Del 16

39 1 15
                                    

Men hon avbröt mig med en kyss och såklart att jag kysste henne tillbaka.

*
Nu efter kyssen så sa Saga att hon var trött och jag svarade

"meh mys med mig ist för att sova baby "

"Alltid baby jag kan mysa med dig i en all evighet men jag ska träffa min kompis idag igen men denna gång ska du och Mac följa med snäääällllllaaaa"

"Om du e med så ja jag följer med 😏"

Smsar Mac

Jag

Saga sa att vi MÅSTE med och vara med hennes kompis ha med dig nån av dina kompisar jag har med Wilhelm.

Mac

Jaja jag följer väl med då men jag tar med mig Wiggo men aa kommer hem om 10 om du undrar vart jag har vart så har jag vart med Samuel.

Jag

Ok vet inte när Saga ska träffa hennes kompis men aja.


(Sagas perspektiv )

Mac och Tinus ska med och träffa Ammi jag tror att det kommer bli as kul.


* jag gick in i badrummet och skulle precis börja sminka mig men då kom Tinus och kramade mig bakifrån och sa " varför sminkar du dig ens du e ju snygg utan smink" och sen pussade han mig på halsen och lämnade ett sugmärke där.

Tinus vände på mig tog bort mitt puder ur min hand jag frågade "vad är det du håller på med" han sa inget han bara lyfte upp mig så att jag satt på sidan av handfatet och började pussa mig sen tog han beslutet till och fråga om han fick inträde till min mun det fick han och sen så efter ett tag avslutade jag den och Tinus tittade konstigt på mig och sa "Vad är det ? " jag sa "sorry baby men måste sminka mig nu vi kan hålla på sen när jag e färdig" Tinus tittade surt på mig och sen gick han ut ur badrummet .


*
      Jag var precis färdig med mitt sminkande så nu gick jag till Tinus rum där låg han på mage i sängen och höll på med sin mobil det verkade som om att han inte märkte att jag kom så jag hoppade på honom och sa " skulle vi hålla på mer nu ?" Han svarade inte han vände på oss (så att han låg över mig ) och så kysste han mig. Efter ett tag så sa Tinus att han måste byta kläder men jag tillät  inte jag han var så mysig så jag ville inte att han skulle gå men såklart så ska han vara 100 gånger starkare än mig och komma loss 😭 han sa

"sorry baby kommer tillbaka snart du kommer ju ändå se mig jag står ju bara 3 meter ifrån dig"

"Men det e för långt du ska vara en sentimenter ifrån mig"

Sorry baby men måste byta om


Jag gick och ställde mig bakom honom och då hade han inte på sig nån tröja och jag älskade att se honom utan tröja Tinus började skratta och sa " du gillar verkligen att se mig utan tröja"

Klart att jag gör baby men du jag måste göra detta

Vad ?!? Frågade han och han fick inget svar utan jag bara vände honom om och började kyssa honom som gick över till hångel och sen slutade det för både jag och Tinus behövde byta om


(Mac's perspektiv )

Jag var nu hemma och satt vi tv:en och körde FIFA det var kul men det e roligare att köra med nån tillexempel min bror. Men han vill inte vara med mig så mycket längre 😔. Men jag fattar ju om jag skulle haft nån jag älskar jätte mycket så skulle jag ju oxå vilja vara med henne mycket.

*
      Saga sa att vi skulle gå till hennes kompis nu och vi gick dit knackade på dörren och då öppnade Ammi dörren jag blev förvånad och saga kramade Ammi. Asså jag har tyckt om Ammi sen hon kom hit till Trofors.

(Sagas perspektiv )

Jag och Ammi hade bestämt oss att fråga Wiggo , Wilhelm , Tinus & Mac om dom vill köra sanning eller konsekvens och det ville dom

( T= Tinus M=Mac W=Wilhelm A=Ammi S=saga WI = Wiggo )

S-vem börjar då ?

WI - jag kan börja

T- ja bra

WI - Saga s/k ?

S- k

M- oooohhhh damn girl

W- hahahaha

WI - hångla med Tinus

S - det har man ju gjort förr så varför inte igen sa jag med ett flin på läpparna 😏

T - baby kom hit då 😏

Jag gick till Tinus och alla tittade på oss för att se så att vi hånglade efter en minut gick jag och satte mig brevid Ammi igen

S- S/K Mac ?

M - k

S - pussa Ammi

M - ja det skulle jag kunna göra alla dagar i veckan 😏👅

Mac gick fram till Ammi och gav henne en kyss en VÄLDIGT lång kyss

M - S/K Tinus ?

T - K

M - detta får du göra sen när vi kommer hem så att du vet

T - haha ok

M - du ska göra nått med saga.

T - alltid 😏

T - S/K WI

WI - S

T - äru kär i nån ?

WI - Nepp

WI - S/K  W

W - S

WI - äru kär i nån ?

W - Nepp

W - S / K S

S - K

W - hångla i 5 min med Tinus

S - ok 😏👅

Jag gick till Tinus satt mig i hans knä och började jag kände hans kompis bli lite större och då behövde jag reta honom och alla kunde ju se men det sket jag i jag tog min hand utan på hans byxor och klämde till han släppte kyssen för ett tag och tittade surt på mig sen fortsatte vi.

(Tinus perspektiv )

Min lilla kompis blev hård och då skulle saga retas och ta ner sin hand och klämma till vilken var skönt men sen så slutade hon 😡 och då e det såklart att man blir lite sur sen efter ett tag sa Tinus nu slutar vi med S/K och jag saga Ammi & Mac går hem till mig & Mac och sover

(sagas perspektiv )

Vi gick hem till Tinus & Mac och Tinus ............


Så nu blev det lite snusk hehe

DU & JAG HON & HAN Where stories live. Discover now