I

116 11 3
                                    

Chlapec s orieškovo hnedými vlasmi stál pred vchodovými dverami svojho domu a hladel na klučku. 'Isť do školy, alebo ostať ešte pár dní doma a mať dalšie neospravedlnené hodiny?' pomyslel si ako schytil klučku a následne otvoril dvere.Poslednýkrát sa pozrel na mamu, ktorá sedela v obývačke s cigaretou v ruke, a vykročil do dažda.Na hlavu si natiahol kapucňu a z vrecka vybral balík cigariet a zapalovač.Robieval to každý deň cestou do školy.Nevedel prečo,proste to robieval. Vedel, že mu to škodí, no aj tak to robil.Robil vela vecí, ktoré mu škodili.No jemu to už bolo dávno jedno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taehyung stál pri škole a premáhal sa aby sa hneď teraz neotočil a neodišiel domov. 'No tak, nenechaj sa vyhodiť v druhom ročníku.' vravel si v hlave.Po dlhej chvíli rozmýšlania sa vydal do vstupnej brány školy.Hneď ako si ho všimli deti či už z nižších alebo vyšších ročníkov začali po ňom pokrikovať. "Buzerant!" Ignoruj to Tae' "Sociopat zasraný!" 'Kašli na to Tae' Toto zažíval každý krát keď šiel do školy.Deti si o ňom buď šepkali alebo tí odvážnejší po ňom dokonca pokrikovali.Vela krát sa aj stalo že si ho pár chalanov počkalo po škole a zmlátilo ho.Taemu to však už neprekážalo.Zvykol si na to.Ubližuje si sám, tak prečo by mu malo vadiť keď mu ubližujú ostatní?
Stávalo sa to väčšinou len keď prichádzal do školy, cez ďalšie prestávky ich to už prestávalo baviť. Čiže každé ráno keď šiel do školy sa snažil bez povšimnutia prepliesť pomedzi žiakov až do učebne kde mal prvú hodinu.
Usadil sa do poslednej lavice ktorá mu už tak trochu patrila.Mal v nej totiž vyrezané a napísané nadávky smerované na Taeho.
Zahladel sa na lavicu a hneď potom sa na ňu zvalil.Hlavu si položil na ruku a otočil sa k stene.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Keď zazvonilo Taehyng stále ležal na lavici a nevšímal si okolitý svet.Mal zavreté oči a jediné čo sa snažil počúvať bola jeho triedna. "Dobré ráno žiaci." ozvalo sa triedou načo žaci len niečo zamrmlali a ostali podozrivo ticho. "Chcem vám niekoho predstaviť." V tom chlapec sediaci v poslednej lavici popísanou nadávkami zbystrel a nadvihol hlavu. "Toto je váš nový spolužiak.Nedávno sa sem presťahovali a bol nútený k nám prestúpiť." Tae sa zahladel na celkom nízkeho blond chlapca stojaceho vedla triednej. "Zdravím moje meno je Min Yoongi.Dúfam že budeme spolu dobre vychádzať." vydal zo seba a v tom sa usmial.Tae bol jeho úsmevom očarený.Uprene na neho pozeral a nemohol z neho spustiť oči.Niečo na ňom bolo tak strašne magnetické. "Môžeš si sadnúť na volné miesto v zadu vedla Taehyunga." V tom sa chlapcovi v poslednej lavici rozbúchalo srdce.Nebol zvyknutý na to mať spolusediaceho.

ButterflyWhere stories live. Discover now