6.

75 3 0
                                    

POV Elena

"Sssst jongens ze slaapt nog." hoor ik Sam volgens mij fluisteren. Langzaam open ik mijn ogen en ik kijk de kamer in. Ik zie Jake bij de deur opening staan. "Hey." mompel ik. Ik kijk in zijn ogen en ik smelt bijna. "Waarom ben je hier." vraagt hij wat verbaasd. "Ze heeft vanaf het huis van Seth en Leah non-stop naar hier gerend." antwoord Sam voor mij. Meteen loopt Jake bezorgd naar me toe. "Gaat het wel." vraagt hij bezorgd. "Ja het gaat wel." zeg ik geruststellend volgens mij geloof hij me niet helemaal. Ik ga rechtop zitten. "Hey je bent weer wakker." zegt Emily die met een schaal muffins binnen komt. Hebberig kijkt Jake naar de muffins. Ik grinnik even en kijk Sam aan ik wenk hem even. "Sam gaan we het de jongens vertellen." vraag ik fluisterend in zijn oor. "Ja." zegt hij nu hardop. Emily en Jake kijken hem even verbaasd aan maar ze draaien hun hoofden weer weg.

Na een kleine 10 minuten komt de rest. "Hey jongens ga allemaal even zitten Elena en ik moeten jullie wat vertellen." kondigt Sam aan. Iedereen luistert braaf en gaat zitten. Sam kijkt me even aan en ik knik dan. "Jongens we zijn er achtergekomen dat Elena hier mijn kleine zusje is." zegt Sam dan. De jongens kijken ons verbaast aan. Jared praat als eerst: "Ik ben blij voor jullie." "Dankje." zeg ik droog. "Fijn jongens ik vond al dat jullie op elkaar leken." zegt Quil dan oprecht. Seth en Leah komen naar me toe rennen en geven me een dikke knuffel. "Nou allemaal leuke en aardig maar ik wil gaan eten." zegt Paul verveeld. Boos kijk ik hem aan. Daarna gaan we eten.

"Zullen we vanavond weer eens een kampvuur houden." zegt Embry als we klaar zijn met eten. "Ja is goed ik vraag wel aan Billy of hij komt." zegt Jake. Iedereen knikt. "Als Quil en Jared nou naar winkel gaan en op de terug weg Kim en misschien Clair ophalen en de rest alvast naar het strand gaat en hout gaat sprokkelen?" stelt Emily voor iedereen maakt een instemmend geluidje en gaat zijn ding doen. "Ik ga wel mee naar het strand." zeg ik dan. Ik loop naar Paul en Embry die al buiten staan. "Hey Leen ga je mee." vraagt Embry ik knik. De jongens beginnen snel met lopen. Na tien minuten lopen begin ik wat moet te worden. "Jongens... wacht... even." zeg ik vermoeid. "Nu al moe." zegt Paul grijnzend. "Ja problemen mee ik heb vandaag 25 kilometer gerend ik ben gewoon nog moe oké." verdedigde ik mezelf. "Maar als we langzamer gaan lopen zijn we nooit op tijd klaar." zegt Paul dan beschuldigend. "Jongens kappen Elena kom maar op mijn rug." zei Embry chagrijnig. Ik grijns even naar Paul en spring op Embry zijn rug. Daarna gaan de jongens rennen het lijkt wel bijna onmenselijk zo snel. Na een kleine 5 minuten zijn we op het strand. Meteen gaan de jongens boomstammen zoeken om op te zitten terwijl ik allemaal kleine takjes pak voor het kampvuur. Toen ik klaar was ging ik op de enigste boomstam die er pas ligt zitten en keek lui toe hoe de jongens nog bezig waren met zoeken. "Hé kom eens van die luie kont af en help ons even." zegt Paul die met een boomstam komt aanlopen. "Maar Paul ik heb niet zulke sterke spieren als jij." zeg ik met een knipoog meteen wordt hij helemaal rood. Ik kijk hem grinnikend aan en Embry die het blijkbaar heeft gehoord schiet in de lach. Opeens hoor ik achter een soort van, gegrom? Ik draai me om en zie Jake daar staan die boos naar Paul kijkt. Die gooit meteen verontschuldigend zijn handen in de lucht. "Billy komt straks en Emily, Jared en Quil zijn ook al onderweg." gromt hij half. Embry en Paul knikken. Bijna meteen daarna komt Seth het strand opstormen. "ELENA, ELENA." roept hij hard over het strand heen. "Seth wat is er." vraag ik bezorgd. "Je moet onmiddellijk naar Leah toe ze zei dat het dringend is ik mag alleen niet weten wat er is." zegt Seth terwijl hij aan het uit hijgen is. Wat geschrokken kijk ik hem aan en loop richting het huisje van de Clearwater's.

"Leah wat is er." vraag ik bezorgd terwijl ik binnenkwam. Ik kijk even in het rond en ik zie Leah snikkend op de bank zitten. Ik ga naast haar zitten en trek haar in een knuffel. "I-i-ik ben zwanger." stottert ze. Geschrokken kijk ik haar aan. "Van wie." vraag ik met medelijden. "Ik weet het niet ik heb het bewust nog nooit met iemand gedaan." zegt ze snikkend. "Sssst het is oké hoelang al." vraag ik sussend. "Twee weken." snikt ze weer. "Weet Sue het al." vraag ik. Ze schud langzaam haar hoofd. "Je kan nog abortus plegen wil je dat." vraag ik aan haar. Ze staart voor zich uit en zegt dan zacht:"Ja ik wil abortus plegen." mompelt ze zacht. Ik knik naar haar en loop naar de huistelefoon. Ik kijk even onder alle nummers en bel naar Sue. Na dat hij een paar keer is over gegaan kreeg ik de voicemail. Ik denk na en kijk naar de telefoon aarzelend kijk ik Leah aan. "Leah is het goed als ik Jake bel Sue neemt niet op." "M-m-maar hij zal het aan de rest van de jongens door vertellen." stottert ze. "Nee dat doet hij niet en anders zorg ik er persoonlijk voor dat hij straks niet meer kan praten." zeg ik zelfverzekerd. "Oké maar hij moet echt z'n mond hou." Zegt ze aarzelend. Ik knik en klik Jacob zijn nummer aan.

(Schuin is Jacob en gewoon normaal is Elena)
"Hoi met Jacob Black."
"Hey met Elena kan je naar het huis van de Clearwater's komen."
"Hoezo er is toch niks ernstig."
"Niet met mij maar kom gewoon alsjeblieft."
"Wat is er dan."
"Kom gewoon het is dringend en hou je mond tegen de andere."
"Ja is goed tot zo."

Daarna hangt hij op. Ik loop weer naar Leah toe die in een emmer aan het overgeven is. "Het komt wel goed." zeg ik terwijl ik op haar rug klop. Na een kleine vijf minuten komt Jake binnenstormen.

Hope - Jacob black (Twilight) [Lopend]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin