"Güneş" 2/2

51 15 7
                                    

"İçkiyi fazla kaçırmış"
"Nah bir daha partiye gitmek"

Gözlerim kapalı olmasına rağmen tüm konuşulanları duyuyordum. "Uyanınca pek gitmeyin üzerine" bu ses..MERT!

Gözlerim zorlada olsa araladım. Başım fena halde zonkluyordu. "Sonunda uyandı" Elif aniden ayaklanıp yanıma oturdu. "Kapa gözlerini uyuman gerek. Doktor söyledi. Çabuk iyileş Melek Teyze seni bu halde görmesin." Dün akşam ne olmuştu aklımda kesit kesit var. Allah bilir ne saçmalıklar yapmışımdır. "Uyumak istemiyorum. Duş almak istiyorum" dedim zorla da olsa ayağa kalkarak. "Başkalarının evinde mi?"

"Burası kimin evi?"

"Mert"

Ne yani kendi evimde olmak yerine Mert'in evinde neden uyuyorum. "Mal mısın Elif sen? Neden beni eve götürmedin de başkasının evine getirdin! Amacın ne kızım senin." Dellenmeye başladım.

"Sen bayılınca Mert seni evine getirmiş,ben de daha yeni geldim. Berbat bir şekilde içki kokuyorsun eve bulaşır felan uğraşamam"

"Bizim ev kokucak da onların ki kokmayacak mı?"

"Merak etme bizim için sorun olmaz" Adını bilmediğim bir çocuk atladı söze. "Ha bu arada adım Can" gülümsemeye çalıştım ama olmadı. "Bende Aslı" başımı tutarak koltuğa oturdum. "Şimdi sana kıyafet getiriyorum. Beni bekle"

"Beni burda yalnız bırakmazsın!"

"Bırakırım" ve gitti...

Elif gittikten sonra içimden birsürü küfür saydırdım. Şuan evde ben,Mete,Can ve adını bilmediğim çocuk vardı. Salim amca beni görse varya ağzıma s... anladınız siz. Acele burdan gitmem gerek. Acaba dün gece neler yaptım? Ne rezillikler çıkarttım. "Mete?"

"Ne"

"Ne?"

"Efendim?"

"Dün gece kötü birşey yapmadım demi? Genelde alkollü olan insanlar değişik değişik davranır ya?" Zorla da olsa yutkundum.

"Neler yapmadın ki? Bana itiraflarda bulundun. Beni hep izlemek istediğini,benden hoşlandiğını söyledin" gülümsemesi daha da çok yayılmaya başladı. Gerçekten öyle mi oldu? "Şaka yaptım. Şu suratının haline bak"

GICIK!

Elif geldikten sonra banyoya girdim ve suyu açtım. Öncelikle üzerimdekileri çıkartmam lazımdı. Elbisemin permuarını indirip üzerimde ki elbiseden kurtuldum.

Kendimi suya bıraktığım da üzerime daha da bir rahatlik geliyordu. Valla ne yalan söyliyim banyoları güzeldi. Normalde erkekler umursamaz temizliği ama görüyorum ki öyle değilmiş. Mertlerin evi bizim evden temiz diyebilirim.

Kısa bir banyonun ardından çok şükür ki kendime gelebilmistım. Elif'in getirdiği poşeti alıp içindekileri çıkarttım. Getire getire pijama takımı getirmiş! Salak bu kız. E napalım buna da şükür.

İç çamaşırları ve pijama takımımı giydikten sonra başımı havlu ile duruladım ve sardım.

İçeriye girdiğimde Mert telefonu ile uğraşıyor,Elif ve Can sohbet ediyor,diğer bir adını bilmediğim çocuk ise yemek yiyordu. Yalandan öksürerek tüm dikkatleri üzerime çekmeye çalıştım. Olmadı. Birdaha öksürdüm yine olmadı ve pes ettim. Beni ilk fark eden Mert oldu. Üzerimdekileri süzmeye başladı. "Dişi Panda"

Ah Elif genç yaşta katil edicen beni! Her defasında ben niye rezil oluyorum. "Biz artık kalkalım demi Elif?"

"Otursaydık olmaz mıydı?"

Karşı ApartmanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin