"Haddini Bil!"

1.1K 57 2
                                    

Evet ince ruhlar! Aslında kısa bir zaman önce zaten bir bölüm yayınlamıştım. Ama dayanamadım. Aklıma esince yazıyorum. İyi okumalar!^^

Bu zamana kadar burada hep kötü duruma düştüğüm şeyleri yazdım. Yani bu sefer ki de çok farklı değil. Ama bu sefer benim de dilim pek durmadı.

Ben bir insanı ya çok severim, ya da tiksinirim. Arası yok yani. Nefret ettiğim, nefret ettiğimi de belli ettiğim bir gerizekalıdan bahsedelim. Aslında öyle de denilemez çünkü çocuk sınıfın ağır ineği. Her neyse.Okulun son günleriydi ve bizim planımızda okuldan kaçmaktı.-Hayatımda yaşadığım maksimum ekşındır. -Baya 7-8 kişi erkekli kızlı okulun arka bahçesinden öğle arası sıvıştık. Yürümeye başladık. Sahilde yürürken -bu bahsettiğim kişinin de kilo problemi var. - bir sürü konudan konuşuluyor.Konu gele gele denizdeki teknelere geldi. Aramızdan biri
"Ben buna hayatta binmem, çok pis sallanıyor. "dedi. Bu bizim ineğin samimi olduğu çocuk da,
"İnek (isim vermiyorum yoksa adıyla seslenmişti. ) seni bir uca otururuz. Ancak dengelenir."dedi. Bozuldu tabi bu.Ben hissettim ama sataşacak ya bana inek. Başladı konuşmaya :
"Ya bir uca da Jess'i oturturuz.Di'mi Jess?"
Olum benim kan beynime sıçradı. Hemen zihnimin laf sokma kısımları maksimum çalıştırmaya başladım. Bu çalışmalar sonuç verecek ki ağzımdan şu cümleler dökülüverdi.
"Haklısın aslında. Teknenin dengede durabilmesi için bedenim senin haddini bilmen içinse beynim var. "
Tabi gruptan "oooooo, helal be Jess " diye sesler yükseliyor. Bu bozuldu tabii. Kendi çapımda laf sokmuştum işte. Basit ama etkili. Şimdi ana fikre gelelim. Kilolarınızdan kurtulmaya çalışın. Ama bu süreçte ya da daha öncesinde size laf sokmaya çalışan olursa özgüveniniz hiç olmadığı kadar yerinde olsun. Omuzlarınız hiç olmadığı kadar dik. İşte bunu yapabilirsiniz. Siz güçlüsünüz.Bu kadar işte! Konu kapandı!

Ve bir bölümün daha sonuna geldik ince ruhlar! Umarım bu bölümü beğenmişsinizdir. ^^Kendi hikayelerimi paylaşıyorum. Lütfen yorum yapmayı ve vote bırakmayı ihmal etmeyin. Son olarak lütfen siz de yazın. Birbirimize ulaşalım.
^^

Jess xx

Zayıflama Patronu (Günlük)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin