{1} Het verhaal van Nellie het Nelpaard (logboek)

21 5 4
                                    

~Soort van Proloog~

Hoi! Ik ben Nellie, ik ben een tiener-alien van het Nelpaardras en hier schrijf ik zeg maar al mijn verhalen in. Het is een soort opluchting voor dit Nelpaardmeisje om alles op te schrijven. Dus hier is een verhaal over mijn avonturen op aarde.

Het was een zonnige nacht toen ik wakker werd. De reuzenster scheen fel op het oppervlak van Saturnus. Ik rekende snel met mijn ogen hoe laat het was. Tot mijn schrik was het over 0,000073 Hipsies (ongeveer 15 minuten) al het begin van mijn lessen. Vlug gooide ik mijn grote mond vol eten, pakte mijn  vliegschip dat ik had gekregen voor mijn 35e verjaardag en ging er vandoor.

Al snel was ik op de binnenste ring van onze planeet, waar ik sneller kon gaan. Ik stuurde langzaam naar de buitenste ring en ging steeds sneller en sneller. Ik had nog maar 0,00000078 Hipsies (5 minuten heb ik geleerd).

Er kwam een scherpe bocht aan op de ring van Saturnus, maar ik lette niet op en schoot een paar aantal lichtjaren, ik let niet op op school, dus ik weet niet hoeveel, naar aarde. Toen snapte ik pas dat ik van mijn ouders pas een vliegschip mocht als ik 55 was! Maar dan ben ik al volwassen, dus dat is veel te laat.

Ik stortte neer. Dwars door de dampkring. Mijn vliegschip was dood, maar ik leefde nog. Hoe kon ik ooit nog terug komen? Je hoort wel eens rare verhalen over de aarde...

Hoe ik op aarde terecht kwam.
X. Nellie
(NellieLove123)

This Alien believes in youWhere stories live. Discover now