De nye guttene

39 1 0
                                    

Navnene dems var Marcus og Martinus, de meste kjente popstjernene i hele Norge selv om de har blitt kjent internasjonalt også. Det jeg glemte var at dem skulle sitte ved siden av meg og det tenkte jeg ikke på før de begynte å komme mot meg og OMG.

Hva skulle jeg gjøre? Det var det største problemet. Tenk hvis de begynner å snakke med meg også sitter jeg bare der å holder helt kjeft. Jeg hadde hendene mine på pulte hele tiden og jeg vet ikke hvorfor, men plutselig kjente jeg to hender som strøk over hendene mine. Det måtte jo være Marcus og Martinus siden det var de som skulle sitte ved siden av meg. Jeg visste ikke hav jeg skulle gjøre, skulle jeg trekke dem til meg eller skulle jeg bare la dem ligge. Siden jeg er så stor fan så lot jeg dem bare ligge, for det er ikke hver dag man får kjendiser i klassen.

Vi hadde matte nå, så da måtte vi finne fra matte bøkene. siden dem ikke hadde fått bøker enda så måtte jeg dele boka min med dem. Dem hadde jo bodd i Trofors, så dem var ikke like langt som det vi var i matte. Plutselig så spør dem meg om jeg vet hvordan man skal gjøre det. Etter matte timen så hadde vi Norsk og da hadde vi også de samme plassene, men læreren sa til oss i stad at vi bare skulle få en gutt, men så kommer det plutselig 2 gutter i klassen. læreren våres hadde sikkert sagt feil siden dem er som to dråper vann, men det er lov til å ta feil av og til. 

Timene gikk og skolen var ferdig også spurte de meg om de skulle meg og vi skulle finne på noe etter skolen, jeg klarte jo ikke å si nei sa da sa jeg ja, så sa jeg " skal vi være hos meg eller dere". Da svarte dem " kan vi være hos oss kanskje, vi har noe vi må vise deg siden du er vår første venn". Jeg svarte tilbake "Ja, selvfølgelig. Det er det samme for meg om hvem vi er hos". Jeg måtte spørre om en ting til "hvor bor dere". Martinus svarte "vi bor ved siden av et stor og hvitt hus, hvordan det?" Jeg svarer "oja, skal jeg si dere hvem som bor der?" Marcus svarer "ja" og da svarte jeg "Det er jeg som bor der" "så kult. Da kan vi jo gå sammen til skolen hver dag" sier dem i kor.

Jeg visste jo at vi snart var framme, men jeg gadd ikke å mase og spørre om vi snart var framme, fordi at jeg visste at vi snart var framme. Endelig var vi framme, jeg kunne til og med se huset mitt. Jeg måtte bare huske å sende melding til mamma om at jeg blir med to gutter i klassen, og som alltid sier mamma husk å bruk kondom, og da blir jeg sånn "mamma, slutt med det der. Jeg klarer å passe på meg selv. jeg er ikke 10 år lenger", men hun sier fortsatt at det er greit for mamma har sånne regler med at jeg må være ute med venner og at jeg ikke kan sitte på telefonen hele dagen.

Martinus pov: 

Hun var som en engel i mine øyne og jeg måtte sørge for at hun ble min før Marcus fikk kloa i henne eller så må vi sloss for henne, og det kommer jeg til å gjøre også. HUN SKAL BLI MIN!

Marcus pov:

Hvem var det hun var. Hun er hvertfall ikke den jenta jeg sitter ved siden av i timene. Hun var en engel som hadde blitt født av solen og masse andre fine ord som jeg ikke kommer på akkurat nå. HUN SKAL BLI MIN! men da må jeg være kjapp fordi at jeg ser på Martinus at han også vil ha henne. Dette kommer til å bli farlig.

Jeg pov:

Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle dette, jeg vet at begge to likker meg og ser ser jeg på hvordan de ser på meg, for meg så gjorde ikke det noe for jeg likte jo dem tilbake så hva er forskjellen. Greit, da har vi kommet oss inn i huset og vi går til kjeller stua til Marcus og Martinus. Der satt vi å gjorde lekser og jeg hjalp dem og dem hjalp meg, så vi hjalp hverandre. Etter en god stund så måtte Marcus på do så da gikk han på do i 2. etasje siden den i kjeller stua var i ustand. 

Martinus pov:

Greit nå har jeg sjansen tenkte jeg, dette må være den perfekte muligheten til å bli sammen med henne, så jeg kommer til å gå for det nå. Jeg sa "så hvor lenge har du bodd her?" Hun svarte "jeg har vel bodd her siden jeg var 10 år". " hva pleier du å få i karakterer i de forskjellige fagene?" spurte jeg. " det kommer litt an på hvor mye jeg øver i forkant, men ellers pleier jeg å få 5-ere og 6-ere" svarte hun. nå tenkte jeg at jeg skulle go for it. " så er det noen du liker som går i klassen din eller som nettopp har begynt i klassen din" spurte jeg. "ja, det er noen jeg liker som nettopp begynte i klassen min" svarte hun. greit da er det enten meg eller Marcus det er siden det er en som nettopp har begynt i klassen. " kan jeg spørre hvem det er" sa jeg. "det er ..."  hun fikk ikke sagt det fordi at Marcus kom nå, og da tenkte jeg "faen, dårlig tidspunkt å komme på" Marcus sa " hei, hva skjer? har dere gjort noe mer siden jeg har vært borte. srry for at det tok så lang tid men pappa ville at jeg skulle ta oppvasken. Hun svarte " det går så fint, jeg og Martinus har pratet litt sammen mens du har vært borte.

Marcus pov:

å faen når har de snakket sammnen tenkte jeg, og Martinus ligger mange skritt foran meg. hva skal jeg gjøre. greit jeg må finne på noe lurt for at han skal komme seg bort sånn at jeg får snakket med henne. "kommer snart tilbake" sa jeg. greit jeg spurte mamma om det var noe klesvask som Martinus måtte ta fordi at det er han oppgave for å få ukepenger på fredager og jeg har opp vaskemaskinen og Emma (lillesøstra våres) har å holde alle rommene ryddige. Mamma sa ja fordi at Martinus må vaske å brette klær og da spurte jeg mamma om jeg skulle sende ham opp og hun sa nei fordi at han hadde besøk, men hvorfor måtte jeg ta min da? mamma sa at hun ikke visste, men en ting er hvis er at jeg skal tilbake til kjeller stua.

Martinus pov:

ja, da hadde jeg sjansen igjen. "kan du fortsette der du slapp" spurte jeg. "ja, det kan jeg" sa hun "så... hvem er det du liker?" sa jeg. " oki. jeg liker deg og Marcus like godt men det en jeg liker bedre enn den andre og det er ...

hva skjer i neste kapittel? er det Marcus eller Martinus hun kommer til å velge. kmt om hvem dere tror hun kommer til å velge.

the fuck boyWhere stories live. Discover now