{3} School

12 3 0
                                    

Ergens na de Melkweg bij de grote beer zat een saaie leraar een saai vak te geven op een saaie school

"PRRRRRRING!"

'De bel is gegaan jongens, we gaan beginnen met de les sterrenkunde', zei Meneer van UFO-Schip met een stem waar je gewoon spontaan in slaap van valt.

Hij is zó ouderwets, hij heeft niet eens een hooverboard, maar gaat zweefvliegend naar school! (Dat is een manier waarbij je een soort schoolslag-bewegingen maakt om je door de ruimte te verplaatsen.) En hij draagt ook nog eens kleren uit 3057! Echt, dat kan echt niet meer.

Maar hoe dan ook, alle Nelpaard-leerlingen van klas 9000VCK zaten op hun plaats, maar een stoel was leeg: die van Nellie.

'Ahum, weet een van jullie toevallig waar Nellie is? Ze is toch niet weet te laat?' vroeg Meneer van UFO-schip aan de klas.

Niemand wist natuurlijk dat Nellie helemaal op aarde zat, haar oplader kwijt en ook geen plek om te slapen... Het zal niet lang meer duren of haar Centrale Batterij zal voor eeuwig afsluiten als ze niet snel kon opladen.

'Ze zal toch zo wel komen?' zei Klorkie, Nellie's beste vriendin.
'Ze is nooit later dan 0,00000078 Hipsies (5 minuten).'

Maar de leraar hoorde haar al niet meer, hij was in slaap gevallen door zijn eigen über-saaie vak. Zoals elke les sterrenkunde weer gebeurt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 05, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

This Alien believes in youWhere stories live. Discover now