Yanlış Anlama

4.1K 168 150
                                    

ERTESİ SABAH HERMİONE

Sabah dinlenmiş olmanın mutluluğu ve aşırı bir huzurla açtım gözlerimi. Birkaç dakika daha gözlerim kapalı uzandıktan sonra kalkmaya çalıştım ama kalkamadım. Birden gözlerimi açtığımda göğsünde yattığım bir adet uyuyan Malfoy gördüm bana sarılmıştı. Kafam boyun girintisindeydi ve bi bacağımı da üstüne atmıştım. Biz belki de ilk defa bu kadar yakındık ve yüzüne ilk defa yakalanırsam ne olur hissi olmadan bakabilmiştim.

Bir erkeğe göre çok pürüzsüz bir cildi vardı sarı saçlarıyla da uyumlu ve kusursuz görünüyordu. Kirpikleri bi erkeğe göre uzundu. Tamam çok uzun sayılmazdı belki kapalı diye böyleydi ama yinede çok güzel gözüküyordu. Bu senenin başında bana trende ilk çarptığında, ya da hastane kanadında dibime kadar gelerek konuştuğunda İçimde oluşan heyecan yine oluşmuştı. Belki de 1.sınıfta onu sevmemem gerektiğini kendime hatırlatırken başlamıştım bir şeyler hissetmeye ya da şimdi daha çok zaman geçirmeye başladığımızdan, beni korumak için ailesini karşısına almasından etkilenmiş ve bastırdığım duygularım dışa vurmaya başlamıştı. Ya da bir ihtimal Malfoy'un benim için yaptıkları ister istemez ona karşı bir minnet duygusu oluşturmuştu. Ancak kendimden emin olamadığım gibi Malfoy'dan da emin olamıyorum. Bu konuyu yine Harry'le konuşmalıydım 1.sınıfta yaptığım gibi...

Bir an önce Harry'nin yanına gitmek için kalkmaya çalışıyordum ancak Malfoy uyurken bile çok güçlüydü kollarından kurtulamamıştım. Bi an için yani kısa bir süre de olsa anın tadını çıkarmak istedim. Uykuda olduğunu bildiğim için ben de ona sarıldım sıkıca. Sonuçta uyurken o da bana sarılmıştı değil mi? Sorun çıkmazdı. Yani umarım.

DRACONUN AĞZINDAN

Hermione uyuduğumu sanıyordu. Yani sanırım öyleydi. Ancak o gözlerini açmadan 5 dakika önce kapatmıştım gözlerimi. İlk başlarda kalkmaya çalıştı. Tabiki izin vermedim. Daha doyamamıştım ki ona benimle kalmalıydı biraz. Birazdan kastım 1 ömür

Çıkamayacağını anladığında bıraktı kendini. Asasına uzanacağını düşündüğüm sırada bana sarıldı. Merlin aşkına BANA SARILDI. BANA. DRACO MALFOYA SARILDI. MERLİN AŞKINA RÜYADA GİBİYİM. HERMİONE GRANGER KENDİ İSTEĞİYLE BANA SARILDI.

BU BİR RÜYAYSA LÜTFEN UYANMAYAYIM. LÜTFEN.

HERMİONE'NİN AĞZINDAN

Dracoyla yaklaşık 1 saat daha uyuduktan sonra ikimiz de aynı anda uyandık. Sarıldığımız için tepki vermesini beklerken tek yaptığı gülümsemek oldu. Üzerini giyinmek için odasına giderken ben de hızlıca yataktan kalktım okul kıyafetini giydikten sonra ortak salonda buluştuk ve beraber bizimkilerin yanına doğru yürüdük

Tuhaf bir şekilde kimse Draconun bizimle konuşmasına şaşırmamıştı. Sanki normalmiş gibi karşılamaları tuhafıma gitse de sesimi çıkartmadım. Draco masadakilerle selamlaştıktan sonra kendi binasına döndü. Olaylardan haberi olmayan Victor belki de tüm okulda tek şaşkın kişiydi.
"Malfoy a ne oldu böyle ne zamandır sizinle iyi anlaşıyor"

"Sadece bu sene daha iyimser dostum büyütülecek bi şey yok"

Ron ve Victor bu kısa açıklamadan sonra bu seneki maçları yorumlamaya başlamıştı. Bu boşluğu bahane edip yanımdaki Harry e döndüm

"Harry konuşmamız gerek"

"Tabiki yemekten sonra boş vaktimizde konuşabiliriz "

" Ron ve Victor u ne yapacağız"

"Bir bahane bulurum ben orasını düşünme yalnız Hermione benimle konuşmak istediğin ve bu kadar önemli olan şey ne söylesene"

"Malfoy harry, Malfoy"
-
-
-
-
-
Nihayet yemek faslı bitmiş ve Hermione 'yle gölün karşısına gelmiştik. Çoğu öğrenci dersteydi bizim gibi dersi daha başlamayanlar ise bahçenin diğer taraflarında kendi hallerinde takılıyorlardı.

Selected Love Where stories live. Discover now