Bölüm 18

8.2K 320 54
                                    

Yeni bölümü umarım beğenir siniz.
Yorumlarınız içinde teşekkürler.

Size sormak istediğim bir şey var kapak resmini değiştiriyim mi?
Lütfen yorumlarda düşüncenizi belirtirseniz sevinim.

Azranın ağzından :

İremin doğum gününden eve geldiğimizde saat baya geç olmuştu. Ama tabiki ben bunu takmayarak İrmağı hemen karşıma alıp sorguya çektim.
"Hadi şimdi anlat bakalın Arda ile aranızda ne var? Neydi o bakışmalar filan? Ben sorduğumda bir paniklemeler. Bak evde konuşuruz dedin. Her şeyi anlatmanı istiyotum benden kaçamaz sın" dedim ve merakla ona baktım.

"Offf iyi tamam her şeyi anlatıcam. Senden de bir şey kaçmıyor" dedi ve somurtu.

Bende saçlarımı geriye atırıp havalı bir şekilde " Tabikide kaçmaz " dedim

Irmağın konuşmasını beklerken bi ara uyuya kalmışım ve Irmak hala halıya odaklanmış düşünüyordu. Ona baktımı anlayınca oda bana baktı.

"Anlatıcak mısın?" diye sordum. Onu çok fazla sıkıştırmakta istemiyordum. Ama biz çocukluk arkadaşıyız benden bir şey saklayacağınıda düsünmüyorum.

"Sanırım ben Ardadan hoşlanıyorum" dedi bunu o kadar hızlı söylemiş ti ki doğru duyup duymadığıma emin değildim. Buna emin olmak için tek tek sordum "Sen Ardadan hoşlanıyorsun" dedim o kafasını salayarak beni onayladığında sırıtım
"Biliyordum" dediğimde sırıtmam dahada genişledi. Sanırım onu biraz korkuymaktan zarar gelmez.

"Peki bunu Arda biliyor mu?" dediğimde remen suratı bembeyaz olmuştu kakahalarımı tutup bu oyunu biraz daha sürdürdüm.

"Ona bunu söylemiyecek sin değil mi?" diye sordu şüpe ile daha fazla kakahalarımı tutamadım. Ben gülmeye başladığımda o da anladı şaka yaptımı ve ayağa kalkıp salondan çıktı. Benim kakahalarım durmuş acaba onu kırdım mı diye düşünürken elinde makasla sinisice sırıtarak bana yaklaşmaya başladı ben tepki bile veremeden üstüme atladı. Saçımı tutup "Veda et o çok sevdiğin saçlarına" diyince benim gözlerim neredeise yerinden fırlayacak tı. Onunda söylediği gibi saçımı çooook seviyordum ve bu yüzden hemen ondan saçımı kurtarmam lazımdı. Aklıma gelen fikirle kafamda ampul işareti çıka bilirdi.

"Ama ben sana bir şey söyleyecek tim" dediğimde saçımı hala bırakmamıştı ama merakına yenik düşüp " Ne söyleyek sin" diye sordu

"Arda ile ilgili" dediğimde hemen saçımı bırakıp karşıma geçti merakla bana bakıyordu. Benim yüzümdeki sırıtışı gördükten sonra gözlerini kısıp
"Sakın bana şaka yaptım deme" dedi
Onun söyledikleriyle dudağımı sarkıtıp "Tamam ya" diyip düşünmeye başladım eğer şimdi bir şey söylemez sem beni şu an döve bilirdi. Biraz düşündüm açaba ne söyleye bilirdir diye. Aklıma Ardanın Irmağa nasıl baktığı geldi. Bunları hatırladığım için kedimi tebrik etim. Ay ben bu gün ne kadarda akılıyım. Ama tabiki iç sesim benim havamı söndür mese olmaz hemen müdahale eti ' Bü gün Arese ne kadar rezil oduğunu ne çabuk unutun'
İç sesimin söylediğine bir cevap bulamayıp Irmağa dündüm heyecanla benim konuşmamı bekliyordu. Bende cidileşerek " Onunda sana nasıl baktığını gördüm bence o da senden hoşlanıyor" dedim. Tabi bunu duyan Irmak hemen koltuğun üstüne çıkıp zıplamaya başladı.
Bir yandan şarkı söyleyip bir yandan da zıplıyordu bende onun bu haline kakaha atıyordum.
Bu gün için bu kadarının yetiğini düşünerek ayağa kalıp Irmaga döndüm "Ben yatmaya gidiyorum aşk böcüğü" diyip odama doğru koşmaya başladım o da benim arkamdan bağrıyordu.
Odanın kapısına vardığımda hemen içeriye girip kapıyı kilitledim. Bu Irmağa güven olmaz bu söylediğimden sonra beni uykumda yastıkla boğmaya bile çalışa bilir. Bu gün yorucu geçmişti hemen ustümü değiştirip kendimi canım yatağıma atım ve canım uykuma kucak açtım yarın kesinlikle tüm gün uyuyacaktım.

Piskopat MafyamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin