Capitolul 1

25 5 2
                                    

#B

Am plecat imediat de acolo urmând să mă duc la casa parintiilor mei.Multe lucruri s-au intamplat in acea casa.Un fior mic ma trecea prin corp cand ma gandeam ca urma sa stau in casa unde mama s-a sinucis.Am parcat in fata casei.Totul era neschimbat geamul de la camera mamei inca era intre-deschis.Am coborat din masina si m-am apropiat de usa ce era inchisa.Deschid usa si merg inainte pe coridorul cel ingust,intrand direct in bucatarie. Observ cu desavarsire ca frigiderul este gol. Furioasa ma indrept spre camera mea, flamanda si obosita arunc valiza intr-un colt al camerei imi iau hainele de noapte si ma indrept spre baie.

Dupa un dus in care m-am gandit la ziua de maine ma arunc in pat asteptand sa adorm.

Alarma cea blestemata suna de mai bine de 10 minute.Era prima zi de facultate m-am dus si am cautat cateva haine.Am luat niste blugi negri rupti in genuchi un maiou negru ,imi inhat geaca de piele de pe cuier si ma incalt cu perechea de converse de langa usa.Apuc cheile de la Bmw-ul meu,incui usa si plec spre facultate.Am trantit usa de la masina,am bagat cheile in contact si am plecat din loc facand un drift ca de profesionist.Ajunsa in parcarea facultati,am inceput sa caut cu privirea un loc decent in care puteam sa imi parchiez masina.Si uite-l era un colt mai retras inconjurat de masini si la umbra unui copac.

Am trantit portiera si am fugit spre poarta facultati.Multe grupuri erau imprastiate. Tocilari,emo, tarfele facultatii. Ochii mi se opresc pe un grup format din 5 persoane.
2baieti si 3 fete. Le analizez usor fetele si ma crispez cand observ cu desavarsire, ca cea mai in calduri,adica cea mai dezbracata, era chiar Anastasia.Am incercat sa ma strecor sa nu ma vada si am reusit.Aveam in buzunar o foicica pe care scria clasa si cladirea unde aveam sa stau mare parte din zi.Am intrat in clasa erau multe randuri in fata unde statea si Anastasia.Nu vroiam sa ies in evidenta si m-am asezat langa un baiat care statea singur pe tot randul. Ma arunc pe scaun,nebagand in seama tipul de langa mine.
-Uite-o si pe fata din cimitir.spune tipul,iar vocea misterioasa si joasa imi aminteste de tipul pe care l-am intalnit aproape de cimitir.
Ma intorc,si il analizez fara pic de rusine. Era el...era Chase.
-Uite-l si pe tipul care pandeste fete la colt de cimitir.spun eu,si ma intorc spre el. Avea un mic zambet in coltul gurii.
A vrut sa spuna ceva dar a intrat profesorul.
-Buna ziua copii! Eu sunt profesorul universitar Edward Collins. Iar eu o sa predau Limba Engleza si Franceza. Am mari asteptari de la voi, deci veti avea multe proiecte, evident pe grupe, referate si mult de invatat.
Dupa aproximativ 50 de minute, ora se termina iar eu imi iau cartile si ies fara a-l mai lasa pe Chase sa mai spuna ceva.

Perspectiva lui Chase

Ies din amfiteatru, si ma duc la masina,ca sa-mi bag cartile pe bancheta din spate. Nu trec 10 minute si ma indrept spre cantina. Deschid usa si o vad pe micuta vrajitoare , cum o apuca de par pe Anastasia, fosta mea.
Ma indrept cu pasi repezi spre blondina care era cu un cap mai mica decat Anastasia, dar se descurca destul de bine. O apuc pe mica vrajitoare de talie si ies cu ea din cantina.
-Daca nu-mi dai drumul jur ca dau cu tine de pereti.striga Xena in miniatura. Ii dau drumul si se uita lung la mine, dupa care imi trage o palma peste fata si iese ca un fulger din holul ingust. Vreau sa merg dupa ea, dar vine Anastasia,care face iar teatru.
-Doamne iubitule!am zis ca ma omoara cateaua.
-Nu mai suntem impreuna. Taci dracu.strig la ea si ies din micutul hol,cautand-o din priviri pe Xena.

Perspectiva lui Sophie

Intru in cantina cu putinele carti care le aveam.Ma asez la singura masa libera si incep sa ma joc cu mancarea.Deodata aud usa trantindu-se si imi indrept privirea inspre usa.Anastasia a intrat inpreuma cu acele catele ale ei.

-Oh...uite pe cine avem aici,micuta grasuna a devenit o tarfa!Ce frumos!

-Anastasia te rog sa pleci,nu am chef de prosti.

-Sa plec ?Vai si daca nu vreau?Ce imi vei face,te vei duce la mama ta?Uf stai nu te mai poate apara daca a murit ,Scuze scumpa!Am uitat complet.

-Anastasia te rog termina daca nu va iesi urat!

-Uite,imi pare rau ca maicata s-a sinucis,sigur era o tarfa ca tine.Nu poate sa faca fata vietii!Halal de mama ai avut!

-Ai 3 secunde sa dispari din fata ochilor mei, altfel tu si catelele tale veti pleca fara par in cap de la facultate.spun incet dar termin tipand ultimele cuvinte, si strang doza de suc in pumn.

-Ce frica mi-e!spune ea si se uita la catelele ei care chicotesc. Parca ai mai slabit putin. E din vina ca nu mai ies destui bani de pe traseu?

In umratoarea secunda ma ridic, si ii ofer un pumn de toata splendoarea drept in fata. Cele 2 catele se dau un pas in spate, iar Anastasia ma prinde de par.Eu ii dau un genunchi in burta si ea se da cativa pasi in spate.Fuge spre mine pregatita sa imi deea o palma dar ma feresc,ii prind mana si o prind de par.Ea scote un sunet de durere si ma prinde totodata de par.

Cu o mana apuc un bolul de supa si ii torn supa in cap.Inca o tineam de par si din cand in cand ii mai dadeam pumni de toata splendoarea.Iam dat o plama de a picat pe jos.S-a ridicat si m-a prins din nou de par.In momentul ala i-am pus piedica si a picat pe jos odata cu mine.M-am ridicat inca continuand sa o tin de par pana cand am fost trasa de cineva.Cand m-am uitat era Chease de ce se baga el in tot?

#Beea

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

REVENGEWhere stories live. Discover now