Del 19

39 1 1
                                    

Jag svarade : jag drömde en dröm där några fångade dig o mig dom ställde mig vid en vägg och dig vid den väggen som var mittemot mig och sen sa dom som fångade oss "nu ska du få se din kille dö" o då skrek jag "NEEEJ" och då högg dom av ditt huvud sa jag o grät.

Tinus sa "sånna där filmer kanske inte e bra för dig baby"

"Nej de e dom inte va?" Sa jag o började skratta o de gjorde Tinus med

Ammis perspektiv

Jag och Mac satt här i soffan och tittade på film och hade de bara allmänt mysigt. Jag älskar verkligen Mac. Han är ju känd o jag är rädd att deras fans ska sprida ryckte om att jag eller mac är otrogna så att vi gör slut. Jag vet ju att inga mm'ers gör sånt för alla M&M's fans är underbara <3.

* Efter ett tag så blev jag hungrig och Mac bah satt där med sin mobil så jag tog hans mobil o han sa "VAD GÖRU?" Jag skrattade till och sa "du din mobilnörd häng me mig istället du vet väll att jag snart åker bort va?" Han skrek "DU HAR INTE SAGT NÅTT OM ATT DU SKA ÅKA BORT VART SKA DU ÅKA? NÄR SKA DU ÅKA? NÄR KOMMER DU TILLBAKA? FÖR DU KOMMER VÄLL TILLBAKA?" Jag började as garva o sa "jag åker om 2 veckor och e borta 1-2 månader jag åker till Thailand"

Mac's perspektiv

Jag blev jätte ledsen för att Ammi skulle vara borta i 1-2 fkn månader jag kommer aldrig klara att vara utan henne så länge jag måste få pappa att åka dit me mig för jag tänker inte låta henne vara borta så länge då kommer jag dö!!

"Ammi jag kommer aldrig klara att vara utan dig så länge de vet du väll? Snälla snälla Ammi säg att du inte kommer vara borta så länge? Vet du hur jäkla mycket jag kommer sakna dig jag kommer ju fan typ dö !!!" Sa jag o Ammi svarade "Men Maciboiii jag kommer sakna dig minst lika mycket baby. Och så att du vet titta inte på mina Instagram bilden om du blir kåt av att titta på mig nu så blir de värre när jag e borta ;). "  sa Ammi o började skratta jag svarade bara me "Ha-Ha jätte kul".

Ammis perspektiv

Jag skulle ...........

DU & JAG HON & HAN Där berättelser lever. Upptäck nu