3 Augustus 2017 Mysterieuze Geluiden

397 45 14
                                    

Vandaag vond er zich een vreemd incident plaats.

Ik werd vanochtend rond 7 uur wakker. Ik was alleen thuis omdat mijn ouders waren gaan werken, maar ik had het vreemde gevoel dat ik niet alleen was.

Het was zeer donker buiten, dus besloot ik om boven wat op mijn computer te gaan werken, dat was rond half 9. Ik startte mijn pc op en ging op mijn bureaustoel zitten. Na ongeveer twintig minuten, begon ik vreemde geluiden te horen beneden. Ik ging er vanuit dat ik het raam van mijn kamer had opengezet voor verluchting, dus ik werkte verder.

Een paar minuten later werden de geluiden luider en het klonk alsof er iemand beneden door de hal liep. Het ging maar door en door en ik werd een beetje angstig. Ik besloot toen om nar beneden te gaan om het raam dicht te doen, maar toen ik recht stond waren de geluiden opeens hellemaal weg. Het was opeens terug muisstil in het huis.

Ik ging de trap voorzichtig af en ging naar mijn kamer. Ik opende mijn kamerdeur en ik was verstijfd van angst......

Het raam van mijn kamer was toe...

Ik voelde mijn bloeddruk zakken van angst. Ik checkte direct daarna de andere ramen in het huis, maar ze waren allemaal gesloten. Ik begon me af te vragen wie of wat de oorzaak was van die geluiden. Ik pakte een zakmes en ging het huis rond, maar ik kon niets vinden.

Ik was er van overtuigd dat er iemand anders nog in het huis was, maar ik zei tegen mezelf dat het misschien van buiten kwam ofzo. Hierna ben ik terug naar boven gegaan en ben ik terug achter mijn computer gaan zitten.

Amper een half uur later begon het opnieuw, wederom hoorde ik voetstappen en deuren dicht slaan beneden. Ik ging boven aan de trap staan en plotseling hoorde ik ergens beneden een deur dichtslaan. Ik begon sneller te ademen, het was zeer angstaanjagend.

Daarna ging ik naar beneden en gesloot ik alle ramen opnieuw om te kijken ofdat ze goed toe waren, maar ze waren allemaal goed dicht. Ik heb daarna noch wat verder gewerkt en vanmiddag heb ik dan iets gegeten.

Toen ik na mijn middageten terug naar mijn kamer ging, sloot de deur opeens achter me toen ik binnen kwam. Ik voelde geen bries, het was wel alsof de deur zichzelf sloot. Ik opende de deur, maar er was niemand in de hal....

Update: het gebeurde net opnieuw toen ik aan het schrijven was. De deur van mijn slaapkamer sloot uit zichzelf.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Dit verhaal is echt en ik sta er nog steeds wat van te trillen ( 0_o)

My Ghost HouseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu