8

5.1K 176 10
                                    

POV Liam

We zitten hier al 4 uur en we hebben nog niets gehoord over Zayn. Er komt een zuster aan gelopen en we staan op. 'En?' Vraag ik. De zuster kijkt bezorgd. 'Meneer Malik leeft nog wel maar het ziet er niet goed uit. Hij ligt in coma.' Antwoord ze. 'H-het komt toch wel goed?' Vraagt Harry. 'De dokters doen er alles aan om hem beter te maken maar er is een kans dat hij niet meer wakker word. Het spijt me.' Zegt ze. Ze geeft ons een hand en loopt weg. Kayden begint te huilen en ik trek haar in een knuffel. 'Het komtwel goed.' fluister ik. Zayn kan niet dood gaan. Het kan gewoon niet. 'A-als Zayn dood gaat dan... dan.. Niall..' snikt ze. 'Ik weet dat Niall dit heeft gedaan en ik ben ook nog lang niet klaar met hem. Maar denk daar maar even niet aan. Zayn gaat niet dood, ik weet het zeker!' Zeg ik. 'Hee, kijk me eens aan.' Zeg ik terwijl ik haar los laat. Haar hoofd komt langzaam omhoog. 'Hij gaat niet dood. Oké? Echt niet. Weet je wat. Ik weet misschien wel wat wat je kan kalmeren.' Zeg ik. 'Wat dan?' vraagt ze. 'Een Special Kiss.' zeg ik. 'En dat is?' vraagt ze. Ik glimlach. 'Dit.' fluister ik. Ik buig naar voren en druk een kus in haar nek. Ze duwt me weg. 'Ehm.. I-ik weet niet hoor.' zegt ze. 'Maakt niet uit. Ik dacht misschien helpt het.' zeg ik met een kleine glimlach. 'Ik zei niet dat het niet hielp...' zegt ze zacht terwijl ze naar beneden kijkt. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en dan lopen we naar Harry en Louis. 'Ik weet echt niet wat we moeten doen nu.' zegt Harry in tranen. 'Ik denk dat het het beste is als we nu gewoon naar huis gaan.' Zegt Louis. We knikken en lopen het ziekenhuis uit.

POV Niall

Ik tegen de muur waar Liam me tegen aan heeft geduwd. Ik moet huilen. En niet zo'n beetje ook. Ik val Kayden lastig en heb Zayn in elkaar geslagen. Alleen omdat hij Kayden wilde beschermen voor mijn gedrag. Ik ga wel even naar het ziekenhuis

****

Ik loop het ziekenhuis binnen en ga naar de balie. 'Mag ik misschien misschien wat vragen?' vraag ik aan de mevrouw achter de balie. Ze knikt. 'Weet U misschien hoe het gaat met Zayn Malik? Hij is hier vandaag binnen gebracht als het goed is.' zeg ik. 'Ik zal even kijken.' zegt ze. Als ze weer op kijkt kijkt ze bezorgd. 'De heer Malik ligt in coma. Het ziet er niet goed uit. Het spijt me.' zegt ze. Ik haal mijn handen door mijn haar en loop naar de muur. Ik schop en sla tegen de muur totdat twee mensen me vast pakken. 'Meneer doe alstublieft rustig!' zegt de mevrouw van de balie. Ik ruk me los en ren het ziekenhuis uit. Als ik buiten ben schreeuw ik de hele wereld bij elkaar en zak in elkaar mijn kniën. Ik loop wankelend naar mijn auto en stap in. Als ik bij het stoplicht ben rijd ik gewoon door. Ik had niet eens gezien dat het rood was. Er komt een auto van rechts en...

POV Harry

Ik word gebeld en neem op. 'Met Harry Styles. Mhm dat klopt. Wát?! Okee we komen er aan.' Zeg ik en hang op. 'We moeten naar het ziekhuis! Niall heeft een auto ongeluk gehad!' roep ik.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHH Spannend!!!!! Hoe gaat het met Niall en Zayn aflopen? Votes en Comments altijd welkom!! Xxx Me.

Adopted By One Direction • V O L T O O I D •Where stories live. Discover now