jennifer pov.

32 1 0
                                    

Jennifer POV

Anne besprint een jongen. Ik denk dat die Logan heet want ze riep LOGAAAAN. Ik hoop als ze sex hebben dat het dan wel in zijn huis doen. Want als ze nu al zo schreeuwt en hij komt zo onbeleefd binnen dan is hun sex gewoon te erg om aan te horen.  ‘’Zal ik je even helpen?’’ vraag ik aan Sanne. ‘’Ja, graag.’’ Zegt ze. Sanne heeft een hele rode kop gekregen. Is ook niet gek want het is 28 graden en ze tilt allemaal zware dingen. Ik neem een paar dozen van Sanne over. ‘’Dit is jouw slaapkamer.’’ Zeg ik als we de gang zijn uitgelopen. Sanne doet haar deur open. ‘’Het is helaas wel de kleinste kamer maar ik denk dat je wel al je spullen kwijt kunt.’’ Vertel ik. Sanne kijkt rond en ik zie aan der gezicht dat ze het aardig klein vind. ‘’JENNIFEEEER EN ANDERE MEID KOMEN. NUUUU’’ hoor ik Anne schreeuwen. ‘’ik denk dat we moeten komen.’’ Zegt Sanne. ‘’Ugh, dat kind mag wel beetje dimmen.’’ Zeg ik tegen Sanne als we haar kamer uitlopen. ‘’Wat is er Anne.’’ Zeg ik en kijk der aan. ‘’Ik wil jullie voorstellen, meiden dit is Logan.. Logan dit zijn Jennifer en umm.. wat is jou naam?’’ vraagt Anne. ‘’Mijn naam is Sanne.’’ Antwoord Sanne. Sanne en ik schudden onzen handen met Logan. Ik scan Logan van top tot teen, hij komt niet positief over bij mij. Hij ziet er uit of die met elk meisje naar bed gaat. Dan gaan  Anne en Logan naar buiten. Die gaan vast iets doen denk ik. Daarna leid ik Sanne veder in het appartement. Sanne gaat naar haar kamer toe en ik ga ook maar naar me kamer toe. Ik ben hier gistere aangekomen dus moet me kamer ook nog even opruimen en alles netjes neerzetten.

*klopklop* er wordt op mijn deur geklopt. ‘’Binnen.’’ Roep ik. Sanne komt me kamer binnen. ‘’Heb je zin om wat te eten?’’ vraagt ze aan me. ‘’Ja ik kom er zo aan.’’ Antwoord ik. Ik was net bezig om me rooster te bekijken. Ik zie dat ik best een chill rooster heb. Ben elke dag om 3 uur uit. Ik sluit me laptop af en ga naar de huiskamer. De huiskamer zit vast aan de keuken.

Anne, Sanne en ik zitten in de taco bell gezellig wat te eten en elkaar beter te leren kennen. ‘’Zo, hou oud zijn jullie?’’ vraag ik nieuwsgierig. ‘’Ik ben 18 en bijna 19, dus dan hebben we een grote party met drank en jongens!’’ zegt Anne blij. Omg, waar moet dit heen denk ik bij mezelf. ‘’leuk.’’ Zeg ik maar tegen Anne. Ik kijk Sanne aan. ‘’ik ben 17..’’ zegt Sanne verlegen. ‘’Ach, niet zo verlegen doen. Is toch niet erg.’’ Zeg ik en lach naar der ‘’ik ben ook 18.’’ We praten veder en eten ondertussen taco’s. geen 1 van de meiden heeft een relatie of is verliefd. ik heb ook maar gezegd dat ik niet verliefd ben maar ik vind 1 jongen echt super leuk. Hij zat vroeger bij mij op de middelbare school en is naar de zelfde opleiding als mij gegaan dus dat betekend dat ik weer bij hem in de klas zit! Stiekem vind ik het wel eng want nu zit je op de universiteit en in films enzo zie je dat iedereen dan veranderd en vreemd gaat.

Als we weer thuis zijn kennen we elkaar al iets beter. Ik denk dat Sanne en ik het wel goed met elkaar kunnen vinden. De rest  van de avond hebben we met ze alleen tv gekeken naar say yes to the dress. Rond 11 uur ben ik naar bed toe gegaan en ben ik in slaap gevallen.

I thought I knew youWhere stories live. Discover now