De Vreemde Telefoontjes

1K 84 51
                                    

Ik wil jullie vertellen over de vreemde sinistere telefoontjes die ik al een paar weken krijg.

Even wat achtergrond informatie. Bij ons thuis hebben we een vaste telefoon beneden in de traphal staan. De telefoon wordt zelden tot nooit gebruikt en volgens mij hebben slechts een paar mensen het nummer van die telefoon.

De telefoontjes begonnen ongeveer 2 à 3 weken geleden. Iedere dag krijg ik 3 tot 5 telefoontjes van een onbekend nummer. Meestal krijg ik de telefoontjes s'morgens maar één keer belde iemand rond 2 uur s'nachts.

Normaal gezien neem ik nooit op voor privénummers maar die nacht had ik er genoeg van.

Ik nam de telefoon op en ik hoorde een soort van getuut. Sterker nog, iedere keer als ik de telefoon opneem hoor ik hetzelfde getuut en soms hoor ik gewoon helemaal niets behalve ruis.

Is iemand een grap met mij en mijn familie aan het uithalen of heeft het te maken met de paranormale activiteiten die rondom mij gebeuren.

Ik begin steeds meer te denken dat al deze vreemde activiteiten te maken hebben met hetgene dat vorige maand plaats vond. Ik en een paar van mijn vrienden hebben iets meegemaakt in februari.

Ik ben niet zeker ofdat het wel verstandig is om over dat incident  te schrijven. Maar als jullie het verhaal echt willen horen, laat dan een comment achter.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen.

De telefoon in de gang ging net weer....

My Ghost HouseWhere stories live. Discover now