Gitti

13 3 0
                                    

BİR SENE ÖNCE :

Derin'in ağzından ;
Demir'le bizim gizli yerimizde piknik yapmaya gittik . O gün çok şıktı . Aslında o her zaman öyle idi . Gülümseyince yanaklarında iki kocaman çukur oluşurdu . Her kız onun gülüşüne hasta olduğu gibi ben de hastaydım . Bazen o kızları öldüresiye dövesim gelirdi . Ama Demir'in gözü benden başkasını görmezdi..

Demir'in ağzından ;
Derin'le piknik yapmaya gittik . Bizim özel yerimizde ona bir süpriz hazırlamıştım . O her şeyi hakkediyor . Çünkü o dünyanın en güzel kızı . Altın sarısı kadar parlak saçları ve beni benden alan koyu yeşil gözleri . Bugün gene güzeldi . Gene siyah pantolonunu benim geçen sene ona aldığım siyah tişörttü giymişti . Bir tek gözleri renkliydi bu siyahlığın içinde . En çok onun bu güzelliğinin farkında olmaması hoşuma gidiyor . Ahh ben bu kızı cidden seviyorum .

Derin'in ağzından ;
"Derin gözlerini kapat ." Dedi Demir . Galiba bana hediye aldı . Ben de hemen kapattım . Demir yürü dedi sonra bende yürüdüm. Az kalsın bir taşa basıp düşüçektim. " Off Demir gelmedik mi ? Yoksa ben burada can vericeğim şimdi."

-Aşkım az sabret . Bak şimdi açıyorum tamam mı ? Sakın korkma .
-Tamam hadi aç ."

Oha uçurum off ama benim yükseklik korkum var .
-Demir yeni bir sevgili yaptın da bana söyleyip üzülmiyim diye beni burdan mı attıcan . Vallaha üzülmem yeter ki gidelim . Zaten çok esiyor.

Demir hayvan gibi gülüyordu . Off sen niye bu kadar yakışıklısın . Allah'ım sana geliyorum galiba . Derin hemen kendini topla . Sana gülüyor hemen kız . Ahh iç ses olmasa galiba onu öperdim . "Sen neye gülüyorsun Demir Bey ??!"
-Sana gülüyorum . Kime güleceğim daha . İki saniyede ölüm senaryosu yazdın .Ha ha ha ...
-Bak sen atmazsan ben atarım seni burdan görürsün.
Arkamı döndüm ona . Arkadan sarıldı . Ben karşılık vermeyince de kolumdan tuttu kendine çekti .
-Derin bana bak .
İnadına bakmayacağım pislik .
İç ses : " Birazdan seni öpecek göreceksin gününü . Aslında sen de istiyorsun öpmesini çakal ."
-Off kes sesini
-Yüzüme bak kesiyim sesimi .

Salak ben sana demedim diyecektimde neyse ..
Upps öpüşüyürüz . Ahh Harika öpüyor beni . Kendime engel olamıyorum .

Demir'in ağzından ;
Bana gene küstü . Off bu kız trip artınca cok tatlı oluyor . Arkasından sarıldım tepki vermiyince de kolumdan tuttum kendime çevirdim . " Derin bana bak " dedim . Yok bakmıyor . Havaya bakıyor . Öyle olunca gözleri daha büyük görünüyor . Farkında olmadan dudaklarını yaladı . O dilini hissetmek istiyorum öptüm onu . Aslında hala öpüşüyoruz . Neyse kendime sahip çıkmalıyım . Ona aldığım ayıyı hemen sıfatına yapıştırdım . O gülümsemeyi görmek için nelerimi vermezdim . Ama salak aşkım tutamadı ayıyı . Rüzgar da onu uçuruma kadar sürükledi . İyi ki aşağıya inmedi .

Derin'in ağzından ;
Aşkım bana ayı almış . Ne güzel, iki ayı sevgilim oldu . Off elimden kaydı ayı . Uçurum kenarına kadar sürükledi . İyi ki düşmedi aşagıya . Şimdi aşkım alır onu .
-Demir dikkat et aşkım ."
-Tamam bebeğim ."
Oha Demir dengesini kaybediyordu . Hemen koştum yanına . Elimi tutsun diye . Uçuruma düştü sandım . Çığlık attım . Meğersem düşmemiş taşa tutunmuş . Elimi verdim ona .
-Tut elimi Demir çekicem seni. "
-Tutamazsın beni . Çok ağırım ben ."
Ağlıyordum . Off kahretsin ağlayamazdım ben . Ana gözyaşlarıma sahip çıkamıyordum .

Demir'in ağzından;
Derin ağlıyordu. O asla birinin yanında ağlamazdı . Ama şimdi ağlıyordu . O an kendimden o kadar iğrendim ki . Onu gözyaşlarına kıyamam ben . Taşa tutunan bir elimi bırakıp gözyaşını sildim yavaşça . Sonra parmağı ağzıma götürüp öptüm . Normal de gözyaşı tuzlu olurdu . Ama onun gözyaşı çok tatlıydı . Gülümsedim Derin'ime son kez . Hadi ağlamayı kes . Seni son görüşüm ağladını değil gülüşünü göriyim. Ve bana güldü . İki elimi de bıraktım . " SENİ SEVİYORUM " diye bağırdım . On sözümün hep bu olmasını hayal ettim . Ve gerçekleşti . O da bağırdı . "SENİ SEVİYORUM " diye . Elveda hayatımdaki tek kadın .

Derin'in ağzından;
"SENİ SEVİYORUM" en son sözü bu oldu . En büyük hayalim benim " SENİ SEVİYORUM " diyip ölmekti . Seni seviyorum dedim ona acaba duydu mu ? Onun yanına gidip demeliyim . Ve ben de atladım ardından o maviliğe .

Demir'in ağzından ;
Yuh o da mı atladı . Yok ölürken hayal görüyordum . " SENİ SEVİYORUM " dedi bana bir daha ........... .... ....
Votelerinizi bekliyorum cooköpüldünüz💋💋💋

DENİZİN DERİNLİKLERİNDEKİ MAVİLİK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin