LXIX.

1K 87 37
                                    

Az elmúlt néhány napot a fiúkkal tervezgetéssel töltöttük. Persze az útvonal rég meg volt beszélve és a különféle foglalások is le voltak rendezve, de az első kilenc napot autózással fogjuk tölteni, ezért szépen be kellett osztani az időnket. Kilenc, tíz órányi autóutak álltak előttünk. Fogalmam sem volt mégis hogyan fogom túlélni azt a néhány napot, ugyanis utáltam kocsival utazni.

Reeddel és Hunterrel is sok időt töltöttem. Van amikor csak beszélgettünk, máskor moziba mentünk. Reeddel fitness terembe jártunk, Hunterrel a parkba ugrottunk egyszer el, egy punk-rock koncira. Persze Jaceszel is sok időt töltöttem.

Rengeteget beszéltünk telefonon is és személyesen is. Sokat sétáltunk és egyszer még át is jött hozzánk és együtt csináltunk kaját. Rengeteget meséltünk egymásnak. Azt is elmondtam neki mi történt köztünk Nashsel és tök jófej volt ezzel kapcsolatban. Azt mondta jó, hogy adtam neki egy új esélyt, de tényleg szörnyű dolgot csinált és legközelebb már ne hagyjam.

Jace elmondta, hogy többek között azért van olyan sok helyen és azért ennyire aktív, mert ambiciózus tervei vannak a jövőre nézve. Imádtam hallgatni, ahogy komoly arccal magyaráz a világ megmentéséről, a természet védéséről, az emberek és állatok segítéséről. Ahogy ilyenekről beszélt, kedvem lett nekem is önkénteskedni valahol.

Most éppen a kanapénkon üldögéltem és a nagy kiruccanás részleteit vázoltam fel neki.

-És elvileg majd mindig az választ először szobát és-vagy ágyat, aki aznap vezetett - fejeztem be a hosszas mondandómat.

-Nem akarsz insta neveket mondani? - kérdezte Jace teli szájjal a telefonját bámulva.

-Inkább mutatok róluk képeket - fogtam meg a telefonom, majd beléptem a telefonom galériába, hogy megmutassam a közös képeinket. - Nasht ugye már láttad, de itt egy nagyon előnyös fuckboyos kép róla - mutattam Jacenek egy félmeztelen képet róla. Ezt még akkor csináltam, amikor Vineokat készítettünk. - Aztán itt egy csoportkép. Ő itt Gilinsky, Matt, Carter, Johnson, Cameron, Taylor, Shawn és Aaron - nagyítottam fel a csoportképet és mindenkinek megmutattam az arcát.

-Gilinsky és Matt nagyon cuki - zoomolt rá újra az arcokra.

-Összehozzalak valamelyikkel? - kuncogtam szórakozottan, de a válasza meghökkentett.

-Ami azt illeti régen szakítottam már a pasimmal, szóval elég egyedül érzem magam. Összehozhatnál valamelyikükkel - bazsalygott.

Ami azt illeti én csak viccelődtem, de ahogy Jacere pillantottam, látszólag ő egyáltalán nem. Kicsit meglepett, de igyekeztem nem felhypeolni a dolgot és normálisan viselkedni.

Eddig egy szóval sem említette, hogy vonzódna a saját neméhez. Ami részben fájt, részben viszont örömmel töltött el.

-Rendben, de nehéz lesz ilyen kevés idő alatt. Holnap után ugye indulunk - vágtam szomorú képet. 

-És mi lenne, ha találkoznánk majd New Yorkban? Egy hetet leszek ott, és pont aznap érek oda, amikor ti - ajánlotta fel Jace.

-Imádnám - mosolyogtam, majd visszatértem a srácok mutogatásához. - Camnek és Taylornak van a legjobb teste - nyáladoztam tovább.

Fake Girlfriend ♠HNG♠ [HUN]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα