dig."

Detsamma.

Ordet uppenbarade sig i mitt huvud, hängde där i väntan att komma ut, men jag bet mig i läppen hårt och lät ordet blåsa bort i samband med att Harry började kyssa nedför min nacke.

"Känt mig så ofokuserad." fortsatte han, tog tag om min midja och fick mig att börja backa in mot sovrummet. Ordet dök upp igen men verkade nu mycket större.

Mitt sinne har bara varit en enda stor suddighet av gröna ögon och lockigt hår, som om min hjärna bara valt att blockerat ut allt annat.

Men nu var han här igen, inte bara en tanke i mina dagdrömmar utan en person jag kunde vidkänna med alla mina sinnen.

Engångsligg.

Order blixtrade till i mitt huvud, men allt jag kunde fokusera på var sättet Harry kysste mig och rörde mig.

_________________

Den första saken jag var medveten om var en varm tung arm slängd över min midja, grep tag i den mjukt. Jag blinkade tills jag var helt vaken och fick då syn på Harry, med slutna ögon.

Min hand låg på hans bröst, höjdes och sänktes i samma långsamma takt som hans bröstkorg.

Solen sken fortfarande så jag var inte orolig att ha missat mycket.

Jag tvingade upp mitt huvud för att kunna titta på honom mer, och bet mig i läppen. Han såg så oskyldig ut på något sätt.

Jag tvekade, kände begäret att lämna en puss på hans kind, men skakade direkt av mig tanken och skiftade på mig långsamt, försökte att inte väcka honom.

It Will Come Back ➸ Harry Styles (sv)Där berättelser lever. Upptäck nu