Bölüm 15

2.3K 92 21
                                    


Medya:Can Taner

~İyi Okumalar~

Burak okula giderken yolda simit satan büfeyi görünce durdu.

''Bekle.'' dedi ve indi arabadan Kerem gözünü ayırmıyordu Buratan.

Burak elinde tuttuğu şeffaf poşetle arabanın kapısını açtı Kerem'e bakmadan arbayı çalıştırdı. Onun için tek önemli olan okula bir an önce varabilmekti.

''Sen nasıl yiyeceksin?'' dedi Kerem bir yandan meyve suyunu içip bir yandan da simitini yerken Burak kısa süreli Kerem e bakıp tekrar yola döndü bu bakış ayıplar bir bakıştı.

''Yemeyeceğim. Sen ye ancak doyarsın.'' dedi alay eder bir şekide.

Kerem önce elindekilerine sonra Burak' a baktı. Hızlıca meyve suyunu açtı simiti poşetten çıkardı,bir parça kopardı simitten ve Burak a doğru yaklaştı gözleri onunkiler dışnda her yere bakıyordu Burak ise Kerem'in ne yaptığını fark ettiği için gülmemek için kendini tutuyordu. Ondan utanmasını istemiyordu.

''Ağzını aç.'' dedi Kerem aç derken sesinin titremesine büyük bir küfür etmişti. Burak bekletmeden açtı ağzını ve Kerem in elindeki parçayı yedi tabii yerken elini ısırmıştı Kerem 'in. Yanlışlıkla olmuştu. Endişeyle baktı Kerem'e bir yola bir Kerem e bakıyordu.Kerem ise bir sonra ki lokmasını hazırlıyordu Burak'ın .
Eli acısada bağırmamıştı bu anın bozulmasını istemiyordu.

''Yola bak. Ölmedim.'' dedi Kerem ağzına bir parça simit atarken.

''Salak.'' dedi Burak gülerek. 

Okula vardıklarında ikiside simitlerini bitirmişti. Arabadan inip okula baktılar. Geç kalmılardı.

Burak saatine baktı.

''3 dakika geç kaldık.'' dedi ve koşmaya başladı . Kerem ise ağzı açık izledi onu. Sonradan kahkaha atmasına engel olamadı tabii.

###

Sınıfa bir hışımla giren çocuğa baktı Can öğretmenleri derse daha girmemişti.

Derse girmeye bu kadar hevesli birini ilk defa görüyordu garipsedi biraz.Süzdü ayakta soluk soluğa kalan çocuğu yüz hatları keskin gözleri mavinin en güzel tonuydu. Beyaz olan teni gözlerini ön plana çıkarıyordu. Aniden göz göze geldiler çocukla Beyaz olan çocuk kaşlarını çattı aniden Can ise gözlerini kaçırmakla yetindi çünkü bir erkeği haddinden fazla süzüyordu.

Kapının tekrar açılmasıyla herkes yine kapıya bakmıştı. Bu sefer Can bakmamıştı çünkü Beyaz çocuk o taraftaydı ve gariptir ki göz göze gelmek istemiyordu.

#####

''Hoca gelmemiş işte ne diye bıraktın beni orada.'' ded Kerem trip atarcasına

''Bu günlerde çok atarlısın.Trip yemekten kilo alacağım.'' dedi ve yerine doğru yürüdü Burak. Yaptığı esprinin kötülüğünü fark etmemesini umuyordu Kerem'in.
Kerem sinirden sarı renginden kırmızıya dönüyordu. Takip etti Burak'ı.

En arkada az önce göz göze geldiği pencere kenarında oturan  çocuğun yan sırasında oturuyorlardı orta sıranın en arkasında. Burak önlerde oturmak istemişti ama Kerem onu bir şekilde ikna etmişti.

Burak yerine oturduğunda Yan sırasında ki yeni gelen çocuğa baktı. Göz göze gelmişlerdi. İkinci kez.

''Neye bakıyorsun?Çok mu beğendin çocuğu?'' dedi Kerem Burak'ın kulağına kısık sesle ve  hala sinirden kırmızıyken.

Gay mi? HAYIR!Место, где живут истории. Откройте их для себя