luku 4~suutelija-pelastaja

2K 108 19
                                    

Minua huimasi. Alex pyöri edessäni, hänen sanat mielessäni."Alex mä kuolen!" Huusin. Tunsin pieniä kyyneleitä silmissäni. Tuntui kuin joku puukottaisi minua. Tunsin vain kipua."Sandy rauhotu!" Alex huusi. "E-en mä p-pysty..." Sanoin hiljaa. Sitten hän tuli eteeni. Hän otti lantioltani kiinni ja teki sen. Hän suuteli minua.

Hän irtautui suudelmasta. Oloni oli normaali. Miten hän teki olostani paremman? Oliko hän joku taikaolento? Mikä sellainen?

"Helpottiko?" Alex kysyi virne naamalla. "Jooh..." Vastasin nolona. Hänen virne nousi entisestään. "Oi oi, sähän saatat tarvita tällästä suutelija-pelastajaa joskus muullonki." Alex sanoi ja alkoi nauraa. Hänen nauru oli kuin musiikkia. "Oo vaan hiljaa." Sanoin nolona. "Hei älä ny leikistä suutu!" Hän huusi naurun keskeltä. Lopulta minuakin alkoi hymyilyttää."Nauratko?" Alex kysyi hyvin hassulla äänellä. En pystynyt enää. Annoin vain naurun tulla.

"Meijän pitäis mennä takas, Annie ja Jack vähän ehkä ihmettelee et mikä kestää." Sanoin. "Joo, mut Sandy?" Alex kysyi. "Nii?" Kysyin. "Muistatko mitä mä sulle sanoin sun pyörtymis-kohtausta ennen?" Hän kysyi. Niin, mitä hän sanoi? A-ainiin. "Joo..." Vastasin. "Sä et varmaan tunne samoin..." Hän sanoi pettynenä. Katsoin häntä silmiin, ja olin näkeväni kyyneleen. Tuijotin vain häntä. Tottakai tunsin samoin, tietysti.

Hän kääntyi poispäin. Lähti kävelemään. "Alex oota!" Huudin ja juoksin hänen perään. Hän kääntyi ympäri, ja osuin hänen rintakehäänsä. Painoin huuleni hänen huulille. Minun täytyi varvistaa oikein kunnolla että ylettäisin. Hän vastasi suudelmaan, jes! Hän irtautui. "Tietysti tunnen!" Huusin ja hyppäsin hänen etureppariin. "Sandy, haluutko sä olla mun tyttöystävä?" Hän kysyi.

"Haluun." Vastasin ja suutelin tuota. "Whoaa babes, teil on menny 20-minsaa hakee yks läppäri, ja taidan tietää miks..."Jack sanoi. "Hei ei me ny sillee, saisit onnitella uutta pariskuntaa." Alex vastasi. Olin hänen käsien välissä, suojassa. "Bro, onnee!" Jack sanoi ja klikkasi Alexin kanssa. He lähti kävelemään pois. "Heei, mihin mut jätettii?" Kysyin muka loukkaantuneena. "Anteeksi rouva, tule tänne." Alex sanoi. Kävelin hänen viereen ja hän antoi pusun poskelleni.

Koulun loppu

"Hei tarviiks sä kyydin?" Alex kysyi. "Joo." Vastasin. Hyppäsin hänen mopon taakse ja otin hänestä kiinni. Hän lähti ajamaan.

"Nähään huomenna rakas!" Huusin Alexille. "Oota!" Hön huusi ja juoksi ovelleni. Hän suuteli minua. Pitkään ja hauraasti. Kuin voisin särkyä. Lopulta hän lähti.

Hmm...mitenköhän minut ja Alex otetaan huomenna vastaan koulussa?

Nonii heips!

Iha ekana: Jee 200 näyttökertaa!
Tokana: Jee sain luvun tehtyy!
Eli ei mulla oo sit muut
Heipsan🌷

badboyXgoodgirlWhere stories live. Discover now