2.

82 2 0
                                    

POV Elena

"Eh... Sue, Seth, Leah!" roep ik als ik voor hun huis sta. "Liefje Elena wat ben je gegroeid." zegt Sue vrolijk. "Hoi Sue dat is lang geleden." zeg ik ook vrolijk. "Ja zes jaar poeh de laatste keer dat was Seth negen en Leah net als jij natuurlijk elf." "Ja klopt, Waar zijn ze eigenlijk." vraag ik. "Ze zijn bij Emily en..... Sam." verbaast kijk ik haar aan vanwege de stilte. "Je kan wel naar ze toe als je hier rechtdoor loopt dan ben je er binnen vijf minuten." zegt ze daarna snel. Ik knik en loop naar de kant die ze aanwees.

"Wie is dat!" riep iemand. Ik keek even in de verte en zag een paar jongens op een veranda zitten. Opeens voel ik een steek in mijn been en in mijn zij. Ik val hard op mijn knieën neer. Ook mijn blik wordt wat wazig. Ik voelde nog net dat iemand me op tilt daarna wordt alles zwart.

Langzaam open ik mijn ogen. "Hey Leen gaat het." hoorde ik de bezorgde stem van Seth zeggen. "Ja het gaat wel." mompel ik. Ik kijk even in het rond en zie Leah bij mijn voeten in de rest van de kamer zitten vijf andere jongens. Langzaam ga ik wat rechter zitten. "Wie zijn dat." vraag ik wat verbaasd. "Dat zijn wat vrienden van ons Paul, Embry, Jacob maar noem hem maar Jake dan heb je nog Jared en Quil." antwoord Seth op mijn vraag. Ik knikte even en mijn ogen bleven hangen bij Jake die naar me aan het staren is. Verbaasd kijk ik hem aan. "Hoi jongens is ze weer bij want we kunnen gaan eten." zegt een vrolijke vrouw die binnen komt lopen. "Oh hoi ik ben Emily." zegt ze terwijl ze even zwaait. "Daarna komt er een man binnen lopen die er bekent uitziet meteen krijg ik weer steken deze keer in mijn armen en benen. "Hoi ik ben Sam." "Hoi ik ben inderdaad Elena ja." zeg ik terwijl ik mijn hand uitsteek. Hij geeft me een hand zodra hij mijn hand raakt voel ik een kleine tinteling. Snel trek ik mijn hand terug net als hij. Ik zie Emily jaloers kijken. Ik geef haar een geruststellende blik. "Kom jongens we gaan eten." zegt Emily na vijf minuten. Ik grinnik en loop naar haar toe en vraag: "Zal ik even helpen met alles op tafel zetten." "Pff ja graag het is best veel." zegt ze grinnikend. Ik loop achter haar aan en zet de pan op tafel. "Dat is trouwens Kim ze is de vriendin van Jared." zegt Emily terwijl ze naar een meisje knikt die op Jared zijn schoot zit. "Ja zo iets dacht ik al." zeg ik grinnikend. "Leah, Kim en Elena wij pakken alvast wat eten voordat de jongens straks aanvallen." Zegt Emily met een grijns. De jongens maken een protesterend geluid. Ik grinnik en pak net als de meiden een bord en wat eten. Daarna vallen inderdaad de jongens aan. Ik kijk ze lachend aan en begin met mijn eten. "Kom je met ons mee naar huis ik hoorde van mam al wat er aan de hand is." zegt Seth vrolijk. Ik knik.

"Kom maar je slaapt bij Leah of bij Seth kies maar." zegt Sue glimlachend. "Niet bij mij." roep Leah vanaf boven. "Bij Seth dus." zeg ik grijnzend. "Is goed." zeg Sue. Daarna wordt ik naar boven gestuurd. "Seth heb je iets van een shirt ik had niet verwacht dat ik hier zou komen slapen." vraag ik als ik op zijn kamer ben. "Ja hoor hier." hij gooit een zwart t-shirt naar me. "Thanks." Snel kleed ik me om en ga op het bed liggen na vijf minuten komt Seth naast me liggen. Lachend kijk ik naar zijn sixpack. "Je bent groot geworden." zeg ik grinnikend. "Ja hé ik kan niet altijd klein blijven he." zegt hij verontwaardigd. "Nee klopt." ik trek hem in een knuffel en denk je bent mijn kleine broertje.

Hope - Jacob black (Twilight) [Lopend]Where stories live. Discover now