AR /31

22.8K 1.5K 264
                                    

Helüü

Epsilon Sayfasında(instagram) Sözleşme çekilişi var katılmayan direk katılsın 🍃😏

Geçen bölüm olan "bslskaşdkpdc" dedirten yorumlarınız için çok teşekkür ederim 😂❤️

Sınır, 650 oy

"Bu ne demek! "

Yiğit telaşla bağırırken Merve elini bacaklarına attı. Islanmış eşofmanın bel kemerinden tutarken derin derin nefes almaya başladı.

" Doğuruyorum"

"Ne demek doğuruyorum? Doğuramazsın bir ay yok mu daha! " derken eli ayağına dolaşmış gibi ayağa kalktı. Başından aşağıya dökülen kaynar sular nefesini yeterince kesiyordu.

" Sür şu gemiyi bebek geliyor! "

Olan tam o anda oldu. Merve canının acısı ile bağırmaya başlarken Yiğit etrafına baktı. Gecenin ışıltısı ile denizin maviliği yerime simsiyah bir görüntüye bırakmıştı. Ve tek bir ışık bile göremiyordu.

" Ben, dur doğurma geliyorum. "

Yiğit bacaklarını yeni hissetmiş gibi merdivenlere koştu, aşağıya inip Dümeni otomatik olarak çevirdi. Çoktan beri gördüğü rüyadan yeni yeni uyanıyordu. Bir kaç aydır kendine değildi, uyuyordu. Şimdi ise yeni bir kadın ve bir bebek ile birlikte uyanacaktı.

Yutkunup ilerledikleri denize baktı. Alnında oluşan ter damlalarını sildi. Gözlerini kırpıştırıp yukarı doğru çıkmaya başladı. Merve'nin çığlığı ile kendine geldi. Merdivenleri koşarak çıktıktan sonra bir eli belinde, diğer eşi ise karnında bağıran kadına baktı.

"İyi misin? " Telaşlı sorduğu sorunun yanlış olduğunu Merve kadar iyi biliyordu. İyi değildi.

" İyi mi? Doğuruyorum be adam! " Merve'nin çığlığı ile dudağını dişlerinin arasına aldı. Elleri heyecandan buz gibi olmuştu.

Yiğit yutkunarak bağıran kadına baktı. Bir kaç adım daha ona yaklaşıp Merve'nin terle kaplanan yüzüne baktı.

" Ikınma! Ikınma sakın ıkınma! " Bağırarak söylediği bu sözler ona sadece değişik bir hava katmıştı. Merve ona bakmaya bile tenezzül etmeden bağırdı.

" İçimde mi kalsın çocuk? "

Merve bir kez daha ıkınırken karnında ki elini Yiğit'in eline attı. Genç adam kolunu bir an kopacak gibi hissetsede o an sadece aklından geçeni yaptı.

" Kalk bakalım, "

" Ne nereye? " Merve yavaşça bağırırken bacaklarının arasında ki baskıyla kendini Yiğit'e bıraktı. Genç adam derin bir nefes verip kolunda ki kızı kucağına attı. Merve'nin acıdan dökülen göz yaşlarına bir öpücük kondurup merdivenlerden aşağıya inmeye başladı. Kucağında olan kadının her inleyişinde içinde ki taşların yerinden oynadığını hissediyordu.

"Bebek geliyorsa, yapacak bir şey yok doğurtacağız. "

Merve canın acısını unutup bir anlığına kollarında olduğu adama baktı. Gözlerini kırpıştırdı ve aniden gelen sancıyla tekrar bağırdı.

Merve kendini birden yumuşak bir zeminde buldu. Yiğit alt dudağını ısırmış ona bakarken bedeninin acısı ile başını yastığa koydu.

Yiğit genç kadının ayak ucuna oturarak ellerini dizine koydu. Yutkunurken sanki boğazında aşağıya bir kaç yanan taşın düştüğünü hissetti.

Elleri yavaşça ıkınan kadının eşofmanına götürdü. Merve acıyla kapattığı gözlerini aniden açtı. Eli yavaşça beline ulaşan yabancı eli tuttu.

KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşklar Serisi 2 • FİNAL| #Wattys2020حيث تعيش القصص. اكتشف الآن