Nie práve ružová minulosť

33 3 0
                                    

"Bež lebo ho nestihneš! " Mama. Mám len ju. Otec? Neviem o ňom nič, nehcem o ňom vedieť nič. Je to hajzel. Mamu bil. Dôvod? No jasné, každý večer sa schľastal ako prasa a keď sa vrátil zbil ju. A dookola každý deň okrem pár dní lebo išiel fotbal a v krčme nemali telku. Odjakživa si pamätám len ju. Nemáme najlepší vzťah ale aj tak ju ľúbim.
Dnes je druhého septembra a mne sa faakt nechce ísť do školy. Nie len preto že sa tam musíš učiť. Nikoho nemám o koho by som sa mala oprieť. Žiadni kamaráti. Na základke som bola obľúbená. Mala som svoju partiu, ktorej som verila. No sklamali ma. Ona ma sklamala. Po noci, keď som sa prvýkrár spila na svoje narodeniny, chceli si zomňa vystreliť. Zavolali partičku chalanov, viete, tí futbalisti. No a... Stalo sa to. Potom keďže môj chalan o tom nevedel, povedali mu to ale veď to poznáme, také niečo sa šíri rýchlosťou svetla. Označili ma za 'lacnú kurvu' a táto nálepka mi ostala do prvého ročníka na strednej. No a keďže sa ma tá nálepka držala dve ročníky na základke, tak sa somnou nik nebavil. Prestala som sa učiť, s nikým som sa nebavila, bola som stále ticho, dokázala som celé dni mlčať. No a tak sa z nálepky 'lacná kurva' stala 'čudáčka'. No keďže pár ľudí išlo na tú istú školu ako ja tak zomňa ostala čudáčka až do teraz, čiže druhý ročník na strednej. Len o tom som stihla premýšľať v autobuse. O svojej minulosti. No keď som vystúpila z busu, prekročila prah školskej brány a šla k svojej lavici prestala som si kaziť deň minulosťou a užívala si prítimnosť. Nebolo to práve najpríjemnejšie ale prežila som prvý deň školy. Jedno pozitívum. Teda dve. Na večeru bola pizza.

Hi people🙌 Ako sa vám zatiaľ pozdáva príbeh?? Nie je veľmi dlhý ale toto je len úvod😊😊 Kapitoly budem pridávať asi každý tretí deň ale neviem to naisto. Nikoho predsa nebaví krátky nezáživný príbeh no nie? Taak užívajte deň🙌

Ty si tu nebol...حيث تعيش القصص. اكتشف الآن