ÎNCEPUTUL

35 9 7
                                    

Heeei. Deci, in primul rand, suntem 3 fete care lucreaza la cartea asta. Larisa [#L] ; Timeea [#T] ; si Beea[#B].
La fiecare capitol scris de o fata diferita, ne vom semna.

#T

*stimati pasageri, avionul decoleaza in 2 minute, va rugam  sa va pregatatiti*

A fost destul incat sa sar ca arsa de pe bancheta si sa-mi iau geanta.Dupa cele 5 turbulente care mi-au facut inima cat un purice, eram in stare chiar sa ma arunc pe geam, singurul lucru care m-a oprit fiind batrana din stanga mea, care imi povesteste despre fiul ei, care acum a devenit tatic. Dupa  cele doua minute, care parca au fost o vesnicie din cauza batranei care inca ma tine strans de mana, fug spre iesire , fiind prima fug sa-mi iau bagajele, care nu sunt chiar asa multe, mare parte lasand-o in Londra, la casa unchiului.
Intru in casa care e exact cum am lasat-o acum 3 ani . Goala si cu niste amintiri nu foarte placute. Dupa o trauma in care am fost tradata de *cea mai buna prietena * pentru ca asa o credeam, fiind si singura mea prietena,am suferit si pierderea singurului parinte pe care-l mai aveam.                                                                                                                                                         Totul  a inceput prind clasa a 10 a. Iar eu aveam o pasiune nebuna dupa David, colegul nostru fitos dar si capitanul echipei de fotbal . Am aflat in cel mai dureros mod , de faptul ca si *prietena mea* ,Anastasia avea aceeasi pasiune pentru el. Diferenta  enorma , era faptul ca ea, arata ca un fotomodel la cei 16 ani ai sai, iar eu , eram mica, grasa si niste cosuri ce lasa de dorit. Am intrat in cantina, iar ea era langa David, si se sarutau. De parca nu ar fi fost suficient ,Anastasia a si postat in ziarul scolii, cele mai ascunse secrete ale mele, pe care le stia doar ea. Si cand ma gandeam ca nu poate fi mai rau de atat, tata a decedat in urma  unui accident la munca.
Am ramas doar eu si mama, care dupa mai putin  a hotarat sa se sinucida. Cea mai proasta decizie . biletul era unul care m-a strapuns total "nu am mai putut suporta pierderea cuiva atat de drag" lucru care a inrautatit cu mult moralul meu deja cazut a pamant.
Am stat  doar 3 zile singura, in ajutor sarind unchiul meu Sam venit chiar din Londra, pentru a ma duce la el si matusa Vivien ei m-au invatat tot. Bataile  de strada si reparatul unei masini cu ochii inchisi, au fost treaba unchiului Sam, iar matusa Vivien m-a invatat cel mai depret lucru RAZBUNAREA pentru tot ce am pătit,cineva trebuie răzbunat!
Dupa  ce mi-am pus la punct fizicul, aratand acum mai bine ca un fotomodel, de haine s-a ocupat Sarah, vecina si prietena mea din Londra. In New  York nu aveam prietene, deci nu aveam de ce sa-mi fie dor. Singurul  lucru care m-a facut sa ma intorc, a fost New York University.                                                                                                                                           Facultatea la care am visat si eu si Anastasia, inca de prin clasele primare. Banii nu au fost o problema pentru mine, acum avand propriul meu cont bancar, din munca cinsita si ore petrecute in garaje pentru a repara masini la greu ma trezesc din depanat amintiri, cand imi dau seama ca stau in hol, de mai bine de 10 minute.ma indrept spre camera unde am copilarit mai bine de 16 ani. intru in camera ce are un usor miros de mucegai si incep sa fac curatenie. **** Ma aflu in masina , la semafor. Nu mi-a fost dor deloc de traficul din New York, si in nici un caz nu mi-a fost dor de locul in care ma indrept acum. Cimitirul nu e cel mai bun loc pentru o fata ce a dormit doar 4 ore si este de-abea ora 7 dimineata, iar prima zi de facultate este chiar maine
Imping  usile mari , grele si negre ale cimitirului si ma indrept tinta spre mormantul tatei si a mamei, care sunt ingropati unul langa altul, dar cu inscriptii diferite pe piatra. Mesajul  tatei e unul frumos, in timp in care cel al mamei este despre durerea pe care a creat-o familiei luand aceasta decizie. Biletul pe care l-a lasat este de asemenea si el asezat pe piatra. de inmormantarea mamei s-a ocupat bunica, si chiar daca nu ne prea inghitim, eu fiind acea surpriza care bunica n-o astepta. Mama  avea o relatie cu un alt barabat (ales de parintii ei) dar ea il iubea pe tata, eu fiind rezulatul iubirii celor doi. Dupa  asta tata a luat-o pe mama de sotie traind ca o familie fericita. Asta  pana in acel an nenorocit in care am pierdut cele mai importante fiinte.
Spre mirarea mea, nu a curs nici o lacrima. De cateva luni tot incerc sa nu vars lacrimi degeaba. Nimic  nu se mai compara cu durerea pe care am suferit-o atunci. Nu am stat mai mult de jumate' de ora. Nu am simtit nevoia de a sta mai mult. Visez de cand am plecat de aici sa vin inapoi doar pentru a vizita mormintele parintilor. Ies  ingrozita de suntetul unei porti trantite si dau o fuga pana la masina. Blugii lungi albi nu ma prea ajuta, mai ales cand sunt asa stramti. Iar  decolteul din tricoul meu negru mi se pare mult prea mare , luandu-ma dupa privirile scarboase a oamenilor de pe strada.                                                                                                   -Papusa  te-ai pierdut? un tip de mai mult de 20 de ani cu o privire mai mult decat pedofila imi pune intrebarea.                                                                                                                                                                -Nu,nu m-am pierdut, si nu-mi spune papusa. spun si ma trag rapid pe langa tipul care are de gand sa ma stranga de fesa dreapta.                                                                                                                                                 Tipul misterioos ma trage de mana spre el , si pot observa o pereche de ochi, albastrii senini. Incerc  sa nu ma pierd privind acei ochi, si ma axez pe mana sa care e asezata pe cotul meu si ma strange din cel in cel mai tare.                                                                                                                                                                                                              -Chase. Incantat de cunostinta. Poate daca nu ne cunosteam in aceste circumstante, te invitam la un suc.      Ma trag brusc din stransoarea lui si imi frec cotul in timp ce alerg spre masina repede. Urc in masina si observa ca el sta pe loc si se uita dupa BMW-ul meu seria 7 cu niste jante negre. bine..l-am retusat eu mult, dar inca arata ca un bmw.

REVENGEWhere stories live. Discover now