SU İÇ BEYBİSİ 💦😎

373 16 1
                                    

Hepinize yeniden merhabalar ince ruhlar❣ nasılsınız iyi misiniz umarım iyisinizdir dedikten sonra konuya giriyorum.

3 2 1 motor
Ve Jess sahnede
Şimdi canım. Jess'inde bir dönem ihmal ettiği temel bi konu olarak bugün size su içmekten bahsedeceğim.

"Amaaan jess biz bunu internetten de okuruz yani bize bilmediğimiz bi şey anlat bu ne böyle bla bla bl.."

Dediğinizi duyar gibiyim bebeklerim. Amma ve lakin hepimiz biliyoz fekat yapmıyoruz. Bu yüzden size nasıl yapmak için kendimizi motive edebiliriz bu konu hakkında konuşmak istiyore.

En başta su içmek sindirimi kolaylaştırır. Kendinizi daha mutlu ve dinç hissedersiniz. Bi deneyin mutlaka. Ben eskiden günde 1 bardaktan fazla su içmezdim. Şimdi şişe şişe gömüyorum tutamıyolar. Ve az su içtiğim zaman vücudum elinde olan suyu tutuyodu ve bu da biz kızların "her yerim şiş şiş " olayına tuz biber katıyo. Yanisi ödem oluyo bacım ödem.


Sonra su içmek sindirimi kolaylaştıran bi olay. Aynı zamanda aç hissettiğinde önce su içerek acaba gerçekten aç mıyım yoksa obez beynim benle vals mi yapıyor diye düşünmek yerine bunu kolayca görebilirsin. Çünkü çoğu zaman susuz olsak bile bunu açlık zannedip yiyeceklere saldırıyoruz.


Sakin ol şampiyon ve git bi bardak su iç.



Bunun dışında kendine güzel şişeler alabilirsin. Ya da aldırabilirsin 😂😂
Sonra suyun elma,çilek,erik,nane,karanfil,limon koyarak onlari birer detoks suyuna çevirebilirsin. Yani istersen her şeyi yapabilirsin bebek.

Onun dışında insanlara su ikram edebilirsin. Zaten ara öğün ikramlarımızı bilmeyen yoktur 😂😋
Bi de ikram et. Ben yurdun odasına gelenlere 19L litrelik damacanadan ikram ediyorum. Evet tamam başta biraz komik oluyor ama sonra herkes alışıyor canım.


Mesela kendine bi su arkadaşı bulabilirsin. Bunu sanaldan ya da gerçekte bulmam mümkün. Mesela benim oda arkadaşım da su içmeyi çok seven biri. Ve biz dedikodu yaparken su içen iki psikoyuz. 😂😂


Ondan sonra bana günlük "jess bugün şu kadar bardak su içtim. " diye mesaj atabilirsin. Her türlü geri dönüş yapılır 🤗😂

Ama hiç su içmeyen biriysen vücuduna bir anda 3 litrelik suyu yükleme canısı. Önce bi 1.5 litre içmeye çalış. Zaten sonradan yavaş yavaş artırırsan olay öyle yürüyor.



Eveet ince ruh işte böyle. Varsa sorun morun gel yorumlara ya da DM 'ye. Instagram 'da aynı kullanıcı adımlayım:@sismisbeyin 🤗😏

Ve son olarak artık kendine bir dön ve başla. Daha iyisini hak ettiğini kabul et. Ve bi yol da adım at. Ve hep söylediğim gibi ince ruh,

GİT Bİ BARDAK SU İÇEREK BAŞLA!

Seni ve kararını bekleyen kız
     

                                                        Jessxx

Zayıflama Patronu (Günlük)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin