luku 3~kuka sä oot?

2.2K 122 14
                                    

Sandyn nk.
________

Herään aamulla. Olin nähnyt eilen Alexin metsässä. Miksi hän tuli juttelemaan minulle? Hän on badboy, ei hänen kuulu tulla pienen, surkean tytteliinin luo. Eikö niin?

Olin syönyt aamupalan ja meikannut. Menin vaihtamaan vaatteet. Siniset farkut sekä raidallinen t-paita. Olin tyytyväinen. Hiukseni jätin auki.

(joo oli pakko laittaa kuva outfitistä emt miks!ps

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(joo oli pakko laittaa kuva outfitistä emt miks!ps.sil ei sit oo noit korkkarei vaa sil oli lenkkarit)

Vedin eteisessä nahkatakkini päälleni ja lähdin kävelemään. Kesken matkani, joku tööttäsi minulle. Käännähdin tööttäyksen suuntaan. Näin nuoren miehe, sekä mopon.

Mies hyppäsi pois mopolta, ja tuli luokseni."Haluutko kyydin?" Hän kysyi. "Kuka sä oot?" Kysyin. Hän veti kypärän pois päästään, ja näin hänen kasvot.

Alex. Hän tarjosi minulle kyytiä. Hän? Tämän oli pakko olla joku sairas pila. Pakko. "Nii tuutko?" Hän kysyi. "Enmätiiä..." Vastasin yhteen putkeen. "Mitä?" Hän kysyi. "Tuu nyt nii ei myöhästyttäis." Hän kehotti. Katsoin kelloani. Kahdeksan minuuttia koulun alkuun. Olisin ainakin vartin myöhässä, jos kävelisin. Kuinka olin lähtenyt niin muöhään kotoa? "N-no kai m-mä tuun..." Vastasin hiljaa.

Alex antoi minulle kypäränsä, ja otti itse toisen moposta. Sain haistaa hänen ihanan tuoksun. Hänen kypärä oli ihana.

Olimme koululla. "Kiitti kyydistä!" Huikkasin vielä. "Oota! Saanks mä sun numeron?" Hän huusi perääni. Käännähdin ja annoin hänelle numeroni. Mihin hän sitä tarvitsisi?

Koulussa toinen tuntini oli historiaa. Meillä alkaisi joku ryhmätyö projekti. Pöh sanon minä. En ole kauhean hyvä ryhmätyöskentelyssä, kun en uskalla sanoa omaa mielipidettäni. Olen aina hiljaa.

"Ja viimeiseen ryhmään tulee: Alex, Jack, Annie sekä Sandy" Opettaja selosti. "Menkää ryhmänne kanssa ruokalaan miettimään, mistä alotatte." Hän huusi. En ollut onnellinen ryhmästäni. Ainut valoisa henkilö oli Alex, joka ei varmaankaan tykännyt minusta, eikö?

Menin pöytään jossa oli muitakin ryhmäläisiäni. "Meidän pitää tehdä driveen se hommien jako juttu." Annie sanoi. "Mä ja Sandy voidaan mennä hakee läppäri nii miettikää te sillä välin jotain." Alex sanoi. Hän haluaisi minut mukaansa. Hän nousi pöydästä, josta minäkin nousin. Lähdimme kävelemään.

"Ömm...Sandy?" Alex sanoi. "N-niin?" Kysyin. "Mä haluun vaan kertoo et...et mä tykkään susta..." Hän sopersi. Minusta tuntui kun joku olisi kolkannut minut. Minua alkoi huippaamaan ja otin Alexista tukea.

Mitä hän juuri sanoi?

Pöö! Mielipiteitä tästä luvusta? Siis tällä on jo 25 näyttökertaa! Mitäääääh? Siis joo tiiän toi luku tuntuu niin pienelle mut mulle se on enemmän ku tarpeeks. Mä aattelin et tää jäis semmoseen viiteen näyttökertaan. Kiitos❤️! Mä rakastan teitä lukijoita. Mut etenikö liian nopsaa? Laittakaa myös siitä kommennttii.

Ainii oli mulla asiaaki! Eli siis kumpi mielummin:Lyhyitä lukuja(200-400 sanasii), ja usein, VAI pitkiä lukuja (500-1000 sanaa), ja vähän harvemmin. Laittakaa kommentteihi et kumpi!
Heipsan❤️

badboyXgoodgirlWhere stories live. Discover now