Yaşanan her an değerliydi.

38 2 0
                                    

Mutlu olmak için sevmek yetmez ki. Sevmek de bi zamana kadar gider. Asıl marifet kavuşmaktır. Beklemek zamana bırakmak zaten olacağı varsa olur. Olacağı yoksa da sahte gülüşlerle mutlu gözükmeye çalışırsınız. Çalışırsınız çünkü mutlu gözükmek istersiniz her şer şeye rağmen. Güçlü olduğunuzu ispatlamak istersiniz. Mutlu olmak için belli bi zaman dilimi vardır aslında. Kimi insan akşam kimi insan öğlen mutlu olur, ben ise en çok bu saatlerde mutlu oluyorum. Balkona çıkıp kahvemi yudumlarken o güneşin doğuşunu izlerken mutlu oluyorum. Ardından gün başlıyor. Yeni bir gün, yeni bir umut yeni bir heyecan her şey sıfırlanıyor. Dünde yaşanan olaylar, belki unutulan hatıralar hepsi bir bir unutuluyor.
     Aslında ayrılık da öyledir. Bi ayrılıktan sonraki gün sizin için zor geçer çünkü, bi günaydın mesajı yoktur telefonunuzda, zaten o zaman güne 1-0 geride başlarsınız. Sonra elini tutacağınız kimse olmaz, siz ona hayatınızı adardınız o ise "bekleme artık olmuyacak" diye bir kelime söyler.  Sahi beklemek bu kadar zorken bir de buna özlem karışıyorken nasıl acı çektiğini dostlarından başka kimse bilemez.
     O hayatımdan çıktığı günden beri değişen çok şey olmadı aslında. Oldu da olmamış gibi yapıyorum artık mecburum bunu da yapmaya zaten. Düşünüyorum da şöyle o şu an da çok mutlu her gün hakkında bişeyler duyuyorum canım yanıyor mu?  Yanıyor. Ama alışıyorum o canımın yanmasına da zaten. O sevgilisiyle mutlu mutlu yaşarken ben de onunla beraber gezdiğimiz yerleri tek abaşıma geziyorum her gün bıkmadan yılmadan sıkılmadan. O gezdiğimiz yerlerde duruyorum oranın tadını çıkarıyorum. Uzun uzun o anı tekrar yaşıyorum seviyorum da zaten aynı şeyleri tekrar yaşamayı mutlu ediyor beni hem de çok mutlu ediyor. Olmadığım kadar hatta.
      Bu satırları yazarken onun kokusu sarıyor odamı gülüşü geliyor aklıma bi tebessüm ediyorum ardından iki damla göz yaşı dökülüyor başkada bişey olmuyor. İşte onu en son geçen evinin orda gördüm bi yere gidiyorlardı galiba bense gezdiğimiz yerleri geziyordum. Mesaj gelmişti telefonuma cevap verdim cebime koydum, bi ses duydum sol tarafıma döndüm ve o karşımda. Yürüyordu saçlarını ne düzleştirmiş ne de örmüştü bu sefer bağlamıştı. Aşık oldum tekrar gördüm ve aşık oldum. Artık garibime de gitmeye başladı zaten her görüşte aşık olmak. Senin hayaller kurduğun insan bu sefer de başkasıyla ne gibi hayaller kuruyor kim bilir.
    

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 05, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

39 GÜN Where stories live. Discover now