Çaresiz Hermione

4.9K 219 232
                                    

Hatırlatma

Dumbledore yakında bir başkanlık seçimi olacağını duyurmuş ve her binadan en fazla 2 öğrencinin başvurması gerektiğini belirtmişti.Bu akşama kadar başvurular biticekti ve eğer tek kişi aday olursa oylama yapılmadan sadece adı anons edilicekti.Geçen sene ki başkan mezun olmuştu ve herkes kimin başkan olması gerektiğini tartışıyordu. Fred ve George ise duyurudan itibaren başımın dibinde benim olmam konusunda bana paragraflar yazıyordu. Ama bilmedikleri bir şey vardı.Belki de bu sene okulumu yarıda kesip Harry ile birlikte bişeylerin peşine düşecektik ve başkanlık gerçekten istediğim birşey değildi.

'Fred anla artık ben olmak istemiyorum'

'Hadi ama Hermione bunu Gyrffindor için yapmalısın hatırlasana başkanların kazandığı puanın iki katı sene sonunda bölüme yazılır ve bu okulda senden daha çok puan alabilen bir öğrenci yok'

'Haklısın... Ama olmak istemiyorum George..'

'Hadi ama kedicik kırma bizi'

Bana kedicik demelerine rağmen ikisi de kedi gibi bana sokulmuşlardı bu hallerine kahkaha atmadan duramadım.O sırada syltherin masasından güçlü bir kırılma sesi geldi.

Malfoy.....İçinde balkabağı olan bardağını kırmış ve camları eline batmış ve kanıyordu onun ise odaklandığı tek bir nokta vardı.Ben ve Kahverengi gözlerim

-

-

-

Syltherin'liler dahil herkesin gözü Draco'daydı.Herkes bir tepki  vermesini beklerken Dumbledore yavaşça ayağa kalktı 

'Bay Malfoy revire gidebilirsiniz'

Draco ayağa kalkıp yavaş bi şekilde salonu terk ederken Dumbledor'un gözleri benim üzerimdeydi.Tanrı aşkına bugün Hermione'ye bakma günü mü? Herkes yavaş yavaş yemeğine dönmüştü.Trende yaşananlardan sonra zaten iştahım yoktu şimdi ise tamamen gitmişti.

O sırada bana yaklaşan birini fark ettim bu Bay filch ve kedisi bayan norris'ti.

'Bayan Granger?'

'Evet bay filch?'

'Dumbledore yemeğinizi bitirdikten sonra sizinle görüşmek istediğini söyledi'

Başım hemen Dumbledore'un masasına çevrilmişti ama orda yoktu

'Nerde peki?'

'Odasında yemeğiniz bittiğinde beni-'

'Yemeğim bitti Bay Filch gidebiliriz'

Bizimkilerin meraklı bakışları arasında ayağa kalkıp onlara hemen döneceğimle ilgili bişeyler uydurdum.Hemen olmasa da dönücektim elbette değil mi?

Odasına çıkan merdivenlere nihayet ulaştığımızda merdivene çıkıp Bay Filch'in de gelmesini ve şifreyi söylemesini beklemiştim ama Filch beni yanıltıp gelmemişti.

'Bu andan itibaren tek başınasınız Bayan Granger-Limon Şerbeti'

Üstümdeki şaşkınlıkla birlikte yukarı çıktım.Odanın kapısı aralıktı ama yine de tıklatıp öyle içeri girdim.Dumbledore odasında değildi yani odasındaysa bile makamı boştu.

'Profesör?'

'ah Bayan Granger demek geldiniz'

sesi ilk duyduğumda ürpersem de gözlerim hemen odasındaki balkonu buldu.Makamını geçip balkona çıktım ve görebiliceğim en güzel manzaraya baktım.. Hogwarts'a....

Selected Love Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin