κεφαλαιο 13

9 4 1
                                    

Αυτην την στιγμη ειμαι σπιτι.Μολις ξυπνησα και χουζουρευω λιγο στο ζεστο κρεβατακι μου..ανοιγω το κινητο να δω τι ωρα ειναι και βλεπω 2 αναπαντητες απο την μανα μου και 4 μηνυματα απο την Χαρα..καλω πισω την μανα μου να δω τι θελει και στο δευτερο μπιπ το σηκωνει
-Α ναι θυμηθηκαμε να σηκωσουμε το κινητο μας?..λεει ολο ειρωνια
-Πορε φιλε εγω φταιω που σε πηρα..θες να μου πεις κατι η ξοδευω τζαμπα καρτα..?
-Θελω να γυρισεις γρηγορα σπιτι..παλι μαζι με αυτο το αλητακι τον Αγγελο εισαι?Γιαυτο σε μεγαλωσαμε εμεις...μιλουσε κανα 2λεπτο και ελεγε τις συνηθισμενες βλακειες..
-Μαμα φτανει πια μεγαλο κοριτσι ειμαι οτι θελω θα κανω αντε παρατα μας πρωι πρωι..ειπα και της το εκλεισα στην μουρη..
Φοραω τις ζεστες παντοφλιτσες μου και κατεβαινω κατω..ακουω ομιλιες οποτε δεν προχωραω και απλα προσπαθω να καταλαβω τι λενε..
-Ναι ρε συ..την ξερει απο το δημοτικο..της εκανε την ζωη κολαση..βεβαια η Γωγω δεν ηταν ετσι οπως ειναι τωρα..ηταν πιο ευσομη..πολυ πιο ευσομη λογο καποιων φαρμακων που επαιρνε..να σου πω την αληθεια σχεδον κανεις δεν εκανε παρεα μαζι της..εγω ημουν αναγκασμενος αφου μεναμε στην ιδια πολυκατοικια..βεβαια πολλες φορες καταλαβαινε οτι δεν ηθελα να παιξουμε και εφευγε μεχρι να νυχτωσει και μετα πηγαινε σπιτι..μεγαλωνοντας σταματησε τα χαπια..αρχισε να αλλαζει..να γινεται πιο ομορφη..της αρεσε πολυ η βροχη θυμαμαι..της αρεσε να την ακουμπαει να την νιωθει..καποιες φορες της μιλουσε κιολας..ηταν μυστηρια κοπελα..στο γυμνασιο εφυγε ο Μιχαλης ετσι η Γωγω αρχισε να γινεται ακομα πιο ομορφη πιο γυναικα και μετα αρχισε να κανει φιλιες στην 1η λυκειου ηταν ενα απο τα πιο famous  και κακα κοριτσια..που καπνιζουν,βριζουν κλπ..
-Ομπο φιλε δεν μπορω να το φανταστω αυτο..μου ειχε μιλησει μου ειχε πει πως δεν ειχε και το καλυτερο παρελθον αλλα παντα οταν αναφερομουν σε αυτο αλλαζε κουβεντα..
-Δεν θελει να το θυμαται..αρχισαμε να κνμ παρεα οταν πλεον αυτην ηταν πεμπτη και γω γυμνασιο..θυμαμαι που μου ελεγε τα παντα με ανατριχιαστικες λεπτομεριες..ετσι απο τοτε κανουμε παρεα..πιο παλλια ηταν ερωτευμενη μαζι μου αλλα ποτε δν μου το ειπε ομως το ειχα καταλαβει..το μαρτυρουσαν τα ματια της..
-Αχ αυτα τα ματια της..σε ευχαριστω παντος φιλε που μου ειπες..τωρα ξερω γιατι θελει να φυγει..ξερω γιατι μαθαινε μποξ μαζι μου..ηξερε οτι θα γυρισει..αλλα δεν ηθελε να την βρει απροετοιμαστη..ηθελε να ειναι δυνατη για οσα δεν ειχε καταφερει τοτε..
-Ναι..παω να δω τι κανει..
-Εμ δεν χρειαζεται..Γωγω ελα μεσα..πολυ κρυφακουσες..
Τοτε εμφανιζομαι εγω με την εκφραση της αποριας στα ματια μου..
-Μα πως..πως το ηξερες οτι εγω..εγω ημουν εκει πισω..ρωτησα φανερα ντροπιασμενη..
-Σε εχω μαθει πλεον..
-Απλα δεν ηθελα να μαθεις κατι..δεν μου αρεσει να μιλαω για το παρελθον μου πηρε αρκετο καιρο να το ξεπερασω και..ηταν δυακολο..
-Συγνωμη Γωγω που του το ειπα αλλα επρεπε να ξερει..λεει ο Λουκ
-Δεν πειραζει καλυτερα ετσι..ουτος η αλλος εσυ του τα πες καλυτερα..λεω και του χαμογελαω ψευτικα..
-Γωγω αποφασισαμε να παμε και οι 3 καλιφορνια η πτηση μας φευγει αυριο το μεσιμερι...

Μμμμ..next part done..τι κανεται αγαπαρες μου?Ελπιζω να ειστε καλα και να χαμογελατε..πραγματικα η ωρα ειναι 9:32 και νυσταζω απο τις 8 ομως για σας εκατσα παραπανω για να το γραψω και να κοιμηθειται γλυκα με ακομα ενα παρτ της ιστοριας..τελικα μαθατε και ποιος ειναι ο Μιχαλης..αρε τι μου κανατε παλι..για να μην σας κουραζω και σας ευχομαι να σας αρεσε και αν μπορειτε θα ηταν πολυτιμο για μενα να αφησετε αστερακι και οποιος θελει μπορει να σχολιασει..αυτα bbies kisses♥

Put some action in your dreamsWhere stories live. Discover now