Kitap Hakkında

4.2K 150 20
                                    

Merhaba bebitolar ve levoticler <3

Aslında güzel haberler vermek isterdim ama bütün suç bana ait. Çok tembel davrandım bu aralar bu yüzden Açelya kitabımız Nisan da olacak İzmir Kitap Fuarına yetişemeyecek maaledef ama 20 gün sonra olan Kocaeli kitap fuarında görücüye çıkacak. Kahveler benden istemeye gelirseniz :) Yalnız tuz falan da dökebilirim orayı bilemiyorum :) :) :)

Tabii bunlar hep şaka... Şimdi çoğu kişi şunu merak ediyor bölüm gelecek mi? Bölüm gelecek kuzucuklarım ama kesitler olarak gelecek o  yüzden kütüphaneden çıkarmayın.

Kitabı almak için sabırsızlanan var mı? 

Kitap ciltli olacak arkadaşlar. Muhtemelen 25 veya 27.5 lira arası değişebilir ama yayınevim çok fazla indirime giriyor. Takip edenler bilir. Bu arada hatırlatayım Hayatımı Değiştir okuoku.com da 9.90. O da 3. baskıya girecek yakında. Hayatımı Değiştir Ada'm da 2. baskıya yeni girdi bu arada. Almak isteyenler internetten veya D&r den alabilir gerçi dağıtımda büyük yenilikler yaptı yayınevim kitapçınıza da sorabilirsiniz. 

Şimdi gelelim İzmirli okuyucularıma, tüm okuyucularım can bu arada hepsinin yeri bende ayrıdır. Ruhumuzdaki kalp bölümü var diye düşünsek hepinize ait bir oda var. Hani yorum yapıyorsunuz ya ben hepsini okuyorum ve içimden yorum yapıyorum mesela ay canım ya... bazen gülüyorum bazen de duygulanıyorum. O yüzden yorum çok seviyorum. 

Ay İzmirli okuyucularım dedim kaldı :) Şimdi benim ilk imzam İzmir de oldu bu senenin ilk imzası da İzmir de olacak. Tüm İzmirlileri bekliyorum. Kendinizi bir belli edin de kalbim hızlı atsın :) Açıkçası imza verirken fazla utanıyorum. Bu da bir gerçek. <3

Yayınevi söylemedin diyenler olacak. Yayınevim Postiga Yayınlarına bağlı olan Gitane Kitap... Sosyal medya dan takip edebilrisiniz :)

Son olarak ben Survivor severim çünkü bir ara ben ağır anksiyete atakları geçirirken kafamı dağıtmışlığı var bu yüzden seviyorum. Bu sene de takip etmeye çalışıyorum. Sabriye!'yi çok doğal buluyorum ve onun sözüyle bitirmek istiyorum.

Gitmek istemiyom Açun Bey galmak istiyom. Sevenlerimin desteğini bekliyom ::)

Aynen kuzularım sizin desteğinizi bekliyorum. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşAllah. Kandiliniz de mübarek olsun bu arada. 

Beni instagramdan takip etmek için yapacağınız şey çok kolay.

İlk olarak instagrama girmek (Salak mısın tabii ki oraya girmek lazım :))

Sonra kaplanelif95 yazıp aratmak ve şu ponçik fotoğrafımı görüp takip et e basmak. Yalnız tam youtuber yazısı oldu. Yukarıda da şaka yapıyorum bu arada.

Isparta'dan hepinize gül kokulu öpücük gönderiyorum. Görüşmek üzere <3

AÇELYA (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now