,,Acum suntem noi"

4 0 0
                                    

(Nedumerita ma trezesc din somn.Nu imi mai aminteam unde sunt sau ce am facut.De-odata il vad pe Cristian langa mine si imi amintesc tot.)
   -Esti gata sa ne incepem viata?
   -Mi-e frica.
  (Dintr-o data Cristian ma apuca de mana strans,nu stiam cum sa reactionez sau ce sa ii spun)
  -De acum nu vei mai fi singura.Nu te va mai dezamagi nimeni.Nu te vei mai simti exteriorizata.Acum sunt eu,acum suntem noi . De acum ai incredere .
  (Am inceput un capitol nou.Am lasat trecutul in urma.Nu mai conteaza ce a fost.Conteaza ce va fi.Toate nedreptatile.ce au fost aruncate asupra mea...nu le mai simt pe umeri.Am inceput o viata noua.Sunt o persoana noua cu un viitor diferit de cel pe care mi-l imaginam cand eram un mic copil  ce nu stia ce imbecilitati ascund sufletul unui singur om.)
  Eva si cu Crisitan decisera sa isi ia inima in dinti si sa mearga impreuna pe un drum nou.. care la ptima vedere parea unul instabil si nesigur.
   -Eva , spune-mi ne putem intoarce acasa , la familia ta .. nu o fa doar pentru mine , nu te oblig sa o faci , vreau doar sa iti fie bine .
   -Nu, sriu bine ce fac,crede-ma..chiar daca acum imi e greu ma voi obisnui .
   -Cum zici tu ..
   -Si acum ce facem?Imi e foame,nu mai am bani.
   -Am eu 900 ... ne ajung.Macar pentru un timp.
   -Sunt o povara.
   -Nu gandi asa daca pleci acum , vei regreta mai tarziu ca nu ai schimbat ceva ce te deranja . Macar iti creezi un viitor mai bun , trecutul oricum nu ti-l poti schimba .
   - ...
   (Ma ia in brate , pentru prima oara am simtit ca cineva , tine la mine si nu vrea sa imi faca rau , am simtit linste , sper ca treucutul sa nu ma mai bantuie .)
  
   14:38
    -Noi unde vom dormi?
    -Credeai ca ramanem in tara..?
    -Nu..nu mai inteleg.
    -Hai sa iti explic.Disparitia unei persoane se raporteaza dupa 48 de ore.Intre timp putem face ce vrem.Mai bine plecam acum , daca ramanem in tara ne vor gasi . Cine stie ce se va intampla . Suntem destul de mari incar sa fim trimisi intr-un centru de corectie , sau arest pentru minori.
     - ... Mi-e frica hai sa ne intoarcem , hai sa nu plecam din tara.
    -Crede-ma va fi bine . Acum poti avea incredere . Eu am mai facut lucrul asta .
    -Tu nu ai parinti?
    -Ba da , normal ca am . Doar ca ei... nu prea au timp de mine... nu prea imi dau atentie . Nu le pasa.de dorintele mele sau de ce cred . Ei cred ca ma pot programa , sa imi shimb felul meu de a fi si personalitatea .
    -Imi-imi pare rau ca am intrebat.
    -Nu e nimic ... am vrut sa te intreb de ieri .. de ce ai un pandantiv cu "L" ?
    -Hai sa nu vorbim despre asta , te rog .
    -Trebuie sa treci peste trecut , trebuie sa spui cuiva tot ce simti sau ce gsndesti . Stiu cum e , ti-am mai zis .
   -Te voi plictisi.
   -Nu e adevarat , in astia 17 ani am trecut prin multe .
   - .. totul a inceput cand aveam 13 ani jumatate .. cam atunci mi-am facut primul meu cont de Facebook . Am inceput sa devin populara , sa ma inscriu in grupuri , sti si tu cum merge treaba. Aveam moderator pe un grup si .. te rog , nu am puterea sa spun mai mult . Nu vreau sa imi aduc aminte . Te rog .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Convorbiri la 00:00Where stories live. Discover now